20 Kasım 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Kiralık Aşk kötü düşmüş.

Karagül yükselmiş dünkü bölümün bazı yerlerine denk geldim idare ederdi

Arka Sokaklar muhteşem

Kanal D çok iyi bir hamle yaptı bence. Dizinin kitlesi hep Kanal D'yi benimsemişti o yüzden başka kanalda devam etmemesi çok iyi olmuş.

Kiralık Aşk 7 reytinge düşmüş. Romantik komedi dizilerinde elbet düşüş olacak bence daha da düşer. Hatırlarsanız geçen yıl Kiraz Mevsimi'de bu aylarda 7 reyting filan alıyordu.

Fatih Portakal iyi gidiyor resmen Fox'u sırtladı.
İlker Ayrık'ta iyi gidiyor bence.

Hiç sorma ya.
Acı ama gerçekler.
arka sokaklar 7 ortalamaya çıkarsa eğer kanalın en çok totelde izlenen dizisi olabilir vadiyide geçip ayy işte kanal d arka sokaklara vefasızlık yapıyordu dizi nerdeyse totelde en çok izlenen olucak kanal d kanalında
@pompy

Beren, Kösem'e gelince +5 reyting daha fazla alacağız şimdilik idare edeceğiz bu oranlarla.

Bunla övün görecez bende Berenciyim ama pek ümitli değilim.
Çok karakter var bence ilk bölümden hepsini göstermek yerine zamanla gösterilebilir. Birde dizinin adı Kösem dimi ee haliyle bizde Kösem'i etkin görmek istiyoruz. Hürrem saraya girdiği anda değiştirdi her şeyi ama daha Kösem bir şey yapmadı.

Şuan olaylar aile meselesi gibi bence Beren gelince işte o zaman Kösem ilgi çekici olur.
Birde süre düşmeli 90-100 dakika yeterlidir bu dizi için.

Beren, Kösem'e gelince +5 reyting daha fazla alacağız şimdilik idare edeceğiz bu oranlarla.
ayoll kösem daha başlamadı herkes beren gelince kötü senaryoda ne yapar demişte bu diziye daha senaryo özenli işlenmeye başlanmadı bu dizinin senaryosu beren gelince işlenicek @sokak sanati nada söyledim geçen gün sırf o yunan kız ön pilana çıkmasın diye beren gelene kadar bu diziye iyi senaryo yazılmıcak zaten dizinin ab oranı beren 20 bölümde gelsede diziye yeter beren gelemden bu dizi tam olarak başlamıcak bilerek iyi senaryo yazılmıyor yunan kız ön plana çıkmasın diye yanı berenle birlikte iyi senaryoda gelicek ozaman görün bu dizinin totel reytingini siz 10 ortalama altına düşmez

Ama tam hayalkırıklıığı ile başladı haftya 3 gelirse Beren gelmeden bitebilir gibi haftay maçda var.

Aynen birde Beren'in İntikam dizisi bile 44 bölüm sürdü. 2.Sezon çok kötü oranlar almasına rağmen 22 bölüm devam etti.
Şimdi geçipte Kösem bitebilir demek çok saçma bence. AB oranları iyi Total'de Beren gelince düzelir. ee zaten yabancı ülkelere satıldı oradan gelirler var yani dizinin bitme imkanı yok hayal bunlar.

@sokak sanati

Kiralık Aşk biraz düşse de hala başarısını sürdürüyor, gelecek hafta tekrar yükselip düşmanlarımızı çatlatırız artık.

Karagül istikrarını korumuş, Arka Sokaklar da beklediğimden daha iyi bir başlangıç yapmış. 2 günde tanıtılmasına rağmen yaz boyunca gündeme gelen yeni kanal meselesi ve sezona geç başlaması insanların ilgisini çekmiş olmalı.

Güldür Güldür Show ve İlker Ayrık'la 1-0 iyi gitmiş, Kara Ekmek ve Filinta ise fena değil.

ben beren gelicek diye yükselicek demiyorum o kızı sevmem zaten

diziye senaryo gelicek oyüzden yüskelicek diyorum bu diziye beren gelmeden iyi senaryo yazılmaz bizim türk halkını ben çok iyi bilirim şuan hiç özenli senaryo yazılmadığını hiç diziyi izlemeden tahmin edebiliyorum yazılmazda

Bazı dizilerin 1 yıl tanıtım yapıp aldığı reytingi Arka Sokaklar 2 günlük tanıtımla almış fark-ı halkın dizisi

Ne alakası var başroller aynı da dizi 10. sezonunda. İlker de birden fırlamış.
) İş Kanal D olunca normal oluyor demekki.

Vay be Arka Sokaklar ne yapmış öyle 6 reytingi görünce şok oldum resmen.
2 günlük tanıtıma rağmen harikalar yaratmış tebrikler diziye.

İlker Ayrık da totalde çok iyi gitmiş.

Kiralık Aşk her romantik komedi gibi düşmeye başlamış.
Ama Karagül'e geçit vermesini istemem tabii.