bu listede olan ve yeni başlayan dizilerden izliyor olduklarımİlk mesajdaki listeler güncellendi.
Değişiklikleri kısaca özetleyim. Yenilerden başlayım...
The Affair gerek eleştirel anlamda gerekse imdb kullanıcı puanlarında oldukça yüksek puanlarla başladı ve üst sıralara yerleşti.
The Flash imdb listelerine damgasını vurdu. Fakat düşüşte ve birkaç bölüm sonra zirveyi kaybedebilir.
Jane the Virgin eleştirmenlerin uydu kanalları arasındaki en çok beğendikleri dizi oldu ama imdb'deki durumu parlak değil.
Biraz da imdb kullanıcılarına göre üç haftada daha önce başlamış dizilerde ne değişiklikler olduğunu belirteyim:
Çıkıştakiler
Transparent | 7.6 => 8.0
Black-ish | 6.0 => 6.3
Manhattan Love Story | 6.9 => 7.2
Z Nation | 5.0 => 5.3
Bad Judge | 5.4 => 5.6
The Mysteries of Laura | 5.9 => 6.1
Madam Secretary | 7.1 => 7.2
Düşüştekiler
A to Z | 7.8 => 7.4
Gotham | 8.4 => 8.2
Gracepoint | 7.5 => 7.3
Happyland | 6.6 => 6.4
How to Get Away With Murder | 8.4 => 8.3
Red Band Society | 8.4 => 8.3
Scorpion | 7.3 => 7.2
Son olarak kendi listemi de öncekini de alıntılayarak güncelleyim.
Sıralamadan önce şunu belirteyim. Listedeki neredeyse tüm diziler bırakabilecek konumda. Öyle aşırı bir etkileme yapan dizi yok şu an.
Gracepoint'i sadece bir bölüm, Manhattan Love Story'yi iki bölüm izledim. Fakat resmi olarak iptal etmedim iki diziyi de.
- The Affair
- Red Band Society
- Gotham
- Jane The Virgin
- Black-ish
- Selfie
- A to Z
How to Get Away With Murder- Gracepoint
- Manhattan Love Story
The FlashForeverCristelaMulaneyBad Judge
Konuya mesaj yazmış arkadaşları etiketliyorum.
@xemrexxx @berkann @BesaleT @-potterhead- @kaan955 @aserat54 @Çiğdem- @destere @sürgünüm
Niye bu konuya bir şey yazmamış ki kişisi olarak @Forumdash
İlk mesajı beğenmiş ve devamını da görmek isteyebilecek kişiler olarak @cevaa @sokak sanati @Harunnn60 @KayıpSehir
the flash, z nation, gotham, ve forever
reytinglere göre the flash ve z nation tutmuş görünüyor
ama gotham ve forever tehrikedeler gibi tutmamış görünüyorlar
yeni başlayacak olan constantine bu diziyide takip edicem umarım tutar ilk bölümü izlemiştim
bu yeni dizilerden bir liste yapmam gerekirse eğer
1 the flash
2 forever
3 gotham
4 z nation
5 constantine