2014-2015 CW Yeni Drama Dizileri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Televizyon dünyasında hareketli bir hafta yaşanmaya devam ediyor. Fox ve NBC'nin duyurulan drama dizilerinden sonra bu kez sıra CW'ye geldi.

Daha çok gençlere yönelik doğaüstü fantastik diziler yayınlayan kanal bu prensibinden yeni sezonda da vazgeçmeyecek gibi gözüküyor.

İşte yeni duyurulan dört CW dizisi:

The Flash

Hiç şüphesiz yeni başlayacak CW dizilerinden en iddialısı. Tıpkı kanalın hit dizisi Arrow gibi bir DC Comics karakterinden uyarlanacak olan diziyi şimdiden merakla bekleyen bir kitle mevcut.

Dizi yanlışlıkla kendisini dünyanın en hızlı adamı yapacak bir buluşa imza atan bilimadamı Barry Allen etrafında oluşacak.

Dizinin fragmanı ve detaylı bilgi için tıklayın

iZombie

Yine bir DC Comics karakterinden uyarlanacak dizi, yarı zombi yarı insan olan bir tıp öğrencisinin hikayesini konu alıyor. Ana karakterimiz insani tarafını sürdürebilmek için yemek zorundadır. Fakat her yediği kişinin beynindeki hafızalar, anılar karakterimize geçmektedir.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi 2015'te yayınlanacak.

Jane The Virgin

Venezuella'da oldukça başarılı olan bir pembe diziden uyarlanan bu dizi çalışkan ve dindar bir kadının istenmeyen ve sürpriz olaylar zinciri sonucunda kazayla döllenmesini konu alıyor.

Dizinin fragmanı ve detaylı bilgi için tıklayın

The Messengers

Dünya'ya gizemli bir cisim çarptığında birbiriyle bağlantısız olarak gözüken bir grup yabancı elektrik akımından dolayı ölür. Daha sonra bunların eli kulağında olan kıyameti önledikleri düşünülmeye başlanmıştır...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi, 2015'te yayınlanacak.

Bu dört diziye yeşil ışık yakan CW, şaşırtıcı sayılabilecek bir şekilde Supernatural spin-off'una onay vermedi. Bloodlines olarak düşünülen proje CW'den onayı geçemedi ve rafa kalktı.

Son düzenleme:
Jane The Virgin
The Messengers

bu ikisinin konusu ilginçmiş
diğerleri fazla sıradan geldi

Sevmedim nedense. Çok basit geldi dizilerin konuları.

HBO'yu bekliyorum.

İlk başta Jane The Virgin'i izlemem heralde Carrie gibi çook ergenik bir kız dizisi
Carrie'nin bakireliği noldu @xemrexxx ??
iZombie 2 senedir adı var kendisine dair bişeyler yok. Bunu bekliyorum zaten. The Flash'a diyecek sözüm yok zaten en merak edilesi

Messenger merak uyandırdı.
Bloodlines'a sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. SPN 9x20'yi Bloodline'a ayırmişti. Gece izleyince bu postu da editlerim.

Sevmedim nedense. Çok basit geldi dizilerin konuları.

HBO'yu bekliyorum.
The Messenger senlik

jane the virgin güzel olacak güzel

Yok bea.
Yani kesin konuşmamak gerek de sevmem öyle işleri.

The Flash ve iZombie tutabilecek diziler. İkisine de bir bakıp çıkarım büyük ihtimal fikir sahibi olmak için.

The CW'nin normal gençlik dizileri hiç çekilmiyor gerçekten
Bana konu olarak Meryem ananın günümüz hali gibi geldi
Doğacak çocuk İsa mı??
ben meryem anayı merak ediyordum oysa
) +18 değildir o zaman ? hiç çekilmez dediğin gibiyse

Fantasik dizileri pek sevmem o yüzden hiçbirini izlemem

the flash ve süeprnatural spin-off bu iki diziyi uzun zamandır belliyordum ama spin-off onay alamamış çok üzüldüm
the flash kesinlikle takip edicem ayrıda izombie diziside
ilgi çekici diğer bir dizi olmuş onada bakabilirim diğerleri ilgi alanıma girmiyor 🙂🙂

izombie dikkatimi çekti.Hatta bakmayı düşünüyorum.
Arrow benzeri dizi direk gözümden düştü nedense.Arrow'u çok sıkıcı bulmuştum izlemem The Flash'ı.
Messengers arzı diziler izledim fizik falan beni kasıyor Flash Forword'a benzettim konusunu izlemem diziyi.

Kendiliğinden hamile kalan kadını direk geçtim zaten.

carrienin bakireliği mi kaldı lo

Konu güncellendi. CW'nun bu yıl sadece bu dört dizisi var. Yeni komedisi yok.

iZombie'ni yayınlanan resmini beğendim. Ben erkek karakter bekliyordum ama kız karakter daha ilgi çekici gibi.