2014-2015 CBS Yeni Drama Dizileri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,376
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399672954.jpg

Özellikle son dönemde komedi ve polisiye kanalı gibi çalışan ve farklı konularda hit drama çıkarmakta zorlanan CBS şu ana kadar beş tane yeni drama dizisi için sipariş verdiğini açıkladı.

İşte taze taze açıklanan yeni CBS dizileri:

Battle Creek

Yeni açıklanan dizilerden değil çünkü ender görülen bir şekilde siparişi aylar önceden verilmişti.

İki efsane dizi Breaking Bad ve House yapımcılarının elinden çıkma diziye kanal çok güveniyor ki aylar öncesinden verilen sipariş buna işaret.

Dizide iki farklı dünya görüşüne sahip dedektif ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelmişlerdir.

NCIS: New Orleans

CBS'in ünlü NCIS serisine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez hikayenin geçeceği yer New Orleans

Scorpion

Prison Break ve Breakout Kings dizilerinin yapımcısı Nick Santora ve Sleepy Hollow yapımcıları bu dizi için bir araya geldi.

Süper zeki bir kişi ve uluslararası ekibi modern dünyanın en büyük sorunlarına çözüm aramaktadırlar.

Madam Secretary

Yapımcıları arasında Morgan Freeman'ın da bulunduğu dizi, karmaşık aile hayatıyla profesyonel iş hayatı arasında denge kurmaya çalışan bir kadın dışişleri bakanının hikayesi üzerine kurulmuş.

Stalker

The Following'in yapımcısından olan bu dizi bir psikolojik gerilim dizisi ve bir dedektif çiftin etrafında hikaye konumlandırılmış.

Dizinin başrollerinde Nikita'nın Nikita'sı Maggie Q ve son olarak American Horror Story'de yer alan Altın Küre ödüllü oyuncu Dylan McDermott yer alıyor.

CSI: Cyber

NCIS ile birlikte CBS'in vazgeçemediği dizilerden biri de CSI ve onun da yenisi geliyor...

(Fotoğraf: Breaking Bad'in mimarı, Battle Creek'in yapımcısı Vince Gilligan)

Son düzenleme:
NCISsss hariç hepsi bakılası dizi.

Scorpion'u duymuştum sanırım(karşiştirmiyorsam)

Battle Creek izlerim heralde. CBS'den 2.drama takip edişim olacak heralde

veee
Stalker Maggie Q. nam-ı diğer Nikat'am geri dönüyor ama gel gör ki kimle dönüyor??? Bastiği yeri kurutan mı diyim ne dyim en iş yapamayan adamla geri dönüyor:( Bu adamı nasıl oyuncu yapmişlar? Adam da ruh yok.Hele polis/dedektif iyi rolde ise hiç tutmaz:( AHS'de 2.sezon psikopat olmuştu orda biraz kurtarmişti. AHS ilk sezon'da berbat rol kesiyordu. TNT'deki dizisi bitti CBS'de geçen sene başlayan dizisi ani bi çöküşle bitti. Off içimi şişirdi adam.Maggie'me yazık olacak:T

Battle Creek

Yeni açıklanan dizilerden değil çünkü ender görülen bir şekilde siparişi aylar önceden verilmişti.

İki efsane dizi Breaking Bad ve House yapımcılarının elinden çıkma diziye kanal çok güveniyor ki aylar öncesinden verilen sipariş buna işaret.

Dizide iki farklı dünya görüşüne sahip dedektif ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelmişlerdir

---------------------------------

bunun konusu sanki true detective in aynısı gibi ?

Scorpion

Prison Break ve Breakout Kings dizilerinin yapımcısı Nick Santora ve Sleepy Hollow yapımcıları bu dizi için bir araya geldi.

Süper zeki bir kişi ve uluslararası ekibi modern dünyanın en büyük sorunlarına çözüm aramaktadırlar.

---------------------------------------------
burdada prisondaki michael scofild karakterine benzer bişey bulacaklardır bari başrolüde wenthworth miller e verseler tam olacak ?

Battle Creek

Dizide iki farklı dünya görüşüne sahip dedektif ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelmişlerdir

bunun konusu sanki true detective in aynısı gibi ?
Sen diyince ben de benzettim :X BB ve House yapımcılarinin olması cezbetti beni.

@OzaN altta Vince Gillian tanıtımın ne o öyle :X Umarim yorumlara göre bakıcam demezsin :X Senden bu diziyi sonuna kadar izlemeni bekliyorum şimdiden söylim:X

Battle Creek'e kesinlikle şans veririm Breaking Bad hatrına. :)

Dizinin konusu True Detective'e benziyor gibi gözüküyor ama bu proje daha True Detective yayınlanmadan önce vardı ve detaylı konu tanıtımı yapmamışlar. Mutlaka farklılılar olacaktır. Hatta başta aynıysa bile sonradan farklılaştırmışlardır çok benzemesin diye. :)

Scorpion da Prison Break nedeniyle ilgi çekici gibi olsa da elde patlama ihtimali var. @destere kadro belli, yok Scofield. :D

Madam Secretary tutmaz. Ona benzer konuda bir dizi NBC'de vardı galiba. O daha iddialı gibi. Bu ara politik diziler de çoğalmaya başladı iyice. :)

Stalker da tutmaz bence...

Battle Creek'e kesinlikle şans veririm Breaking Bad hatrına. :)

Dizinin konusu True Detective'e benziyor gibi gözüküyor ama bu proje daha True Detective yayınlanmadan önce vardı ve detaylı konu tanıtımı yapmamışlar. Mutlaka farklılılar olacaktır. Hatta başta aynıysa bile sonradan farklılaştırmışlardır çok benzemesin diye. :)

Scorpion da Prison Break nedeniyle ilgi çekici gibi olsa da elde patlama ihtimali var. @destere kadro belli, yok Scofield. :D

Madam Secretary tutmaz. Ona benzer konuda bir dizi NBC'de vardı galiba. O daha iddialı gibi. Bu ara politik diziler de çoğalmaya başladı iyice. :)

Stalker da tutmaz bence...
adamların dahi karakter tiplemesi üstüne gitmeleri scofield ı çağrıştırdı, (scofield in karakterinin tutmasında zekası çok büyük önem taşıyordu ) demekki senaristlerin bu tarz bir kahraman yaratma içgüdüleri kuvvetli :) tutup tutmaması şans işi çok iddialı başlayıp fiyasko sonuçta alabilirler iddiasız gelip zirveyede çıkabilirler :)

adamların dahi karakter tiplemesi üstüne gitmeleri scofield ı çağrıştırdı, (scofield in karakterinin tutmasında zekası çok büyük önem taşıyordu ) demekki senaristlerin bu tarz bir kahraman yaratma içgüdüleri kuvvetli :) tutup tutmaması şans işi çok iddialı başlayıp fiyasko sonuçta alabilirler iddiasız gelip zirveyede çıkabilirler :)
Bence sakınca yok dahi karakter olmasında. Aksine Scofield'a benzer bir karakter izlemek iyi de olur. Ama ne bileyim elde patlayacak bir iş gibi geldi nedense hakkında pek bir şey bilmememize rağmen. :)

Battle Creek'in karakterleri klişe ama böyle dizilerde senaryonun kendisi önemlidir.
Stalker da ise psikoloji kelimesi yetti. Bakalım fragman ve yorumlar gelsin de bi.

Bence sakınca yok dahi karakter olmasında. Aksine Scofield'a benzer bir karakter izlemek iyi de olur. Ama ne bileyim elde patlayacak bir iş gibi geldi nedense hakkında pek bir şey bilmememize rağmen. :)
bencede sakınca yok zaten prison break in ilk sezonlarını çok sevmemin nedeni scofieldin zekasını kullanmasıydı zekasını kullanması diziye bağlanmamı sağladı sonra 3. sezonda işi saçmalığa götürdüler yine zekadançok güç önem kazanmaya başladı oldum olası rambovari kahramanlardan nefret etmişimdir :)

Sen diyince ben de benzettim :X BB ve House yapımcılarinin olması cezbetti beni.

@OzaN altta Vince Gillian tanıtımın ne o öyle :X Umarim yorumlara göre bakıcam demezsin :X Senden bu diziyi sonuna kadar izlemeni bekliyorum şimdiden söylim:X
Fotoğraftaki abi kim merak edilmesin diye yazayım dedim. :D

Sonuna kadar izler miyim belli olmaz ama ilk bölümünü çıktığı gibi izlerim. :)

Bu arada CSI: Cyber eklendi. Yeni duyurdular...