bence daha ağır kelimeler kullanmalıydıbizim olayda en ufak bir dahilimiz yok ? bu sefer çıban başı @SelinÇdurduk yerde sana hakaret etti
yukardaki mesaja bak istersen mıymıntı falan demiş
bence daha ağır kelimeler kullanmalıydıbizim olayda en ufak bir dahilimiz yok ? bu sefer çıban başı @SelinÇdurduk yerde sana hakaret etti
beyefendi derken kvp deki beyefendiyi kastettin galiba
gottkı kıza mıymıntı demiş bana değilbizim olayda en ufak bir dahilimiz yok ? bu sefer çıban başı @SelinÇdurduk yerde sana hakaret etti
benden bahsetti?biliyor ne kadar nazik kibar ve beyefendi olduğumu, bayanlara karşı her zaman efendiliğimden ödün vermediğimi bayanları acayip derecede sevdiğimi biliyor tabi kız
sana da dedi bir yerde ben dedirttim yanigottkı kıza mıymıntı demiş bana değil
hayır sana öküz bile olamaz dedihe yaw kız bana okuz falan demişo da bana aşık sanırım)
o zaman @Çiğdem- seni sevmiyi beni seviyi sana beyeefendi diyor bana oklava kırıcam kafandao zaman demekki daha bir içten seviyor beni) ne kadar mutlu oldumzaten kızlar böyledir aşık olduklarına saydırırlar ne kafa yapısı taşıyorlar anlaşılması güç)
niye çiğdeme anormal mi diyorsunumarım oklavaları kafanda sahiden kırar @Çiğdem- genele uymaz dediğini aynen yapar, helal olsun kıza)
ben onun anormalliğine hayranımniye çiğdeme anormal mi diyorsun
ama konu bu değildiki
ayy canım sana sadece guluyorum dıyecegım laf yoko zaman demekki daha bir içten seviyor beni) ne kadar mutlu oldumzaten kızlar böyledir aşık olduklarına saydırırlar ne kafa yapısı taşıyorlar anlaşılması güç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?