lysye kadar ciziverin madem
aga sen aşmışsın ya 135 nediraynen vadi gibisin en düşük reytingiyle bile açık ara yapıyo senin en düşük netinin bile yanına yaklaşabilecek biri yok forumda 135 çok uçuk yav düşünemiyorum bile
yalnız sınavda normalinden düşük yaparsınız bunu söylim kimse denemelerden şunu yapıyon sınavda da yaparım sanmasın 7-8 net aşağı olur en az
Bazı artistler vardır internette takas kardeş artık en büyük forumlardan biri olduğu için reklam olmaz, dh forumda bunları çoğunlukla görebilirsin 100 neti geçemez burada gelir artistik yapar.
9. sınıfta ygs matını ful çektim burada gelip söylüyor muyum diyelim lysyi full çektim burada niye söyleyeyim bir de çok düşükmüş gibi. /QUOTE]
kardeş ben sınava falan girmiyom kendimi üzecek bi durumumda yok isterim ki full yapsın onlar adına sevinirim ben inanıyorum eğer yanlışsa kendini kandırır ben bişey kazanıp ya da kaybetmem no problem
- - - Ekleme - - -
bilmiyom geçen sene sınav çok zordu belki ondandır ygs de sınava girenlerin %56 sı barajı yani 180 i bile geçememişti düşün
Yok ya öyle bişey belki senin çevren öyledir ama benim çevremde genellikle örnek dershaneden ben 380 alırdım ama 400 gelirdi mesela. Arkadaşlarımın çoğu böyleydi.
kardeş ben sınava falan girmiyom kendimi üzecek bi durumumda yok isterim ki full yapsın onlar adına sevinirim ben inanıyorum eğer yanlışsa kendini kandırır ben bişey kazanıp ya da kaybetmem no problem
@takas bizzat bende tam tersi oldu.
Herkese başarılar.Allah emeğinizin karşılığını verir inşallah, istediğiniz yerlere gidersiniz.
@takas bizzat bende tam tersi oldu.
Herkese başarılar.Allah emeğinizin karşılığını verir inşallah, istediğiniz yerlere gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?