20 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 15.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 20.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Hayat Devam Ediyor (ATV)

• Harry Potter ve Azkaban Tutsağı - Y.S. (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Bulutların Ötesi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
ne bu şimdi fks14 yalan dünya nın en yüksek ab reytingiyle muhteşem yüzyılın en düşük ab reytingini koymuşsun ben muhteşem yüzyılı hiç sevmem ama şimdi muhteşem yüzyılın tarafındayım

ab grubu reytingleri:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] YALAN DÜNYA[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 21:01:01[/TD]
[TD] 23:13:16[/TD]
[TD] 01:29:08[/TD]
[TD] 10,04[/TD]
[TD] 26,12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab grubu reytingleri
1 muhteşem yüzyıl star tv 20:50:37 01:50:16 15,46 36,6

ee buna ne diyeceksin
öyle karşılaştırma olmaz işte kimi kandırıyon sen

Son düzenleme:
Takas'a katiliyorum.Muhtesem Yuzyil simdi 15 reyting aliyo , Yalan Dunya ise 11 reyting.Total'de ise Muhtesem 11 , Yalan Dunya 7.Her 2 gruptada Muhtesem 4 reyting fark atmis.Simdiki reytinglere bak hem ozaman'da Yalan Dunya Muhtesem'i yine gecememisti ben sana koysam Muhtesem'in 24 reytingini yalan dunya'nin 10 reytingini oyle olur mu?Simdiye bakalim Yalan dunya 7-11 , Muhtesem Yuzyil 11-15.Simdi umarin yine Yalan Dunya'yi one cikarmazsin zaten nasil cikaricaksin ki?Hem Muhtesem Yuzyil Total'de 17 , a/b'de 24 reyting aldigi var Yalan Dunya bu oranlari hayatta alamaz.Simdi de 4-5 reyting daha cok izlenio hic haftalik reytingler'de gectigi oldu mu Yalan Dunya'nin Muhtesem Yuzyil'i bi bak istersen.Hem o hafta Muhtesem 13 aldiysa , Yalan Dunya'da 10 aldi ne diyeceksin?

Son düzenleme:
Ben Hayat Devam Ediyor'u izledim yine muhtesemdi a/b'de reytingler'de artis yapmis cok sevindim.

Son düzenleme:
Cuma en zorlu gün ama 1 erkek 1 kadın, acayip hikayeler ve beyaz show iyi gitmiş

Kimseyi kandirdigim yok, gerçekler bunlar.. Ama beni Muhtesem Yüzyil'dan sen soguttun diyebilirim kreys..

fks14 m.yüzyıl endüsük aldıgı zamanı yalan dünya en yüksek aldıgı zamanı almısın m.yüzyıl en düsük aldıgı zaman bile ab yalan dünya geçememisir

m.yüzyıl hem total hem ab üstündür burda kimseyi kandırma m.yüzyıl 13.95 aldıgı zaman bile yalan dünya o hafta geçememistir tarihi boyunca 1 defa bile geçememistir burdan kimseyi kandırma yemezler ben yemem

Tamam inkar etmiyorum, Muhtesem Yüzyil çok basarili ve çok kaliteli dizi. Hatta benim gözümde Türkiye'nin en kaliteli dizisi, Fatmagül'den sonra. Ama bu sözüm sadece sana degil, bu kadar dizi fanatikligi yapmayin.. Bu sözüm Fatmagül'cülere de, KVP'cilere de geçerli. Bak mesela ben de çok dizi izliyorum, hafta 10-15 dizi izliyorum ve elestiriyorum ama rakip dizim düsük reytingler alsin diye dua etmedim hiç siz de etmeyin. Dini boyuta geçirmeyin lütfen.

Ayriyetten, Yalan Dünya'da basarili bir dizi. Türkiye'nin en iyi komedi dizisi su an. Muhtesem Yüzyil'da en iyi dönem dizisi bence. Neyin tartismasi yapiliyor anlamis degilim.

adını feriha koydum dün akşam çok güzel bir bölümle karşımıza çıkmasına rağmen ab grubunda ki düşüşü beni çok üzdü..
eve düşen yıldırım dün akşam her zamanki gbi çok güzel olmasına rağmen o da ab grubunda düşüş yaşamış.. bu cuma ratingleri bni çok üzdü kendimi eve kapatcam..

AFK Total de zirvede olsada AB de cok büyük bir düsüs yasamis Dizi 6 reytinge Kadar düsmüs

Yalan Dünya bu hafta Total de 7 reytinge yükselerek 3. Sirayi kapmis ve AB de yine ortalama reytingi olan 11 reytingle zirvede.

HDE 8 reytingle Total de zirve takibini sürdürürken AB de 5 reytinge düsüp beyaz Show un da arkasinda kalarak 5. Olmus.

EDY Total de yine basarili bir sekilde 4. Olmus ama AB de AFK düsünce eve düsen Yildirim da düsüs yasamis.

Beyaz Show bu hafta yine Eski günlerine dönmüs ve total de 11. AB de 4. Olarak cok basarili olmus