Birkaç teknik dalda adaylığı var. Oyuncuları hiç aday olamadı bugüne kadar.Walking Dead'den yine adaylık yok. Daha önce oyuncu adaylığı oldu mu hiç yada ödülü.
teknik dallarda oldu sadece , makyaj , efekt ,ses filanWalking Dead'den yine adaylık yok. Daha önce oyuncu adaylığı oldu mu hiç yada ödülü.
Birkaç teknik dalda adaylığı var. Oyuncuları hiç aday olamadı bugüne kadar.
teknik dallarda oldu sadece , makyaj , efekt ,ses filan
büyük adaylıklıkları olmadı, üstelik bu yıl çok kampanya yaptım EMMY için
yanlış yazmışım yaptım değil yaptı olacaktıAslında bizim Rick çok başarılı adam döktürüyor özellikle 3. sezonda fena hakkı yenmiş adamın.
Sen niye yaptın ki etkisi olmazdı.
Hıı.yanlış yazmışım yaptım değil yaptı olacaktı
Reyting rekorları kırıyor dizi, ama ödüllerde sıfır çekiyor , çok üzülüyorum bu durumaHıı.O zaman çok üzüleceğim.Bari Maggie yada Rick'e verselerdi.
Evet bence de çok iyi ama kabul etmek gerekir ki rakipleri de hepsi aşmış kişiler. Bryan Cranston, Kevin Spacey, Matthew McConaughey, Jon Hamm gibi isimlerin olduğu yerde ilk altıya kalmak gerçekten çok zor..Aslında bizim Rick çok başarılı adam döktürüyor özellikle 3. sezonda fena hakkı yenmiş adamın.
Sen niye yaptın ki etkisi olmazdı.
Reyting rekorları kırıyor dizi, ama ödüllerde sıfır çekiyor , çok üzülüyorum bu duruma
şu konuyu inceleyebilirsinHakediyorlarda hem.
bende kaçırdım saat uymadıSaat yine bana uymuyor gibi
Yine bir Emmy ve yine Tatiana Maslany aday gösterilmedi....Sherlock'u mini diziden film katagorisine almışlar. 2 senede bir çekersen dizilikten men ederler seni..Ama Fargo mini dizide aday olmuş.
tatiana nın aday olmaması berbat olmuş kadınlarda desteklediğim kimse kalmadı bir dowtondaki kadın var oda @xemrexxx nin seveceği yetenek kabızı itici bir tipEn iyi dram kategorisinde Downton Abbey hariç hepsini izlemişim hangisi kazanırsa farketmez. Umarım en iyi erkek ouncu ödülünü ya Matthew McConaughey ya da Kevin Spacey kazanır. En iyi kadın oyuncu ödülünü Robin Wright almalı.
Peter Dinklage neden En iyi erkek değilde, yarımcı erkeklerde aday gösterilmiş. Game of Thrones'da başrol değil mi? @OzaN
downton a ne laf ediyon orhan amcadaki gibi bacak gösteren yok dimi .ssbende kaçırdım saat uymadı
gerçi kaçırmasamda ingilizce laga lugalardan bişey anlamayacaktık
tatiana nın aday olmaması berbat olmuş kadınlarda desteklediğim kimse kalmadı bir dowtondaki kadın var oda @xemrexxx nin seveceği yetenek kabızı itici bir tip
erkeklerde mathew aday ve alırda
komedide benim pırlanta yürekli piperım aday, mutlaka alması lazım
fiona aday olamamış üzüldük
komedi erkeklerde shameless dan frank amcayı destekliyorum
mad mickelsen in aday olmamasına sevindim
umarım yardımcı erkek oyuncuda ya peter dinklage olur yada jim carter, onlar olmasa olmasa bari jon woight olsun ..
orange ın bir çok alanda ödüle aday gösterilmesi muhteşem ..
Mads Mickkelsen hariç diğerlerine katılıyorum.bende kaçırdım saat uymadı
gerçi kaçırmasamda ingilizce laga lugalardan bişey anlamayacaktık
tatiana nın aday olmaması berbat olmuş kadınlarda desteklediğim kimse kalmadı bir dowtondaki kadın var oda @xemrexxx nin seveceği yetenek kabızı itici bir tip
erkeklerde mathew aday ve alırda
komedide benim pırlanta yürekli piperım aday, mutlaka alması lazım
fiona aday olamamış üzüldük
komedi erkeklerde shameless dan frank amcayı destekliyorum
mad mickelsen in aday olmamasına sevindim
umarım yardımcı erkek oyuncuda ya peter dinklage olur yada jim carter, onlar olmasa olmasa bari jon woight olsun ..
orange ın bir çok alanda ödüle aday gösterilmesi muhteşem ..
biliyorum ona katılmayacağınıMads Mickkelsen hariç diğerlerine katılıyorum.
başroldeki esmer kız çok kazulet bir tip, ölen kızkardeşi şeker gibiydi keşke ölmeseydidownton a ne laf ediyon orhan amcadaki gibi bacak gösteren yok dimi .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?