2012-2013 Reyting rekortmeni kim olur ?

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Yakında başlayacak yeni diziler ve kaldığı yerden devam eden dizilerle kanalların çekişmesi devam ediyor.Bu sezonda reyting çekişmesi devam ediyor.
Sizce bu sezon reyting krallığını hangi kanal ve dizi kazanacak.
Cevaplarınızı bekliyorum:eagerness:

kurtlar vadisi pusu final sezonuyla uçar

Dizinin hanisi olacağını kestirmek zor. Ama lider kanal Türkiyenin Kanalı Kanal D

Muhteşem Yüzyıl olur gibi

- - - Ekleme - - -

Cevdet Bey Ve Oğullarının da şansı var

1) Kurtlar Vadisi Pusu. Bu sezon Vadi nin son sezonu oldugu icin dizi de dengeler baya degisecektir hele son 5 bölümde reytinglerin baya artacagini düsünüyorum.

2) Fetih. Show tv de baslayacak olan fetih 1453 dizisi ise bu sezonun asil bombasi olacaktir ben yaklasik 14-15 reyting ortalamasi ile oynamasini bekliyorum.

3) Muhtesem Yüzyil. Dizi ye bu sezon cok kaliteli oyuncularin katilacagi söyleniyor, tarih ilerledikce daha ilgi cekici konularda işlenecektir.

4) Ceyda Ates in star tv de yeni baslayacak dizisi. Tanitimlarini gördüm ve icimde sanki baya ilgi görecekmiş gibi bir his var.

5) Son Yaz Balkanlar. Su ana kadar yayinlanan tanitim fragmanlari cok etkileyici, elveda rumeli nin devami olarak iyi is cikaracaktir

yasin kardeşimden süper ötesi bi yorum helal katılıyorum çoğuna ama ben muhteşemin düşeceğini düşünüyorum bi de ceyda ateş in dizisi tutmaz bence

- - - Ekleme - - -

bi de beni şaşırtan en kral haliyle 13 zar zor görebilen muhteşemin 1.olacak denmesi muhteşem ilk 3 e giremez

bence 1.vadi olur 2.mahsunun dizisi 3.balkanlar

Aynen Aga

Muhtesem Yuzyil olur gibi , ama Veda'da cok reyting alacak gibi geliyo.

Bu sezon tarihi filmler mi öne çıkıyor yoksa bana mı öyle geliyor ?:untroubled:

1. FATİH
Dizi bu sezonun en cok izlenen bir isi olacak İns. Fetih 1453'un devami oldugu icin Fatih'in yeni buyuk seferlerini de anlatacak. Fetih 1453'un fragmani ise zaten ilgiyi uzerine cekmeye yetiyor.

2. USTURA KEMAL
Surec Film'in yapimciligini ustlendigi yeni bir donem dizisi. İlgi cekebilecek bir konusu oldugu kadar oyuncu kadrosuda cok guclu.

3. SON YAZ BALKANLAR 1912
Adam Film'in yapimciligini ustlendigi dizi Balkan soykirimini ele aliyor ve cok iyi bir is cikacagina eminim.

4. BENİM İCİN UZULME
Boyut Film'in yeni dizisi. Oyuncu kadrosu ve ilginc konusu ile ilgi simdilik uzerinde. Atv veya Show'da baslayacagi soyleniyor.

Son düzenleme:
Ustura Kemal Ne zaman Başlıyo ya ??

Ustura Kemal Ne zaman Başlıyo ya ??

Eylul'de.

Son olarak bir eklemek istedigim birsey daha var. Akibeti merak konusu olan iki dizi var. Biri Veda biride Babalar ve Evlatlari. Bu diziler Persembe gunu gosterilecek ve ratinglerde biri yenecek ama hangisi?