20 Ocak 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Kuruluşta savaş sahneleri varmış nasıl yaptılar diye bölümü izlerim ama genelde çarşamda tv izlemiyorum

Reactions: emreemreu
YAPARSIN AŞKIM
HEPSİ BENİM

Tv izlemeyeceğim.

Uzun Zamandır film izleyemedim. Umarım bu akşam fırsatım olur.
Şimdilik TV izlemeyeceğim'i işaretledim

Tv izlemeyeceğim

Sadakatsiz.

Şimdi listeye baktım da bu günün bir komedi boşluğu var. Show TV bu güne bir hamle yapmalı. Kırmızı Kamyon mutlaka hafta sonu olmalı. O yüzden ya Kuzey Yıldızı ya da Güldür Güldür'ü bu güne kaydırsa iyi bir oran kopartabilir.

Reactions: Carpe Diem
Kuruluş Osman düşerek dönmüş normal ancak AB grubunda 2,46 gibi sert düşüşü olmuş.

Kuruluş Osman gelince Sadakatsiz de düşmüş Benim Adım Melek de.

Doğduğun Ev Kaderindir ilginç şekilde oranlarını artırmış.

Çarşamba reytingleri de klasikleşti, Show TV yeni dizisini bu güne oynasın bence.

'Sadakatsiz' ufak düşse de AB-ABC1 zirvesini kaybetmemiş, oranları zaten çok iyi.

'Kuruluş Osman' AB grubunda 2.46 reyting düşmüş ama bu dizi düşüp yükselebilen potansiyele sahip. O nedenle bunu düşüş olarak da değerlendirmemek lazım, yeniden yükselir. Oranları yine çok iyi.

'Doğduğun Ev Kaderindir' üç grupta da oranlarını artırmış, oranları gerçekten çok iyi.

'Benim Adım Melek' kanalını memnun eden oranlar almaya devam ediyor diyebiliriz.

Genel olarak çarşamba yapımları kanallarını memnun ediyor, evine ekmek götürüyor...