2014 Emmy Adayları Açıklandı!

ne uzun süreçmiş

Mini Dizi en iyi erkek oyuncu adayları Benedict Cumberbatch | Sherlock, Billy Bob Thornton | Fargo ve Martin Freeman | Fargo adaylara bak hangisi kazanır acaba? Billy Bob Thornton kazansın.

Komedi En İyi Kadın Oyuncular arasında Taylor Schilling | Orange Is the New Black varmış.

Son düzenleme:
Billy Bob kazanır bence.

@OzaN Lena Headey'de yardımcı kadın oyuncu adayı gösterilmiş. Game of Thrones toplamda 19 dalda aday gösterilerek zirvede yer almış.

@OzaN Lena Headey'de yardımcı kadın oyuncu adayı gösterilmiş. Game of Thrones toplamda 19 dalda aday gösterilerek zirvede yer almış.
Lena Headey'i yazdım ya demin. Ben sevinmedim Emilie Clarke aday olsaydı yine.

Game of Thrones teknik kategorilerde çok güçlü o nedenle hep aday sayısında çok yüksek çıkıyor.

Önemli kategorilere bakılırsa asıl lider Breaking Bad gibi gözüküyor.

Ricky Gervais niye aday gösterildi anlamadım.😱

Michelle Monaghan niye yok.

Emilia Clarke ve Dean Norris'de yok.

Ricky Gervais niye aday gösterildi anlamadım.😱

Michelle Monaghan niye yok.

Emilia Clarke ve Dean Norris'de yok.
Michelle Monaghan sürpriz olmuş gerçekten.

Dean Norris'e dikkat etmemiştim. Cidden o niye yok.

Ricky Gervais'i sevmez misin?
Ben Derek'i henüz izlemedim ama komedi tarzını seviyorum, diziyi izlememe rağmen sevindim aday olmasına.

HBO 99, CBS 47, NBC 46 adaylık almış. Jon Voight geçen yıl kazanmıştı, bu yılda kazanabilir mi? İnş kazanır.
@OzaN

HBO 99, CBS 47, NBC 46 adaylık almış. Jon Voight geçen yıl kazanmıştı, bu yılda kazanabilir mi? İnş kazanır.
@OzaN
Yok geçen yıl kazanmadı. Altın Küre'de kazandı. Bence Peter Dinklage alacak. Dördüncü sezonda özellikle bir bölümdeki performansı harikaydı, izleyince hak vereceksin ama Jon Voight da iddialı isimlerden kazanması büyük sürpriz olmaz.

Emmy resmi hesabı başka sayılar vermişti, ilginç.

Evet. Altın Küre'de kazanmıştı. Peter Dinklage dediğin gibi kesin kazanır. Bizim ihtiyar delikanlıya yazık olacak.

Evet. Altın Küre'de kazanmıştı. Peter Dinklage dediğin gibi kesin kazanır. Bizim ihtiyar delikanlıya yazık olacak.
Altın Küre ile Emmy çok da paralel gitmiyor. Liev Schreiber da adaydı mesela Ray Donovan'dan Altın Küre'de.

Altın Küre komedide Brooklyn Nine-Nine en önemli iki ödülü kazandı. Emmy'de ise o iki kategoride de aday olamamış. Onun yerine Altın Küre'de aday olamayan yardımcı erkek oyuncu aday olmuş. Tam zıttı yani.

Tatiana Maslany adaylığı kaçırınca twitter'da dünya çapında TT olmuş.
@sürgünüm

Son düzenleme:
En çokta ikisine Mads Mikkelsen ve Tatiana'ya üzüldüm. Emilia Clarke de tabii.

Yavaş yavaş olur senin de. Dizilere alışmaya başladın.

Bizim Friends'teki Joey aday oldu yine.
Sanmam. Tarzım olmayan bir filmi izleyebilirim ama tarzım olmayan bir diziyi izleyemem. Bayağı bir dizi var aday olan çünkü. Senin seviyene gelemem.

Hangi dizide Joey?

Jenerikte kim kazanırsa kazansın hak ediyordur
(MosS'u unuttum
) Cosmos'da pek ahım şahım deeğildi (hatırladiğim kadarıyla)

Kategorilerin üzerinden şöyle kabaca geçtim. Dizi isimlerine bakarak.Yarıdan çoğunu izlesemde aha diyip heycanlandiğim yok
Belki de hepsini önceden az çok belli oldugundan

@OzaN aday olanları bir düzenle istersen
Büyük ölçüde düzenli zaten. Bir de senaryo, yönetmenlik ve mini-dizi tv filmideki oyuncular kaldı. Onları da eklerim birazdan.

Sanmam. Tarzım olmayan bir filmi izleyebilirim ama tarzım olmayan bir diziyi izleyemem. Bayağı bir dizi var aday olan çünkü. Senin seviyene gelemem.

Hangi dizide Joey?
Benim de izleyemediğim diziler var zaten. Bazı dizileri bırakıyorum mecburen.

Episodes

white queen aday olmuş ama şansı az gibi
Yok desek yeridir. Fargo varken.

Bence True Detective alır jeneriği.
(Masters of Sex'inkini ben de unuttum.
)

Öyle maalesef beni de birkaç adaylık dışında heyecanlandıran olmadı. Tabii bazı istisnalar var. William H. Macy ve Ricky Gervais için sevindim mesela. (Gerçi Andy Samberg da olsa iyiyiydi.
)

Aslında aynı kişileri aday etmekten biraz vazgeçseler daha iyi olacak gibi. Özellikle oyunculuk kategorilerinde geçen seneden fark çok az.