Yeni sezona kalamaz bence tkyle beraberNe Münasebet hakkında da yorum yapsaydın keşke.
Yeni sezona kalamaz bence tkyle beraberNe Münasebet hakkında da yorum yapsaydın keşke.
GUDUBET MELUNTatlı Küçük Yalancılar tutmadı geçmiş olsun.@Maskeli Fedai
Melun ayda yılda bir Vadi dışında dizi seyredeyim dedi o da tutmadı.
@china_shangai abi yorumun var mı bu konu hakkında.
ABC1'de fena gitmemiş yazı çıkarır en azından.Ne Münasebet hakkında da yorum yapsaydın keşke.
Senin İlişki Durumu: Karışık'tan iyi gidiyor en azından.ABC1'de fena gitmemiş yazı çıkarır en azından.
İlişki Durumu Karışık'ın gerçek reytingleri 3-4 civarında bayram yüzünden çok düştü Ne Münasebet'i geçtik hep bugüne kadar.Senin İlişki Durumu: Karışık'tan iyi gidiyor en azından.
Ne Münasebet aylardır reklamı yapılan TKY'yi geçiyor, ama İDK bomboş günde 3-3,5 reyting alabiliyor. Bilmem anlatabildim mi?İlişki Durumu Karışık'ın gerçek reytingleri 3-4 civarında bayram yüzünden çok düştü Ne Münasebet'i geçtik hep bugüne kadar.
Ama bundan sonra nolur bilemem.
Aman Ne Münasebet'in de aldığı reyting 2 yani ABC1'de zor bela 3 almış onu Cumartesi'ye koysan idk ile aynı reytingleri alır Show'un alacağı reyting taş çatlasa 3-4 zaten üzerine çıkamaz.Ne Münasebet aylardır reklamı yapılan TKY'yi geçiyor, ama İDK bomboş günde 3-3,5 reyting alabiliyor. Bilmem anlatabildim mi?
Şöyle bir durum var ama Ne Münasebet in çok önemli 2 rakibi var karşısında. İDK bomboş günde 3-4 alıyor. Sanırım yaz işlerinden doğru dürüst tek kışa kalan Kiralık Aşk olacak.Aman Ne Münasebet'in de aldığı reyting 2 yani ABC1'de zor bela 3 almış onu Cumartesi'ye koysan idk ile aynı reytingleri alır Show'un alacağı reyting taş çatlasa 3-4 zaten üzerine çıkamaz.
@Ice_Cool_23 gerekli açıklamayı yapmış @Bully, iyi kapak olmuştur sana.Şöyle bir durum var ama Ne Münasebet in çok önemli 2 rakibi var karşısında. İDK bomboş günde 3-4 alıyor. Sanırım yaz işlerinden doğru dürüst tek kışa kalan Kiralık Aşk olacak.
Ahaha yok laf şey etmek için söylemedim ben gördüğüm durum bu benim
İdk Pazartesi olsa o da Ne Münasebet'in aldığı oranları alabilirdi bence tabii Ne Münasebet'i küçümsemek gibi bir niyetim yok Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar'ın durumlarını göz önüne aldığımızda dizi için başarılı diyebiliriz.Şöyle bir durum var ama Ne Münasebet in çok önemli 2 rakibi var karşısında. İDK bomboş günde 3-4 alıyor. Sanırım yaz işlerinden doğru dürüst tek kışa kalan Kiralık Aşk olacak.
Yok, güzel açıklama yapmışsın. Ben @Bully'ye şaka yollu takıldım zaten.Ahaha yok laf şey etmek için söylemedim ben gördüğüm durum bu benim
Kırgın Çiçekleri izle.ayy birde küçük tatlı yalancıları kış sezonunda olur diye konuda gördüm bu dizi 10 bölüm içinde biter 11 bölüm asla olmaz
10 bölümü geçmeden biter 🙂🙂🙂
ama bunların sayesinde orjinale başladık hakları ödenmez
Günler boyunca KÇ diye kıvranıp durdun, ama daha şimdi mi tebrik edebiliyorsun? Nasıl bir izleyicisin sen?Kırgın Çiçekler'i tebrik edemedim hiç sıkmıyor izleyiciyi ve oranlarını arttırmış bu hafta ama bayram dönüşü haftası gayet normal. Haftaya yükselmez bu oranlarda kalırsa o zaman bu oranlar gerçek oranlarıdır diyebiliriz
Konuyu ben açtığım için tebrik etmemişimGünler boyunca KÇ diye kıvranıp durdun, ama daha şimdi mi tebrik edebiliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?