2013 YGS Yorum & Sohbet Konusu

Hacı kendine sakla burada 100 net yapamamış adamlar var.

sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar geçen sene bu zamanlar bende bu stresi yaşıyodum gerçi hiç çalışmıyodum ama yine de stres oluyodu
çalışsaydım çok daha iyi yerlere giderdim ama buna şükür

lysye kadar ciziverin madem

aga sen aşmışsın ya 135 nedir
aynen vadi gibisin en düşük reytingiyle bile açık ara yapıyo senin en düşük netinin bile yanına yaklaşabilecek biri yok forumda 135 çok uçuk yav düşünemiyorum bile

Kaanıma ve Doktoruma başarılar. Ve diğer katılacaklara.

yalnız sınavda normalinden düşük yaparsınız bunu söylim kimse denemelerden şunu yapıyon sınavda da yaparım sanmasın 7-8 net aşağı olur en az

Bazı artistler vardır internette takas kardeş artık en büyük forumlardan biri olduğu için reklam olmaz, dh forumda bunları çoğunlukla görebilirsin 100 neti geçemez burada gelir artistik yapar.

9. sınıfta ygs matını ful çektim burada gelip söylüyor muyum diyelim lysyi full çektim burada niye söyleyeyim bir de çok düşükmüş gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
yalnız sınavda normalinden düşük yaparsınız bunu söylim kimse denemelerden şunu yapıyon sınavda da yaparım sanmasın 7-8 net aşağı olur en az

Yok ya öyle bişey belki senin çevren öyledir ama benim çevremde genellikle örnek dershaneden ben 380 alırdım ama 400 gelirdi mesela. Arkadaşlarımın çoğu böyleydi.

kardeş ben sınava falan girmiyom kendimi üzecek bi durumumda yok isterim ki full yapsın onlar adına sevinirim ben inanıyorum eğer yanlışsa kendini kandırır ben bişey kazanıp ya da kaybetmem no problem

keşke.

Ama full yapacak adam kendini belli eder, troller de kendini belli eder.

Daha fazla bir şey demiyorum.

Ne olursa olsun 135 yaptım deyip girecek insanların moralini bozmasına gerek yok bazı trollerin.

bu konuda bile tartışanlar köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın

@takas bizzat bende tam tersi oldu.

Herkese başarılar.
Allah emeğinizin karşılığını verir inşallah, istediğiniz yerlere gidersiniz.

@takas bizzat bende tam tersi oldu.

Herkese başarılar.
Allah emeğinizin karşılığını verir inşallah, istediğiniz yerlere gidersiniz.

sen ygs ye ne ara girdim 9.sınıfta değilmiydin

- - - Ekleme - - -

geçen sene ygs de benim dediğim %90 gerçekleşti geneli bilmem kimse sorsam normalinden düşük türkçe şok etmişti bizi

....@Dr.Who tahirklere gelme ben inanıyorum o kadar yaptığına sen kafanı takma

Yazılı mı bu da sabahlamayacaksın? Ne kadar çalışsan da yine de sabahlarsın.

Not: Ben sabahlamam.
Kesin konuşmamayayım ama uyku çok önemli.

bence sonuç belgesi gibi bir şey varsa resmini koy herkes sussun

Konu kilit gerekli işlemler yapılacak konuda ondan sonra yine açılacak.

- - - Ekleme - - -

Konu yeniden açık!

valla sınavdan ne yapıcağım hiç bir tahminim yok
matematikte köklü üslü sayılar fonksiyonları falan yapamıyorum.problemlerim iyi ama