2013 Şubat Editörlük Başvuruları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Öncelikle editörlük sistemi hakkında bilgi için: https://fav10.net/f70/favoriforumum...i-ve-editorluk-sistemi-hakkinda-bilgi-168679/

En son geçen ayın başında sanıyorum editörlük alımları yapmıştık. Eğer o dönemki başvuruları kaçıranlar, fikrini değiştirip başvurmak isteyenler, seçilemeyip de tekrar şansını denemek isteyenler varsa onlar için bir ara dönem fırsatı sunmak istedim.

Editörlüğün ne olduğunu birçoğunuz gayet iyi bir şekilde kavradı sanırım. Editörler her hafta düzenli olarak 15 civarı kaliteli kendi yazımı olan konu açmakla görevli kişilerdir. Moderatörlüğe giden yolda ilerlemek isteyenler için başlangıç noktasıdır. Fakat bu illa moderatör olmaya zorlanacağınız anlamına gelmez.

Editörler bazı ayrıcalıklara sahiptir. Kendilerine özel rütbe resimleri ve renkleri vardır. Forumdaki bazı gizli özelliklerden faydalanabilirler. Kendilerine özel bölümleri vardır bu bölüm aracılığıyla forumdaki bazı yeniliklerden ilk olarak haberdar olabilirler.

Başvurmak için açtığınız birkaç örnek konu linkini göstererek hangi bölümlerde ne tarz konular açabileceğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Bunu ister bu konu altından ister bana özel mesaj atarak yapabilirsiniz.

Not: Editör kadromuz şu an epey doldu. Bir daha uzun bir süre yeni editör alımı olmayabilir. Bu nedenle eğer bu iş için yeterliliğiniz varsa başvurmanızı öneririm. Yoksa daha sonra pişman olabilirsiniz. Bu alımlarda öncekilere nazaran daha az kişi alınacağını ve başvurular yeterli görülmezse hiç alınamayabileceğini de belirtmek isterim.

Bekliyoruz başvurularınızı.

ben de olabilir miyim ??? yetersiz miyim daha

editör olacam başvuru yaparım birazdan
yanlış anlaşılmasın he yönetici falan olunmuyo editör olunca

Tüm başvuru yapan arkadaşlara başarılar.