2012'de Yeni Star Başarılı Olabilecek mi ?

?

• Olacaktir

Oy: 7 38.9%
  • Olamayacaktir

Oy: 1 5.6%
  • Zamanla olacaktir

Oy: 8 44.4%
  • Büyük hayal kirikligi yasayacaktir

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Startv Yeni Projeleri
Muhteşem Yüzyıl
Koyu Kırmızı
STAR TV'de YENİ DÖNEM Tanıtım Fragmanı

Pazar Sinema Kuşağı Yeni Yılda Yeni Star'da

Kalbim 4 Mevsim

Düşler Sinaması 2012

'Melek' yeni yılda her sabah Star'da!

Yılbaşı Programı Tanıtımı - STAR TV

Gelen Yıldızlar
Seyyer Taner
Kenan Doğulu
Neşe Karaböcek
Rafet El Roman
Salim Dündar
Yeşim Salkım
Kibariye
Kubat
Müslüm Gürses
Işın Karaca
Mine Korsan
Model
Ümit Besen
Bengü
Ahmet Özhan
Sıla
Deniz Seki
Çoşkun Saban

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öncellikle çok güzel bir konu açmissin, yeni diziler tanitimi vs.. Tebrik ederim

STAR TV 2012 yilinda büyük degisiklikler yapacak ve basarili olacagini tahmin ediyorum.. Tabi ki belirli hayal kiriklari yasayacaktir fakat yüksek derecede basarili gidecegini tahmin ediyorum..

& 100 Değisiklikler On planda Olacagini Düsünüyorum Anket eklemeyi unutmusun bir mod arkadas ekleyebilirmi onemli değil rica ederim unutugum video olursa söyleye bilirsiniz

Pazartesi Pt1

Koyu kırmızı

Salı Pt1
Esen Yenerle Eyvah Düsüyorum
çarsamba pt1
Muhtesem Yüzyıl
Persembe Pt1
Kalbim 4 Mevsim
Cuma
Akasya Duragı
Pt2 Çocuk Anime
Cumartesi Pt1
iffet
Yabancı film
pazar
Sinama Kusagi
+ Behsat Ç

Bu işler 1 yılda olmaz yavaş yavaş gelişecek bu sene ilk 3'e girmeyi bile başaramayabilir

Logoyu Unutmusum

logo sır gibi son gün öğrenecegiz.

Muhteşem Yüzyıl'ı da transfer etmelerinin ardından 2. kanal olurlar bence
En kötü ihtimalle 3. kanal olur bence

Bence çok başarılı olacaktır. Star TV projeleri gerçektende çok iyi. İşte halkın istediği, özlenen kanal geliyor sanki ? Doğuş grubunun satın aldığı yeni Star TV bence en iyi kanal olma yolunda hızla ilerleyecek ve bu hızla bunuda başaracak.

Öncelikle konunun güzel hazırlandığını söylemeliyim.

Star TV'nin başarılı olmasına kesin gözüyle bakıyorum. Özellikle Muhteşem Yüzyıl transferi çok önemli. Bu sayede en kötü ihtimal 3.kanal olurlar A/B'de... Ama şu an hazırladıkları projelerden bazılarının hayal kırıklığı yaratabileceğini de söylemeliyim

Akasya Durağı Cuma PT1'de devam etmez. Cuma PT2'de Çocuk Anime hiç olmaz. Çocuk animasyon kuşağı Pazar haber öncesi olacak, doğrusu da bu zaten. PT2 de çocuk programı mı olurmuş
Gerçi animasyon filmleri çocuk filmi olarak adlandırmak da çok doğru değil. Büyüklerin de keyifle izleyebileceği yapımlar bunlar

2012 için fazla umutlanmasınlar bence zamanla olacaktır dedim

Bence mükemmel yapımlar var en büyügü Muhtesem Yüzyıl Yeni Sezon Starın Sezonu Olacak Ve Kanal D nin .

Muhtesem Yüyzyil'in STAR'da ki reytingleri çok merak ediyorum.. Çok fazla fark olmaz ama reytingler artar bence.. Mehmet Günsür'de var artik

Muhtesem Yüyzyil'in STAR'da ki reytingleri çok merak ediyorum.. Çok fazla fark olmaz ama reytingler artar bence.. Mehmet Günsür'de var artik

Asa Yukari ayni olur ama sırf mehmet günsor için izleyicekler var twitter ''Mehmet Günsor'' Yazınca Bir tane bile olumsuz yorum görmedim

bence kanallar arasında 4.sıraya yükselir.

Kanal siralamalari böyle olur:

1. KANAL D
2. STAR TV
3. SHOW TV / ATV
4. FOX

Kanal d
2. Star tv
3. Show tv /

Son düzenleme: