Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçma sapan icraatları ve köle futbolcu zihniyetli yönetimi bulunan kayseri şampiyon olacağına fenerbahçe bile olsa şey değil.şampiyonlar ligi'nde iş yapar puanlar alır hiç yoktan.
Dün akşam Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'ın da olmayacağı kesinleşmiştir.
Yarın akşam büyük ihtimalle Fenerbahçe de rakiplerinin altında kalmayıp havlu atacaktır.
Kesinleşmedi ama bu saatten sonra mucize gerekli. Şenol Güneş'in yönettiği bir takımın çok sert bir düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Puan farkı iyice açıldı. Üstelik sadece bir takımla değil. Trabzon, Bursa, Kayseri. Belediye bile kendi çapında fark yapmaya başladı
Onu bilmem,Trabzon şampiyonluk havasına girdi.Çabuk havalanırlarsa neye uğradıklarına kendileri de inanamazlar.
Bursa bunun bedelini ufak ufak ödemeye başladı.
Kayseri'ye ben pek güvenmiyorum.
Belediye'yi bilmem ne yapar.
yani,tamam şu anda bunlar ligi götürmüş gibi ama geçen sene de Galatasaray'la Fener bir ara böyle hayvansı performans sergilemişti.Ondan önceki sene de Sivas "tamam oldu bu" diyordu.Geç de olsa bu üçünden sadece biri kalır üstlerde.
Şampiyonluk havasında değiliz bence.Hala tek bir olay var bursasporu g*t etmek...2.yarı trabzondaki maça bende gidicem adamlar diyarbakırspor olayına çevirdiler görcekler artık ne olacağını...adamlar geçen sene ben bursadayken stada kutlamalara gittim bayrağımızı stadın ortasına diktiler şimdide zaten sevmezdik trabzonu vs vs diyolar hele o kadın yokmu töbe töbe...en sinirlendiğim olaylar haksızlık ve insanları yalanla dolanla gaza getirmek!
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.