20 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 15.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 11.5%
  • Galatasaray - Sivasspor Maçı (ATV)

Oy: 11 42.3%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 7 26.9%
  • Firar (Star)

Oy: 1 3.8%
  • 300 Spartalı - Y.S. (Star)

Oy: 3 11.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 23.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
ÖBGZK artik biraz zor yükselir Total de biraz daha düsmüs, AB de yükselmis ama haftanin lideri yine MY olacaktir.

GS maci iki grubtada ikinci olarak basarili olmus ama ben daha fazla izlenmesini bekliyordum.

Ucurum macinda etkisiyle iki grubtada yükselise gecmis haftayada bu oranlari korursa cok iyi olacak.

Pis Yedili de mactan azda olsa etkilenmis ama hala iki grubtda cok basarili.

Seksenler iki grubtada biraz düsmüs ama haftaya kesinlikle yükselecektir.

Firar yine yarisi cok gerilerden takip etmis sezon sonunda final yapacaktir

Öyle Bir Geçer Zaman ki Totalde bir az düşmüş, AB`de yükselmiş. Eskiye bakınca kötü oranlar almış ama şimdilerde en fazla izlenen diziler bu kadar oranlar alıyor. Maalesef şu aralar 17 reytingi geçen dizi yok. 4-5 hafta öncesine kadar ÖBGZK geçiyordu. Ama maçın etkisi kesin var. Bence haftaya kesin her iki grupta da yükselecek
Pis Yedili Totalde neredeyse aynı, AB`de yükselerek 6 reytingi geçmiş
Atv`de Maç iyi gitmiş. Uçurum da açtan etkilenerek iyi gitmiş. Bakalım gelecek hafta 20.00`da bu oranları ala bilecek mi?
Firar eski reytinglerini alamıyor. Ama Star çok sabırlı. Beni Affet Totalde çok iyi, AB`de bir yükselip bir düşüyor
Fox`ta...... Fox`ta ne vardı ya Salı?

Reytinglere kötü demedim, sadece tabloda görünenleri yazdım. Ama çok rahatsız oluyorsan "keskin düşüş" demeyelim, "düşüş" diyelim.

Fox`ta ne vardı ya Salı?

Önemli bir şey yok, bir film ile tekrarlar var.

Reytinglere kötü demedim, sadece tabloda görünenleri yazdım. Ama çok rahatsız oluyorsan "keskin düşüş" demeyelim, "düşüş" diyelim.

Önemli bir şey yok, bir film ile tekrarlar var.

düsüs de ozaman hocam çünkü totalde durumu çok iyi reytingleri kesin artar

tüm kisilerde en çok izlenilenler listesinde durumu çok iyi.

Maclar kadın dızılerıne pek zarar vermedıgını bır kez daha gorduk
)))))) bazen maclar kadın dızılerını guclendırır mac arasında dızıye bakar ınsanlar..ama mac arasında obzg ye bende mac arasında 5 dakıka baktım cok guldum bu dızıde cemılegıl dısında herkes mı kotu olur yahuuu
)) sanırım hakanın babası cocugu sevdıgı kadından ayırmaya calısıyor. ustelık ortada bebek var. hadı anneler gelınlerı sevmezde babaların evlılıge bu kadar karsı olmasını ılk defa sahıt oluyorum obzg yesılcama bıle tur bındırmıs yahuu bıde bırı mahkeme sut emme cagındakı bebegın veleyetını babaya nasıl verdıgını acıklayabılır mı
)))))

obzg bu hafta bırıncılıgı ıkı guruptada kaybedecek gıbı gozukuyor. bundan sonra sezon sonuna kadar ıkıncılıkte ucunculukte surunecek artık
))))))

düsüs de ozaman hocam çünkü totalde durumu çok iyi reytingleri kesin artar

tüm kisilerde en çok izlenilenler listesinde durumu çok iyi.

Total'de arttığını belirtmişim ya kreys, zirveye adım adım yaklaşıyor demişim.

Arada da düşsün yani programlar niye bu kadar önemsiyorsun ki.

Sen asıl yarın gazabımdan kork, Muhteşem Yüzyıl azıcık bile düşse nasıl abarta abarta yazacağım.

Şaka şaka.

totalde fatmagül muhtesem birinciligi alabilir ab muhtesem birinci gibi gece üsenmeden 300 spartali izledim
gerçekten iyi reyting almıs

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]19[/TD]
[TD]300 SPARTALI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:46:13[/TD]
[TD]24:58:30[/TD]
[TD]01:42:19[/TD]
[TD]3,32[/TD]
[TD]11,30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu arada ucurum yukselmıs obzgnın etkısınden kurtulunca yukselmıs. bu dızıyı pazartesıne alınması gerektıgı artık anlasıldı ama atv anlar mı bılemem
)))

totalde fatmagül muhtesem birinciligi alabilir ab muhtesem birinci gibi

Bu hafta iki grupta da Muhteşem Yüzyıl birinci olabilir. Çünkü Vadi-Fatmagül savaşı hareketleneceği için ikisi de çok yükselemeyecektir.

Dıkatınızı cektımı normalde maclar ab de daha yuksek totalde dusuk gelırdı sımdı Tam tersı
))))))) ılgınc bır durum sebebı yoksa sbtnın total deneklerı sıvasamı yerlestırdı
))))))))))

Aslında benim beklentilerimin çok altında kaldı, ben en azından 15 share bekliyordum. Ama öncesinde Firar yayınlandığını düşünürsek başarılı sayılabilir.

Dıkatınızı cektımı normalde maclar ab de daha yuksek totalde dusuk gelırdı sımdı Tam tersı
))))))) ılgınc bır durum sebebı yoksa sbtnın total deneklerı sıvasamı yerlestırdı
))))))))))

Sebebi ÖBGZ'nin A/B'de daha güçlü olması. ÖBGZ'nin reytingleri iki grupta da aynı olsaydı maç her zamanki gibi A/B'de yüksek alırdı.

Sebebi ÖBGZ'nin A/B'de daha güçlü olması. ÖBGZ'nin reytingleri iki grupta da aynı olsaydı maç her zamanki gibi A/B'de yüksek alırdı.

Mac ızleyenlerle obzg ızleyenler farklı . bu sbt evlerı atv ye kıl ızlemıyor
))))) muhtemelen sbt deneklerındekı problem gıbı

89 MELEK - BASLIYOR (TKR) STAR TV 03:18:44 03:53:31 00:34:47 0,81 32,09

Share iyi. Yeni bölüm reytingi ilk 100'e giremiyor.
ÖBGZK reytingleri bence gayet iyi. Maç olmasına rağmen reytinglerde düşme yok diyebiliriz.
Star'ın ilk 100'e giren gündüz kuşağı programı yok, Beni Affet dışında.

Evim Şahane hala kendi saatinde reytingleri topluyor.

Mac ızleyenlerle obzg ızleyenler farklı . bu sbt evlerı atv ye kıl ızlemıyor
))))) muhtemelen sbt deneklerındekı problem gıbı

İzleyicilerin tamamen farklı olduğu söylenemez. Bizim evde ikisine de zapping yapılıyordu. Dizilerin kitlesini reytinglerden anlamamız mümkün değil.

31 EVİM ŞAHANE (TKR) KANAL D 25:03:51 25:59:59 00:44:23 2,26 22,20
Mükemmel! Kanal D bu işten anlıyor.