İzlenme oranına bişey demiyorum kırmızı yere dikkat!
Onun en az 2 saati reklam
İzlenme oranına bişey demiyorum kırmızı yere dikkat!
şefkat tepe atağa kalkmış terar 1 2 hafta sonra saati değilmese bile acunu geçiceklerdir eminim ama gönül isterki tek türkiye gibi 20:30 da başlayıp 22:30 da bitsin ama neden yayınlamıyolar böyle anlamış değilim her neyse 1.cilik artık .ok yakın farkı iyice erittik.
[TD]SEFKAT TEPE[/td][TD]SAMANYOLU TV[/td][TD]19:59:46[/td][TD]22:16:50[/td][TD]6[/td][TD]16,52[/td]
2
harika zirveyi alması an meselesi
survivordan zirveyi alamaz
yapma ya alamazmış görende sancak survivor 6 reyting fark atıyoarada 1 fark var
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]BENZEMEZ KIMSE SANA[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:00:33[/TD]
[TD]01:16:34[/TD]
[TD]2,62[/TD]
[TD]8,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
AB'si iyi ancak TOTAL'e bir çözüm bulmaları gerekiyor.
yapma ya alamazmış görende sancak survivor 6 reyting fark atıyoarada 1 fark var
Dün ailecek izledik 5 saat çok eğlenceliydi neyse orası ayrı Cuma günü TOTAL'de 3.5-4 arası alıyordu AB'de 5.5 civarı Show TV'nin akıllı yöneticiler programı Cumartesiye aldı ! Şimdi TOTAL'i çöktü Ben Burdan Atlarım da çok başarılı değil. Reyting anlamında rezil oldu yarışma. Sence hala şansı var mı programın Cuma'ya alınsa Furkan?
Tam 5 saat boyunca yayınlanmış dün program Mert, TOTAL grubunda başarısız gitmesi normal..
Dün ailecek izledik 5 saat çok eğlenceliydi neyse orası ayrı Cuma günü TOTAL'de 3.5-4 arası alıyordu AB'de 5.5 civarı Show TV'nin akıllı yöneticiler programı Cumartesiye aldı ! Şimdi TOTAL'i çöktü Ben Burdan Atlarım da çok başarılı değil. Reyting anlamında rezil oldu yarışma. Sence hala şansı var mı programın Cuma'ya alınsa Furkan?
Bunu akıl edecek yöneticiler olsaydı kanal zaten bu hale gelmezdi....
Eğer Show TV yöneticileri Benzemez Kimse Sana'yı gelecek haftadan itibaren Cuma'ya alsalar ilk 7 garanti bence her iki grupta.
Bunu akıl edecek yöneticiler olsaydı kanal zaten bu hale gelmezdi....
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD]19:59:46[/TD]
[TD]22:16:50[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]16,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
harika zirveyi alması an meselesi
- - - Ekleme - - -
aga tek türkiye 19.45 de başlar 21.45 te biterdi perşembe günleri 21.45 te vadi başlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?