Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
BİÜ reklamlı başlasada OBGZ anca BİÜ reklam verdiğinde geçer diziyi.Dizi totalde iyice düştü.AB'si de elle tutulur gözle görülür şekilde düştü aynı şeyi BİÜ AB'si içinde diyebiliriz.AB'side artmiş.Karadeniz bölgesi AB kesimine hitap ediyor.AB'sinide toparlayacaktir.- - - Ekleme - - -OBGZ'yide izlemiyormuşsun BİÜ'yide ama yorumlarin BİÜ'yü hedef almişayrica KARADAYI'ya takıldıgın kadar diğer dizilerede takılsaydın emin ol görürdüm.Onalarida sayardım.Her pazartesi kim ne yorum yapmiş diye baktiğimda çabana sağlık dedirtecek şekilde KARADAYI'yı "yorumlamişssin".Kanal D fanı olmadiğina inanayım ok ama atv'ye karşi olumsuz düşüncelerin var bunu yorumlarinda belli ediyorsun azda olsa.
BİÜ reklamlı başlasada OBGZ anca BİÜ reklam verdiğinde geçer diziyi.Dizi totalde iyice düştü.AB'si de elle tutulur gözle görülür şekilde düştü aynı şeyi BİÜ AB'si içinde diyebiliriz.AB'side artmiş.Karadeniz bölgesi AB kesimine hitap ediyor.AB'sinide toparlayacaktir.
- - - Ekleme - - -
OBGZ'yide izlemiyormuşsun BİÜ'yide ama yorumlarin BİÜ'yü hedef almiş
ayrica KARADAYI'ya takıldıgın kadar diğer dizilerede takılsaydın emin ol görürdüm.Onalarida sayardım.Her pazartesi kim ne yorum yapmiş diye baktiğimda çabana sağlık dedirtecek şekilde KARADAYI'yı "yorumlamişssin".Kanal D fanı olmadiğina inanayım ok ama atv'ye karşi olumsuz düşüncelerin var bunu yorumlarinda belli ediyorsun azda olsa.