2014'ün En Ünlü Bebekleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,021
Puanı
1,061
Nlcafe isimli Macar haber sitesi ''yılın ünlü bebekleri''ni belirledi.Avrupa,Hollywood ve Macaristan'dan birçok ünlü ismin bebeğinin yer aldığı listede bir de Türk yer aldı.

Şubat ayında dünyaya gelen Meryem Uzerli'nin kızı Lara Uzerli de en ünlü bebekler arasında kendine yer buldu.Listede ayrıca İsveç Prensesi Leonore Lilian Maria, ünlü yapımcı Simon Cowell'ın oğlu Eric, Megan Fox'un oğlu Bodhi Green ve Olivia Wilde'ın oğlu Otis Alexander da yer aldı.

@destere @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @SelinÇ. @yatutarsa @sokak sanati @sürgünüm @Harunnn60 @KayıpSehir @denizz19 @Yiğitt @aserat54 @HachiKo @gözlemci @ozgur2113

Konuya girmeden kesin Meryem Uzerli ile bir bağlantısı olduğunu tahmin etmiştim.
Vallaha şiştim.

Emre bu yıl Meryem'i en çok konuşulan oyuncu yapacak çünkü bu 9583487812472892. haber.:ss

soda göndereyim mi panpa

o ka yazmamışlar galeri şeklinde

aynaya baktın mı sen hiç
Bi de Tuba'yı şişiriyorlar diye şikayet edersin Meryem'in tüm sülalesini şişirdin be.
Neyse ben Meryem'i severim hakkında çok haber çıkması zoruma gitmez. Keşke aynı hassasiyeti sende başka oyunculara göstersen ama nerde?

Benim gözümde en ünlü bebek Beren Saat'in doğmamış bebeğidir.

tubanın haberleri hep sosyal medya halkla alakası yok

Off tamam sonuçlarda görüşürüz.
sonuçlar açıklandı 1-kıvanç 2-beren

Benim gözümde en ünlü bebek Beren Saat'in doğmamış bebeğidir.
kenan doğulu ile ortak imalat olacağından @Çiğdem- gibi çirkin olur

Lara hepsine bin basar lakin tüm bebekler kendi annelerine göre en güzel ve en özeldir