20 Temmuz 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Senin İlişki Durumu: Karışık'tan iyi gidiyor en azından.
İlişki Durumu Karışık'ın gerçek reytingleri 3-4 civarında bayram yüzünden çok düştü Ne Münasebet'i geçtik hep bugüne kadar.

Ama bundan sonra nolur bilemem.

İlişki Durumu Karışık'ın gerçek reytingleri 3-4 civarında bayram yüzünden çok düştü Ne Münasebet'i geçtik hep bugüne kadar.

Ama bundan sonra nolur bilemem.
Ne Münasebet aylardır reklamı yapılan TKY'yi geçiyor, ama İDK bomboş günde 3-3,5 reyting alabiliyor. Bilmem anlatabildim mi?

Kırgın Çiçekler Totalde iyi gidiyor ancak AB grubunda 3 reyting ortalamasıyla kötü malesef ki yeni sezonda birçok rakip gelecek güzel dizi inşallah yeni sezonda da devam eder.
Tatlı Küçük Yalancılar dün tempo düşüktü reytinglerde iç acıcı değil malesef oysa ki dizi kendini izlettiriyor. Bu oranlarla ve de sıralamayla Eylül'e kadar devam eder bence.
Ne Münasebet yükselmiş ama yeni sezonda hiç şansı yok.

Ne Münasebet aylardır reklamı yapılan TKY'yi geçiyor, ama İDK bomboş günde 3-3,5 reyting alabiliyor. Bilmem anlatabildim mi?
Aman Ne Münasebet'in de aldığı reyting 2 yani ABC1'de zor bela 3 almış onu Cumartesi'ye koysan idk ile aynı reytingleri alır Show'un alacağı reyting taş çatlasa 3-4 zaten üzerine çıkamaz.

Aman Ne Münasebet'in de aldığı reyting 2 yani ABC1'de zor bela 3 almış onu Cumartesi'ye koysan idk ile aynı reytingleri alır Show'un alacağı reyting taş çatlasa 3-4 zaten üzerine çıkamaz.
Şöyle bir durum var ama Ne Münasebet in çok önemli 2 rakibi var karşısında. İDK bomboş günde 3-4 alıyor. Sanırım yaz işlerinden doğru dürüst tek kışa kalan Kiralık Aşk olacak.

ayy birde küçük tatlı yalancıları kış sezonunda olur diye konuda gördüm bu dizi 10 bölüm içinde biter 11 bölüm asla olmaz

10 bölümü geçmeden biter 🙂🙂🙂

ama bunların sayesinde orjinale başladık hakları ödenmez

Şöyle bir durum var ama Ne Münasebet in çok önemli 2 rakibi var karşısında. İDK bomboş günde 3-4 alıyor. Sanırım yaz işlerinden doğru dürüst tek kışa kalan Kiralık Aşk olacak.
İdk Pazartesi olsa o da Ne Münasebet'in aldığı oranları alabilirdi bence tabii Ne Münasebet'i küçümsemek gibi bir niyetim yok Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar'ın durumlarını göz önüne aldığımızda dizi için başarılı diyebiliriz.

Bu yaz diziler fazla ilgi görmedi Kiralık Aşk, Güneşin Kızları ve Kırgın Çiçekler kış sezonunu görecekler gibi sadece.

Kırgın Çiçekleri izle.

@*YıldırıM* izlemediğin bir diziye nasıl kalitesiz diyorsun madem kalitesiz neden senin o kaliteli Dediğin diziyi geçiyor bir düşün bakalım

Kırgın Çiçekler'i tebrik edemedim hiç sıkmıyor izleyiciyi ve oranlarını arttırmış bu hafta ama bayram dönüşü haftası gayet normal. Haftaya yükselmez bu oranlarda kalırsa o zaman bu oranlar gerçek oranlarıdır diyebiliriz

Günler boyunca KÇ diye kıvranıp durdun, ama daha şimdi mi tebrik edebiliyorsun? Nasıl bir izleyicisin sen?