Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
benim için üzülme akşam muhteşem bir bölümle karşımıza geldi ve hakettiği gibi baya yükselmiş ve öbgzkyi geçmiş.YORUMUM;galatasaray maçı adeta rekor kırmış maç totalde 17 reyting ve 47share almış ab grubunda ise 21 reytingle 55share alarak adeta ezmiş.benim için üzülme totalde 8.5 reyting alarak 3. , abde 6.72 reyting alarak çok iyi gitti.öyle bir geçer zaman ki totalde 6.83 reytingle 16share alarak 4. , abde 8.42 reytingle 3.sırada yer aldı dizi her geçen hafta düşüyo.ustura kemal totalde 3.43 reytingle 19. , abde 2.41 reytingle 25. sırada yer aldı.merhaba hayat totalde 35. abde 23. sırada yer alarak kötü gitti.
benim için üzülme akşam muhteşem bir bölümle karşımıza geldi ve hakettiği gibi baya yükselmiş ve öbgzkyi geçmiş.
YORUMUM;
galatasaray maçı adeta rekor kırmış maç totalde 17 reyting ve 47share almış ab grubunda ise 21 reytingle 55share alarak adeta ezmiş.
benim için üzülme totalde 8.5 reyting alarak 3. , abde 6.72 reyting alarak çok iyi gitti.
öyle bir geçer zaman ki totalde 6.83 reytingle 16share alarak 4. , abde 8.42 reytingle 3.sırada yer aldı dizi her geçen hafta düşüyo.
ustura kemal totalde 3.43 reytingle 19. , abde 2.41 reytingle 25. sırada yer aldı.
merhaba hayat totalde 35. abde 23. sırada yer alarak kötü gitti.