2013 Kral Türkiye Müzik Ödülleri Kazananları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,360
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399456483.jpg

Müzik dünyasının en önemli ödüllerinde kazananlar belli oldu.

Bu yıl ilk kez tören düzenlenmeden yapılan ödüllerde kazananlar saat 12.00'de tüm Kral grubu yayın organlarından yapılan canlı yayınla duyuruldu.

Ödüllere damgasını vuran isim hiç şüphesiz ki Gülşen oldu. "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" yılın şarkısı seçilirken Gülşen şarkı için söz yazarı ve besteci dahil toplam üç ödül aldı.

Gülşen'in "Beni Durdursan Mı" isimli son albümü yılın en iyi albümü seçilirken en iyi kadın sanatçı ödülünü de kazanan Gülşen oldu.

En iyi erkek sanatçı Mustafa Ceceli seçilirken, en iyi single ödülünü "Ya Ya Ya" ile Hande Yener, en iyi grup ödülünü Duman, en iyi klip ödülünü "Öyle de Güzel" ile Mustafa Uslu, en iyi düet ödülünü Rafet El Roman & Ezo düeti Kalbine Sürgün ve en iyi cover ödülünü "Firuze" ile Tarkan kazandı.

En İyi Şarkı

Yatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen)
Söz Yazarı: Gülşen
Besteci: Gülşen
Aranjör: Ozan Çolakoğlu

En İyi Albüm

Beni Durdursan Mı (Gülşen)

En İyi Erkek Sanatçı

Mustafa Ceceli

En İyi Kadın Sanatçı

Gülşen

En İyi Grup

Duman

En İyi Klip

Öyle de Güzel - Sertab Erener (Mustafa Uslu)

En İyi Proje

Ayselin

En İyi Çıkış

Oğuzhan Koç

En İyi Single

Ya Ya Ya Ya (Hande Yener)

En İyi Cover

Firuze (Tarkan)

En İyi Düet

Kalbine Sürgün (Rafet El Roman)

En İyi Film Müziği

Kelebeğin Rüyası (Rahman Altın)

En İyi Dizi Müziği

Medcezir (Toygar Işıklı)

En İyi Remix

Cevapsız Sorular - Manga (Birol Giray)

En İyi Enstrümantal Albüm

Taksim Trio 2 (Taksim Trio)

Radyolarda En Çok Çalan Şarkı

Yaralı (Bengü)

Radyolarda En Çok Çalan Şarkıcı

Mustafa Ceceli

Son düzenleme:
Güzel oyama olmuş benimde içime sindi ödüller.

Gülşen hiç şüphesiz damga vurmalıydı.Tebrikler.:D

Mustafa Ceceli biraz şaşırttı.Bu yıl daha iyileri vardı ama senenin başlarını pek hatırlayamıyorum.

Mustafa Ceceli'nin kazandığı en iyi erkek sanatçı ödülü dışındaki ödüller hakedilmiş gibi gözüküyor.

Gülşen'e hakkını teslim etmişler. :)

- Elalem hergun bir odul toreni daha duzenliyor, bizdekiler yok olmaya devam.
- kral odulleri guzeldi, ayak parmakdan bogaza kadar dekolte giyen kizlardan tutda yayin skandallarina kadar, bi renkdi, o da yok oldu.
- Gulşen en iyi kadin/albumu hak etti, ama en iyi şarki iyileşıyorum ve en iyi single mustafa sandalin hakkiydi, bana gore.
- neden odul toreni yok, bilmiyorum, sponsor mu olmadi, yoksa adaylarda fazla dandik şarkilar/klipler vardi, yoksa kral wroldun kapatilmasiyla yeni bi sureç mi başliyor?
- artik ne eski guzellik yarişmalari kaldi, ne afife jale'in adaleti.
altin kelebek diyicem, ordada reytingi yuksek odul aliyor.
yani 90lardaki:
kelebek awardslari.
kral video awardslari
best modellari
eurovisonlari
ozledim, ya havasi kaçti, ya tadi ,yada kulliyen yok oldu.

- Elalem hergun bir odul toreni daha duzenliyor, bizdekiler yok olmaya devam.
- kral odulleri guzeldi, ayak parmakdan bogaza kadar dekolte giyen kizlardan tutda yayin skandallarina kadar, bi renkdi, o da yok oldu.
- Gulşen en iyi kadin/albumu hak etti, ama en iyi şarki iyileşıyorum ve en iyi single mustafa sandalin hakkiydi, bana gore.
- neden odul toreni yok, bilmiyorum, sponsor mu olmadi, yoksa adaylarda fazla dandik şarkilar/klipler vardi, yoksa kral wroldun kapatilmasiyla yeni bi sureç mi başliyor?
- artik ne eski guzellik yarişmalari kaldi, ne afife jale'in adaleti.
altin kelebek diyicem, ordada reytingi yuksek odul aliyor.
yani 90lardaki:
kelebek awardslari.
kral video awardslari
best modellari
eurovisonlari
ozledim, ya havasi kaçti, ya tadi ,yada kulliyen yok oldu.
Single bence de Mustafa Sandal'ın hakkıydı ama tahminimce hep DMC, Gülşen işlerine gitmesin diye Poll Production ve Hande Yener'e teselli ödülü verdiler. :):)

Öncelikle Gülşen'i tebrik ediyorum. Bu başarı tartışılmaz daha iyisi yoktu gibi. Yalnız en iyi erkek sanatçı ödülü yanlış isme gitmiş Gökhan Özen almalıydı diye düşünüyorum, neyse sağlık olsun. En iyi çıkışta Oğuzhan Koç olmamalıydı bence ki Oğuz Berkay daha başarılı oldu sanki.

Gülşen'in "Beni Durdursan Mı" isimli son albümü yılın en iyi albümü seçilirken en iyi kadın saçatı ödülünü de kazanan Gülşen oldu.

gülşen sanatçılığın yanı sıra saçatı ödülü de alarak büyük bir başarı elde etmiş tebrikler :X @OzaN

Gülşen 5 ödül aldı be! Konuyu ben açsaydım da görseydiniz siz gitti güzelim konu :D

Neyse, Gülşen'i Kral Grubu bile durduramadı bu sene önceki senelerde aday yapmamak için ellerinden geleni yapsalar da bu sene isteseler de istemeseler de verdiler hakettiği ödüllerini Gülşen'e. :) :)

Diğer ödüllere geçecek olursak;
  1. En iyi single olarak Tesir Altında'yı bekliyordum ama Ya Ya Ya Ya aldı ki haketmediği söylenemez yine de bence "En iyi şarkıyı veremedik bari single ödülü verelim" düşüncesiyle verdiler. :D
  2. Mustafa Ceceli aşkları kabarmış yine, haketmediği en iyi erkek sanatçı ödülünü aldı..
  3. En iyi klipte de sorun var aday bile olmaması gereken Öyle de Güzel aldı ödülü. :(
  4. Müyap satış ödülleri de olsaydı keşke Gülşen birkaç ödül daha alırdı. :D
  5. Radyolarda çalınan şarkı ve şarkıcı ödüllerine çok şaşırdım açıkçası 8 hafta YKO 7 hafta Kardan Adam zirvedeydi radyolarda en çok çalan şarkıyı almasa bile şarkısı en çok çalınan sanatçı ödülünü de almalıydı Gülşen ama ceceliye gitti ödül :))
Diğer ödüller genel olarak beklediğim yerlere ve hakeden yerlere gitti. :)

En iyi dizi müziğini geçen yıl kendi grubunun kanalı Star'da yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'a vermişlerdi bu yıl da yine Star'da yayınlanan Medcezir'e vermişler tesadüftür herhalde :)

Gülşen silip süpürmüş ödülleri tebrikler sonuna kadar hak etmişti. :) Gökhan Özen olmalıydı en iyi erkek sanatçı..

En iyi klip kesinlikle Ziynet Sali'ye gitmeliydi. Ziynet Sali'nin hiç ödül alamamış olması çok üzücü. Aynı şekilde Sıla'da öyle...

Gülşen'i tebrik ederim ama 5 dalda ödül alması bence haksızlık olmuş...

En iyi klip kesinlikle Ziynet Sali'ye gitmeliydi. Ziynet Sali'nin hiç ödül alamamış olması çok üzücü. Aynı şekilde Sıla'da öyle...

Gülşen'i tebrik ederim ama 3 dalda ödül alması bence haksızlık olmuş...
5 dalda ödül aldı Gülşen. :D Sıla aday değildi zaten şarkısı ya da klibi yoktu zaten. :) Ziynet Sali hangi şarkısıyla klip ön plandaydı. :)

5 dalda ödül aldı Gülşen. :D Sıla aday değildi zaten şarkısı ya da klibi yoktu zaten. :) Ziynet Sali hangi şarkısıyla klip ön plandaydı. :)
Gelemiyorum Yanına çok iyiydi bence...

Düzenledim ben 5 dalda yaptım ama sen alıntılayana kadar geç kaldım sanırım. :(

Az önce Irgalamaz Beni'yi dinliyordum, Gülşen'in 5 ödül aldığı bu -olmayan- tören geldi aklıma sevindim yine :F