2013-2014 Sezonunun Gizli Favorisi Kim?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
5703vyH5FD0b6S7kuJzTatdp.jpg

TV dünyasında her yıl bir kaç isim yapımcıların favorisi olur. 2013-2014 sezonunun ise gizli favorilerinden bir tanesi şimdiden belli.

Şimdiye kadar Cumhur Cemaat , Binbir Gece , Seni Bana Yazmışlar ve Firar dizilerinde küçük roller ile yer alan Duygu Çetinkaya bu yıl yapımcıların gözde isimlerinden birisi olacaktır.

Survivor ''Ünlüler-Gönüllüler'' yarışmasında yarışan genç oyuncu ilk başlarda çok eleştirilse de son zamanlarda halktan destek almaya başladı. Bu yıl yarışmanın da en önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Hazır halkın dikkatini bu kadar üzerine toplamışken yapımcılar bu fırsatı kesinlikle kaçırmayacaktır.

Genç oyuncu yarışmaya katılmadan önce Mustafa Ceceli'nin ''Aman'' isimli şarkısının klibinde oynayarak dikkatleri üzerine topladı ;

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kendisini Survivor'da tanıdım ve çok sevdim orada. Ada dönüşünde artık bir çok yapımcıdan dizi teklifi alacağından eminim :)

Kesinlikle favorilik bi insan. Düz bi insan herşeyden önce, bu benim için çok önemli. Güzel ve oyunlarıda kazanıyor. E daha ne olsun ? :)

Iyyyyy klipteki yüzü gibi survivor'daki içide güzel olsa bari gam yemezdim.Klibi hep izlerdim tv'de güzel kız derdim Duygu oldugu hiç aklıma gelmedi.Çirkeflik insanı nasılda değiştiriyormuş yahu 😱