2014'ü Sallayacak Bir Düet Geliyor: İltimas!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060

2014 yılında yaz dönemine yaklaşırken sanatçılardan bir bir yeni şarkı haberleri gelmeye başladı. Bu haberlerden biri de müzik dünyasının iki sevilen ismi Gülşen ve Murat Boz'un düet haberi oldu.

Bir süredir kulislerde konuşulsa da netlik kazanmayan düet için artık sayılı günler kaldı. DMC'nin patronu Samsun Demir 2014'ü sallayacak düetin Mart'ın ikinci yarısında müzikseverlerle buluşacağını söyledi. İşte o tweet:

Gülşen & Murat Boz feat: Ozan Çolakoğlu Mart'ın ikinci yarısı... Single....
Büyük merak uyandıran düetin sözü ve müziği kendi şarkıları kadar diğer sanatçılara verdiği şarkılarla da büyük beğeni toplayan Gülşen'e, aranjesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait olacak.

Ayrıca başarılı sanatçı Gülşen, Murat Boz'un yeni albümü için bir şarkı daha hazırladı.

@OzaN @denizz19 @cevaa @charming @Yakamoz-Asi

Ekli dosyalar

• e2042a02cb0b345e4a1a1e25dca228f6._.jpg
    55.2 KB · Hit: 531
Son düzenleme:
Gülşen bana Mustafa Sandal'ı bile dinletmeyi başardı ki Murat Boz'u da severim zaten, düet de muhteşem olacaktır.

Güzel Haber.İkisinide severim.

Son düzenleme:
Gülşen Ve Murat Boz VUhuhuhu bu düet supper duet artı albumdede sarkıları varmıs gulsenın bu single mı olacak?

sarkının adı Dayan

Gülşen Ve Murat Boz VUhuhuhu bu düet supper duet artı albumdede sarkıları varmıs gulsenın bu single mı olacak?

sarkının adı Dayan
Bu single olarak çıkacak ayrıca MB'nin yeni albümünde bir Gülşen şarkısı olacak.

Dayan'ı biliyorum ama o düet şarkısı değil MB'nin albümünde okuyacağı şarkı galiba, düetse de teyit edilmedi daha.

evet bende duymusttum yazayım dedim gülşen varsa şarkıyı 1 sene dinlerim
sılayla gulsen duet gıbı bır seyde yapabılır seslerı cok guzel
dayan değil ise bu duet sürpriz olacak

evet bende duymusttum yazayım dedim gülşen varsa şarkıyı 1 sene dinlerim
sılayla gulsen duet gıbı bır seyde yapabılır seslerı cok guzel
dayan değil ise bu duet sürpriz olacak
sıla&gülşen düeti şuan zor önce ya sıla nın dmc ye ya da gülşen in sony ye transfer olması lazım

sıla&gülşen düeti şuan zor önce ya sıla nın dmc ye ya da gülşen in sony ye transfer olması lazım

sıla gecsın sureklı sarkıları tekrar edıyor gıbı hıs yaratıyor sony gulsen dmcde kalsın müzik tınını seviyorum dmc nın

Gülşen'le Murat Boz'un düeti çok merak ediyorum bence bomba olacak

Hevesle Hadise sonunda düet yapacak diye konuya atladım ama olmadı
Düşman düeti süperdi keşke öyle bir düet daha yapsa

Murat Boz için büyük şans.