2013 Yılında KVP, MY ve Karadayı

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,183
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Ocak ve Şubat aylarında yayınlanan bölümlerin reyting oranlarını birbiri ile karşılaştırdım. Bu zaman içinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 8, Karadayı dizisi 8 ve Muhteşem Yüzyıl dizisi ise 9 bölüm yayınlanmış.

Kurtlar Vadisi TOTAL’de en iyi reyting oranını 177.Bölümde 15.97 reyting ile yakalarken, AB’de ise yine 177.Bölümde 12.38 Reyting ile en iyi derecesini elde etmiş.

Karadayı TOTAL’de en iyi derecesini 11 Subat günü yayınlanan 18.Bölümüyle yakalamış; 10.33 Reyting. AB’de ise geçen hafta yayınlanan 20.Bölüm 11.17 Reyting ile 2013 yılında yayınlanan bölümler arasında en iyi dereceyi almış.

Muhteşem Yüzyıl TOTAL’de 12.14 Reyting ile 9 Ocak günü yayınlanan 81.Bölümünde yakalarken, AB’de ise 83.Bölüm ile uçmuş; tam 16.32 Reyting.

Bu üç dizinin TOTAL ve AB Reytinglerini aynı grafik içerisinde sergilediğimizde, ilginç tespitler ortaya çıkıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu açık ara farkla TOTAL’de önde iken, Muhteşem Yüzyıl ikinci olmasına rağmen çok reyting kaybetmiş. Istikrarını sürdüren Karadayı ise son iki üç haftadır Muhteşem Yüzyıl’a yaklaşmayı başarmış. Sıralamanın hiç değismediği TOTAL’de, bakalım Muhteşem Yüzyıl daha fazla düşüp, yerini Karadayı’ya kaptıracak mı?

AB’de ise işler daha da karışık. Bir zamanlar Muhteşem Yüzyıl’ın açık ara önde olduğu sıralamada, karşılastırılan 4. haftalarında (KVP 179.Bölüm, MY 84.Bölüm) Kurtlar Vadisi Pusu öne geçmiş. Daha sonra yine reyting kazanan Muhteşem Yüzyıl, çalkantılı oranları ile devam etmiş. Bu arada Kurtlar Vadisi ikinciliği yakamalasına rağmen tutunamamış ve geçen hafta ikinciliği Karadayı’ya kaptırmış.

Bakalım önümüzdeki aylarda oranlar nasıl gelişecek.​

Son düzenleme:
ATV'de bile bu reytingi alıyosak acaba Star'da fln olsaydı kaç alırdı bilemiyorum.

bu ab grubunun ne yapmaya çalıştığı zaten belli değil...zaten reklamverenler bile artık bu grubu tınlamıyosa niye paylaşıyolar bu grubun anlıklarını bi türlü anlamıyorum...20 abc yi paylaşsalarya....[sm=s20.gif]

my gayet iy i gidiyor çalkantısı falan da yok :) vadinin ab de karadayının iki grupta geçme ihtimali sadece hayal

Öyle bir söylemişsin ki sanırsın Kanaltürk'te yayınlanıyor. :):)
vadinin ab reytinglerini protesto amaçlı söylemiş olmalı.....my starda yayınlanınca ab si uçuyoya ....acaba starda yayınlansa abde uçarmı demek istiyo bence..yoksa totali bu kadar yüksek alan dizi nasıl abde bi türlü muhteşemi geçemiyo hayret....[sm=s20.gif]

Eline sağlık grafikler cidden mükemmel olmuş baya profesyonelce hazırlanmış. 😉

Bu haberi yazmak icin baya bir emek harcadim. Oranlari cikartarak bu grafikleri cikarttim. Umarim üc dizinin durumu iyi gösterebilmisimdir.

Grafikleri çok iyi hazırlamışsın ellerine sağlık . :)

My yeniden 15'lere çıkacak A/B'de Karadayı geçemez iki grupta da .

"Güzel olmuş :livid:" dememişim :livid:

Güzel olmuş :livid: