2012 Makedonya En Çok İzlenenler (AGB Nielsen)

shakeproductions

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
107
Untitled-3.jpg

2012 yılının en çok izlenen yapımlarına göre en üst sıradaki Türk dizisi 8. sırada ve ''Aşk ve Ceza'' oldu.Daha sonra 15. sırada ''Ezel'',16. sırada ''Yabancı Damat'',32. sırada ise Ihlamurlar Altında oldu.En büyük şoku ise Muhteşem Yüzyıl yaşadı.2011 yılında yılın en çok izlenen 12. dizisi olan Muhteşem Yüzyıl 2012 yılında 49.culuğa düştü.Görünüşe göre Sırbistanın propaganda ve politikaları eski Yugoslav ülkesinin üstünde işe yaradı.Sadece Muhteşem Yüzyıl değil tüm Türk dizileri büyük hüsrana uğradı.2011 senesinde sadece ilk 10'da 5 dizi varken,2012 senesinde Makedon kanallarında birçok Türk dizisi oynamasına rağmen ilk 50 sıralamasında ancak 5 Türk dizisi yer alabildi.

Kaynak ; DNEVNIK MAKEDONIJA,POPARA MAKEDONIJA

Ekli dosyalar

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    64 KB · Hit: 508
propoganda falan ise yaradigi yok . biz agb yi cok iyi biliriz :)))))). bir dizi birden bu kadar duser mi:)))) siyasiler bastirmis agb de ayar vermis. dun shakeproductions yilbasinda muhtesemin izlenilmesi cok dogru agb ye guveniyorum diyordu simdi siyasi propoganda diyor :)))))) turkiyedede agb nin sonuclarini aciklamak icin eskiden bizde yirtiniyorduk :))))))

Sen agb yi tr'de bilirsin avrupa'nın birçok ülkesinde agb ölçüyor ve gayet iyi işinde.Ayrıca Avrupa ülkelerini Türkiye ile karşılaştırma.Avrupa ülkelerinde hükümet TV'lere ayar veremez.Avrupanın hiçbir ülkesinde baskıcı bir hükümet yok.Kosovada bile.Ancak halk ayar verir o da isterse.Ayrıca nasıl okuyorsunki başlıkları yılbaşı gününde Muhteşem baya bir düşük reyting almıştı? Bende neden düşük reyting aldığı kendi fikrimce açıkladım.Genel olarak düşük reyting aldığını bilemem.Çünkü burda reyting o kadar önemsenmiyor.Hergün reyting açıklanmaz birçok ay açıklanmaz.Kısacası ne ne kadar izleniyor uzun zaman bilemezsin.Bir anda açıklanır.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 2372

2012 yılının en çok izlenen yapımlarına göre en üst sıradaki Türk dizisi 8. sırada ve ''Aşk ve Ceza'' oldu.Daha sonra 15. sırada ''Ezel'',16. sırada ''Yabancı Damat'',32. sırada ise Ihlamurlar Altında oldu.En büyük şoku ise Muhteşem Yüzyıl yaşadı.2011 yılında yılın en çok izlenen 12. dizisi olan Muhteşem Yüzyıl 2012 yılında 49.culuğa düştü.Görünüşe göre Sırbistanın propaganda ve politikaları eski Yugoslav ülkesinin üstünde işe yaradı.Sadece Muhteşem Yüzyıl değil tüm Türk dizileri büyük hüsrana uğradı.2011 senesinde sadece ilk 10'da 5 dizi varken,2012 senesinde Makedon kanallarında birçok Türk dizisi oynamasına rağmen ilk 50 sıralamasında ancak 5 Türk dizisi yer alabildi.

Kaynak ; DNEVNIK MAKEDONIJA,POPARA MAKEDONIJA

içlerinde bir ezel var aşk ve cezayı kim izliyormuş bu kadar izlenir diziydi ama vasati 40 çöp :))

propoganda falan ise yaradigi yok . biz agb yi cok iyi biliriz :)))))). bir dizi birden bu kadar duser mi:)))) siyasiler bastirmis agb de ayar vermis. dun shakeproductions yilbasinda muhtesemin izlenilmesi cok dogru agb ye guveniyorum diyordu simdi siyasi propoganda diyor :)))))) turkiyedede agb nin sonuclarini aciklamak icin eskiden bizde yirtiniyorduk :))))))

siyasilerin bastırmasına AGB ayar verseydi şu anda hala türkiyede ölçüm yapardı ama tarafsızlığını koruyan tek reyting ölçüm şirketi AGB ..

siyasilerin elinde oyuncak olanları biliyoruz nasılda şişiriyorlar koçanları iyi biliriz biri sbt dir birde şimdi kamuflajlı dolaşan daha kendini tam belli etmeyen tns dir :))

AGB reyting çaldı ama Sbt ondanda enteresandı hep kendi kanalının prgramlarını şişirdi :)

siyasilerin bastırmasına AGB ayar verseydi şu anda hala türkiyede ölçüm yapardı ama tarafsızlığını koruyan tek reyting ölçüm şirketi AGB ..

siyasilerin elinde oyuncak olanları biliyoruz nasılda şişiriyorlar koçanları iyi biliriz biri sbt dir birde şimdi kamuflajlı dolaşan daha kendini tam belli etmeyen tns dir :))

türkiyede hakim güç ozamanlar siyasi güç değildi. sonradan siyasiler oldu pat diye kafalarina bindiler :)))) ayrıca adamlar madem turkıyeden kovulduk bari burdandan da kovulmayalım
demişler.

birden bi dizinin reytingi bu kadar düşer mi

türkiyede hakim güç ozamanlar siyasi güç değildi. sonradan siyasiler oldu pat diye kafalarina bindiler :)))) ayrıca adamlar madem turkıyeden kovulduk bari burdandan da kovulmayalım
demişler.

birden bi dizinin reytingi bu kadar düşer mi

orda ne diyor

2011 yılında yılın en çok izlenen 12. dizisi olan Muhteşem Yüzyıl 2012 yılında 49.culuğa düştü.Görünüşe göre Sırbistanın propaganda ve politikaları eski Yugoslav ülkesinin üstünde işe yaradı

yani düşüşe sebep ordaki siyasilerin propoğandaları??

orda ne diyor

2011 yılında yılın en çok izlenen 12. dizisi olan Muhteşem Yüzyıl 2012 yılında 49.culuğa düştü.Görünüşe göre Sırbistanın propaganda ve politikaları eski Yugoslav ülkesinin üstünde işe yaradı

yani düşüşe sebep ordaki siyasilerin propoğandaları??

demek ordakıler tayyipten daha kuvvetlıymış bravo yani :)))%80 falan alıyorlardir belki.

hiç bir siyasi toplumu seslendirecek güce sahip değildir toplumlar bir anda şıp diye değişmeler

ayrıca shakeproductions nin yılbaşı gecesi için paylaştığı reytinge bak orda diyor ki yılbaşında kimse tv izlemez ondan my ızlenmesi normal şimdi siyasiler:)))

Aşk ve Ceza kötümüydü? İlk sezonu iyidi de 2.sezonda beter oldu herkes OBGZ'ye kaydı😕 Ondan önceki salılar ne vardi izlicek :X

o diziyi bende izledim bizim ev hanesi sayesinde karın ağrısı kramplar her türlü işkenceyle geçti dizi :))

orda çiçek karakteri vardı bir onu sevmiştim onun birde abisi vardı aynı abi muhteşemde kalender isyanında kalender rolündeydi ?

neyse yani o abi şu başroldeki oğlanı delik deşik etsin diye dua ettim olmadı :))

millet niye öbgz ye geçti çünkü sona doğru o dizi çekilmez bir hal aldı yasemin karakteri fiyaskoydu katlettiler diziyi dizideki diğer renkli kişilik çüçekin kayınvalidesiydi

çiçeği tanırsın sonra anneler ve kızlarında oynadı ağlaya alaya gözyaşları sel oldu :))

- - - Ekleme - - -

demek ordakıler tayyipten daha kuvvetlıymış bravo yani :)))%80 falan alıyorlardir belki.

hiç bir siyasi toplumu seslendirecek güce sahip değildir toplumlar bir anda şıp diye değişmeler

ayrıca shakeproductions nin yılbaşı gecesi için paylaştığı reytinge bak orda diyor ki yılbaşında kimse tv izlemez ondan my ızlenmesi normal şimdi siyasiler:)))

beyazsoy ordaki hükümet baskısı değil mahalle baskısı şimdi türkiyede bir yunan dizisi yayınlansa ve radyolar tv ler her gün o dizi hakkında yunanistan propoğandası yapıyor dese o dizi reytingi düşer bir şekilde orda milliyetçi kesimin tepkisi ile osmanlıyı anlatan dizi düşmüştür aynı dizi bizdede ne yazıkkki ecdadımızı kötülüyor diye hükümetçe eleştiriliyor olaydaki bakış açılarına bak muhteşem ne onlara yarandı ne bize oysa elinden geldiğince gerçekleri anlatıyor onlarda memnun olmalı bizde :))

burdaki hükümetin propogandasi ile ordakılerın aynı biri kotuluyor diyor diğeri övüyor .. ama biri etkili oluyor diğeri olmuyor. bravo sırplara

burdaki hükümetin propogandasi ile ordakılerın aynı biri kotuluyor diyor diğeri övüyor .. ama biri etkili oluyor diğeri olmuyor. bravo sırplara

neyi övüyorsun beyazsoy orda demokrasinin işlemediğinimi övüyorsun hükümet baskısının olması sence hoş bir durummu bağımsız özgür basın yayın neden rahatsız ediyor seni adamlar baskıyla milleti sindirmiş mahalle baskısıyla sen bravo diyorsun bu nasıl bir tutucu zihniyettir

özgürlükten korkmamak lazım kimse gerçekleri hasır altı edip aydınlığa ulaşamaz ne demişler foku karla örtemezsin kar erir fok çıkar ortaya :))

destere ıyımısın :))) demokrasiyi kim kaybetmis biz bulacağız :))) dünyanın hiç bir yerinde demokrasi yoktur sadece varmış gibi yapar herkes :)))

ben sadece bir komediye dikkat çektim o kadar :)))

Evet halk baskısı var Makedonyada.(Özellikle Milliyetçilik)Bağımsız oluşnun 20. yılını çoktan aşmasına rağmen Makedonya'yı hala Sırbistan yönetiyor. :) Ben Yugoslavya jenerasyonundan değilim.(
1994 doğumluyum).Yinede Sırpçayı ana dilim gibi biliyorum.Beni bırak 2000 doğumlulular bile öğrenmek zorunda.Çünkü zorunlu olarak öğretiyorlar ve kimse sesini çıkartmıyor.Gerçi aynı dil aksan farkı var sadece ama olsun sonuç olarak öğrenmek zorundasın.Öyle bir ders koyuyorlar.Baya bir etkileri var halk üzerinde.Kısacası küçük bir politika uygulasalar bile halk hemen onlara uyuyor.Bu hükümetin işi değil.Hem ben yılbaşı günü Muhteşemin çok az reyting almasına dikkat çekmiştim beyazsoy.Heralde yılbaşı diye izlenmedi demiştim hatta ama demekki halk izlemeyi bırakmış :D

Son düzenleme:
Evet halk baskısı var Makedonyada.(Özellikle Milliyetçilik)Bağımsız oluşnun 20. yılını çoktan aşmasına rağmen Makedonya'yı hala Sırbistan yönetiyor. :) Ben Yugoslavya jenerasyonundan değilim.(
1994 doğumluyum).Yinede Sırpçayı ana dilim gibi biliyorum.Beni bırak 2000 doğumlulular bile öğrenmek zorunda.Çünkü zorunlu olarak öğretiyorlar ve kimse sesini çıkartmıyor.Gerçi aynı dil aksan farkı var sadece ama olsun sonuç olarak öğrenmek zorundasın.Öyle bir ders koyuyorlar.Baya bir etkileri var halk üzerinde.Kısacası küçük bir politika uygulasalar bile halk hemen onlara uyuyor.Bu hükümetin işi değil.Hem ben yılbaşı günü Muhteşemin çok az reyting almasına dikkat çekmiştim beyazsoy.Heralde yılbaşı diye izlenmedi demiştim hatta ama demekki halk izlemeyi bırakmış :D

aslında aşırı milliyetçilik her zaman zararlı ama o minik devletlerde kendi kültürlerini birazda bu milliyetçilik sayesinde korumayı başarmışlar yoksa diğer halkların arasında kaybolup giderlerdi :)

bir makedonya fındık kadar ülke istanbulun onda biri nufusu var birde kendi kültürlerine bağlı kalmasalar öyle bir devlet veya millet ortadan kalkardı :))

beyazsoy yılbaşı kısmını anlayamamıştır bendede bazen jeton geç düşüyor :))

Türklerin bepenmediğini Dünya beğeniyo. Çok garip :F