Daha sezon acılalı bi şey olmadı birçok kez aldı anlayın sizde az kelime hataları olsada.
Sizde anlama sorunu varsa ben napıyım.anlayaverelim bircok kez
TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Muhteşem Yüzyıl +0.10 | -0.41
Pis Yedili +0.40 | +1.02
A.Ş.K. +0.19 | +0.15
Merhamet +0.35 | +1.36
Doksanlar -1.81 | -1.94
bu reyting sisteminde bu ka eskiden bölüme göre reytingler değişridi as da ali vurulsa 4 reyting artardı şimdi rıza baba 3 rus hatunla yatağa girse üstüne iş üstündeyken ölse en fazla 1 reyting artarask ve merhamet artmış , muhteşem nurbanu bir artmış bir inmiş oysaki dün son yarım saat @xemrexxx destanlar yazmıştı ben bile dayanamayıp açacaktım my yi nerde hanı geçen haftadan farklı değil geçen hafta durgun demiştiniz bu hafta heyecanlı kısmı düşmüş
nurbanunun hamileliği çabuk sona ermeli yoksa reytingler düşer
bu reyting sisteminde bu ka eskiden bölüme göre reytingler değişridi as da ali vurulsa 4 reyting artardı şimdi rıza baba 3 rus hatunla yatağa girse üstüne iş üstündeyken ölse en fazla 1 reyting artar
öyle bir güzellik başka nasıl çoğalacak panpa o devirde klonlama mı yapsınlar istiyorsunbir artmasını geç.... düşmesin yeterli
böyle bir güzellik hamile bırakılırmı ayıptır günahtır
öyle bir güzellik başka nasıl çoğalacak panpa o devirde klonlama mı yapsınlar istiyorsun
bi deri bi kemik dedikleri tarzdan bir kız bu bölünse bişi kalmaz ortadabölünerek çoğaltacaksın bunları) dokunmak günahtır
bi deri bi kemik dedikleri tarzdan bir kız bu bölünse bişi kalmaz ortada
sana dalak-böbrek falan düşer panpaher parçası elmas değerindeküçülsede farketmez yeterki bir parçası bize düşsün
sana dalak-böbrek falan düşer panpa
ıykkkkbizde bu şans olduktan sonra sakatatlar bile düşebilir dalak böbreğe razıyım
Merhamet sezona 5 reytingle başladı. Pt-2'ye geçince düşüş yaşadı ve 4 reyting civarı devam etti ab'de.Geçen hafta ilk 10'a zor giren Merhamet 2. olmuş.Onu kast ettim.
Pompy cigim artık böyle teorilerde bulunmasın umarım))) her komplo teoride bugünü hatirlatacagim)))O benim komplo teorim değil belki budefa oynamayı unutmuştur reytinglerde Kanal d ana haber bülteninde ensona başbakanı koyuyorlar hafta sonu Başbakan Kanal d ana haber bültenini birinci yapıyor ordan Tahmin yürütme@beyazsoy
hala var Aşkın yükselişi Arka sokaklar çarşambaya gelmesin diye Hükümet diziyi bitirmeye çalışıyor geziye teşebbüsten dolayıPompy cigim artık böyle teorilerde bulunmasın umarım))) her komplo teoride bugünü hatirlatacagim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?