Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim İçin Üzülme reytingini arttırmış kim ne derse desin.Dizinin Karadeniz çekimleri AB'yede hitap ediyor anlaşilan.Eğer dizi kendini bozmazsa kemikleşmiş izleyiciye sahip olan dizi OBGZ'den seyirci bile (ç)alabilir. Salı gecelerinin tek alternatifi olan OBGZ'den sıkılanlara(benim gibi) iyi bir alternatif şimdilik.Şimdilik diyorum Mahsun'un işleri az çok belli tüm kalitesini ilk bölümlerde kullanıyor sonralarinda ne versen yerler mantiğini kullanıyor(bkz:HDE)... ---ekleme----Sen hiç bişeyi beğenmiyorsun herşeyi eleştiriyorsun.Hiç bişeyi beğenmeyen adamın sadece bi kanlı beğenmesi nerden çıktı anlamadım. atv'cisin diyelim yine herşeyi eleştiriyorsun.Kanalın otunu b*kunu eleştiriyorsun.Diğerleri gibi tam gaz savundugunu görmedim.Kaldi ki kendinde de söylemiştin sen her kanalı zaplıyorsun hiç biyeri doğru düzgün izlemiyorsun Diyelim ki bütün kanallara eşitsin ama atv'ye %20 kanal D'ye %19 Star'a %18 bakıyorsan bu seni atv'ci yapmaz.Sende tam bi atv nefretcisisin ve tam bi kanal D fanısın o zaman. Sen atv'nin bu sezon en iyi yapımı olan KARADAYI O ses'i geçemiyor diye kahkah gülersen, objektifliğini belli etmek için Arka Sokakları eleştiriyorum dersen bil ki sen kanal D'cisin.Kanal D'nin en kötü yapımı zaten Arka Sokaklar önune gelen o diziyi kötülüyor.Ellimi sallasam 50 bin tane böyle yorum yapabilen insan bulurum.Kanal D'ci değilsen neden Yalan Dünya'yı eleştiremiyorsun? (bildiğim kadarıyla sende izliyorsun onu).Yada Kuzey Guney'i eleştiremiyorsun? Objektiflik bilindik şeyi hala savunmak değil.BİÜ için 2.bölümün sonundan beridir söyledim.Bu hafta çok iyi olacak diye.Haa reklamlı yayınlasaydı ha reklamsız yayınlasaydı bu dizinin reytingi yükseltiğini değiştirmez.Sıralama önemsiz bu durumda.Sana dün akşamda söyledim.Dizinin daha 3.bölümü.OBGZ'nin geçmişine bakalım daha 10 reytinglik dizi olan AŞK ve CEZA'yı geçebilmek için reklamazsız yayınlayıp yeni bölümü aynı gece 2 kere veriyordu taa ki 1.olana kadar debelendi.OBGZ 1 sezonluk işti TNS geçen sene gelseydi OBGZ bu sene olmayacakti.Çünkü 2.sezonda sıkmaya başlamişti bile.
Benim İçin Üzülme reytingini arttırmış kim ne derse desin.Dizinin Karadeniz çekimleri AB'yede hitap ediyor anlaşilan.Eğer dizi kendini bozmazsa kemikleşmiş izleyiciye sahip olan dizi OBGZ'den seyirci bile (ç)alabilir. Salı gecelerinin tek alternatifi olan OBGZ'den sıkılanlara(benim gibi) iyi bir alternatif şimdilik.Şimdilik diyorum Mahsun'un işleri az çok belli tüm kalitesini ilk bölümlerde kullanıyor sonralarinda ne versen yerler mantiğini kullanıyor(bkz:HDE)...
---ekleme----
Sen hiç bişeyi beğenmiyorsun herşeyi eleştiriyorsun.Hiç bişeyi beğenmeyen adamın sadece bi kanlı beğenmesi nerden çıktı anlamadım. atv'cisin diyelim yine herşeyi eleştiriyorsun.Kanalın otunu b*kunu eleştiriyorsun.Diğerleri gibi tam gaz savundugunu görmedim.Kaldi ki kendinde de söylemiştin sen her kanalı zaplıyorsun hiç biyeri doğru düzgün izlemiyorsun Diyelim ki bütün kanallara eşitsin ama atv'ye %20 kanal D'ye %19 Star'a %18 bakıyorsan bu seni atv'ci yapmaz.
Sende tam bi atv nefretcisisin ve tam bi kanal D fanısın o zaman. Sen atv'nin bu sezon en iyi yapımı olan KARADAYI O ses'i geçemiyor diye kahkah gülersen, objektifliğini belli etmek için Arka Sokakları eleştiriyorum dersen bil ki sen kanal D'cisin.Kanal D'nin en kötü yapımı zaten Arka Sokaklar önune gelen o diziyi kötülüyor.Ellimi sallasam 50 bin tane böyle yorum yapabilen insan bulurum.Kanal D'ci değilsen neden Yalan Dünya'yı eleştiremiyorsun? (bildiğim kadarıyla sende izliyorsun onu).Yada Kuzey Guney'i eleştiremiyorsun? Objektiflik bilindik şeyi hala savunmak değil.
BİÜ için 2.bölümün sonundan beridir söyledim.Bu hafta çok iyi olacak diye.Haa reklamlı yayınlasaydı ha reklamsız yayınlasaydı bu dizinin reytingi yükseltiğini değiştirmez.Sıralama önemsiz bu durumda.Sana dün akşamda söyledim.Dizinin daha 3.bölümü.OBGZ'nin geçmişine bakalım daha 10 reytinglik dizi olan AŞK ve CEZA'yı geçebilmek için reklamazsız yayınlayıp yeni bölümü aynı gece 2 kere veriyordu taa ki 1.olana kadar debelendi.OBGZ 1 sezonluk işti TNS geçen sene gelseydi OBGZ bu sene olmayacakti.Çünkü 2.sezonda sıkmaya başlamişti bile.