Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Dün akşam uzun süreden sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyeyim dedim, o kadar bir kötü hale gelmiş ki, diziye üzüldüm. Nerede 1. ve 2. sezondaki bölümler... Maç çok iyi gitmiş, A/B'de uçuşa geçmiş, uzun süreden sonra 20'li reytingleri gördük. Benim İçin Üzülme'nin Cumartesi, Pazar tekrarları verildi, Pazartesi ve Salı'da verildi. Bu tekrar diziye olumlu yansımış gözüküyor. Umarız sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmaz. Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1 bu hafta yükselişe geçmiş, inşallah bu yükselişi devam ettirir. Seksenler SBT verilerine göre, A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçmeyi başarmış.
Dün akşam uzun süreden sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyeyim dedim, o kadar bir kötü hale gelmiş ki, diziye üzüldüm. Nerede 1. ve 2. sezondaki bölümler...
Maç çok iyi gitmiş, A/B'de uçuşa geçmiş, uzun süreden sonra 20'li reytingleri gördük.
Benim İçin Üzülme'nin Cumartesi, Pazar tekrarları verildi, Pazartesi ve Salı'da verildi. Bu tekrar diziye olumlu yansımış gözüküyor. Umarız sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmaz.
Nizama Adanmış Ruhlar: Ekip 1 bu hafta yükselişe geçmiş, inşallah bu yükselişi devam ettirir.
Seksenler SBT verilerine göre, A/B'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçmeyi başarmış.