2011 yılının en çok indirilen dizileri belli oldu!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
912381.jpg

Günümüzde televizyon dizileri ekranlar dışında internet üzerinden indirilerek de takip edilmekte. 2011 yılını geride bırakmaya çok kısa bir süre kala torrentfreak.com isimli siteden bu sene içerisinde BitTorrent üzerinden korsan olarak indirilen diziler hakkında istatistiki bilgiler paylaşıldı.

Bu istatistiki bilgiler BitTorrent'ten en çok indirilen ilk 10 diziyi bizlere sunuyor. Peki, 2011 senesinin korsan olarak indirilen en popüler televizyon dizisi hangisi oldu? Dizimizi takipçileri için ilk 10 listesini derledik.

Verilere göre tek bölüm başına 3.620.000 indirme ile Dexter ilk sırada yer alıyor. Miami'de geçen ve hem seri katil hem de Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan Dexter Morgan'ın hayatını konu alan Showtime'ın popüler dizisi Dexter torrent yoluyla senenin en çok indirilen dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında ise Game of Thrones var.

İşte TorrentFreak'ın çeşitli kaynaklardan topladığı verilerle oluşturduğu liste:

1. Dexter
Torrent indirme sayısı: 3.620.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 2.190.000

2. Game of Thrones
Torrent indirme sayısı: 3.400.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 3.040.000

3. The Big Bang Theory
Torrent indirme sayısı: 3.090.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 15.980.000

4. House M.D.
Torrent indirme sayısı: 2.760.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 9.780.000

5. How I Met Your Mother

Torrent indirme sayısı: 2.410.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 12.220.000

6. Glee
Torrent indirme sayısı: 2.200.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 9.210.000

7. The Walking Dead
Torrent indirme sayısı: 2.060.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 7.260.000

8. Terra Nova
Torrent indirme sayısı: 1.910.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 9.220.000

9. True Blood
Torrent indirme sayısı: 1.850.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 5.530.000

10. Breaking Bad
Torrent indirme sayısı: 1.730.000
ABD televizyon izleyici sayısı: 2.580.000

Moderatörün son düzenlenenleri:
Liste şaşırtmadı. Listedeki 10 dizinin 6'sının takipçisiyim. Sadece House MD'de çok geriden geliyorum :D

İlginç olan ABD'de TV'de en çok izlenen dizi olan Two And a Half Men'in internette eski ilgiyi görememesi :)

Liste şaşırtmadı. Listedeki 10 dizinin 6'sının takipçisiyim. Sadece House MD'de çok geriden geliyorum :D

İlginç olan ABD'de TV'de en çok izlenen dizi olan Two And a Half Men'in internette eski ilgiyi görememesi :)

Benim tahminime göre Charlie Sheen hayranları internet kullanıcılarından oluşuyordu.O çıkınca herkes diziyi izlemeyi bıraktı.

Mesela ben.Saçma oldu ama her neyse:D

dexterin 1. sırada olmasına hic sasırmadım takipcisi olarak.
two and a half menin sanal ortamda dususe gecmesi beni üzdü acıkcası. halbuki bu sezon da charlie sheen siz de süper gidiyor. ashton kutcher karakterini cok iyi oynuyor.
beni sasırtan diger bir dizi ise the walking dead oldu. ben en azından ilk 3 icerisinde bekliyordum.
terra nova nında listede olması beni en cok sevindiren olaydı. 2 sezonun cekilmesine artık daha buyuk umutlarla inanıyorum :)

dexterin 1. sırada olmasına hic sasırmadım takipcisi olarak.
two and a half menin sanal ortamda dususe gecmesi beni üzdü acıkcası. halbuki bu sezon da charlie sheen siz de süper gidiyor. ashton kutcher karakterini cok iyi oynuyor.
beni sasırtan diger bir dizi ise the walking dead oldu. ben en azından ilk 3 icerisinde bekliyordum.

Ashton Kutcher o en başta çıkıyorlar ya Men Men Men diye şarkı söylüyorlar.Oraya hiç yakışmamış(H)

Charlie Sheen olmadan olmaz gibi geliyor Two And A Half Men ama göreceğiz 5 sezon sonra. (Not: Daha 3.sezondayım ben :D)

Dexter, bu sezon da gerçekten çok iyiydi. Birinci sırayı hak ediyor. Gelecek sezonun ilk bölümü ise tüm zamanların rekorunu falan kırar herhalde çünkü acayip bir yerde kaldı :D

Yok ya bence olmamış.Sırık gibi adam:D

oynadıgı rolu izleyince ne kadar iyi oldugu net bir sekilde belli oluyor. yani oynadıgı role sıska birisi cekicilik veremezdi. izlerken her hareketi güldürüyor. yani boyu, yuzu filan rolune tam uygun. kadro secimi cok iyi

oynadıgı rolu izleyince ne kadar iyi oldugu net bir sekilde belli oluyor. yani oynadıgı role sıska birisi cekicilik veremezdi. izlerken her hareketi güldürüyor. yani boyu, yuzu filan rolune tam uygun. kadro secimi cok iyi

Ya ben o girdikten sonra diziyi izlemedim zaten.Ben fotoğrafa yakışmamış dedim:D