20 Kasım 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 25.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 33.3%
  • Tek Başımıza - Yeni Dizi (Star)

Oy: 2 16.7%
  • Behzat Ç (Star)

Oy: 3 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 16.7%
  • Hayat Devam Ediyor - Tekrar (ATV)

Oy: 1 8.3%
  • Arka Sıradakiler Umut (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde Pazar yarışını kim kazandı ?
Umutsuz Ev Kadınları mı ? O Ses Türkiye mi ?
Star'ın yeni dizisi Tek Başımıza ne kadar izlendi ?
Geçen hafta vasat reytinglerle başlayan Behzat Ç çıkışa geçebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

O Ses Türkiye reytinglerini arttırarak iki grupta da zirveyi ele geçirmeyi başardı.

Umutsuz Ev Kadınları yine yüksek oranlar almasına rağmen zirveyi kaybetti.

Behzat Ç. geçen haftaya göre önemli bir değişiklik yaşamadı. Dizi A/B'de 8. totalde ise 16. oldu. Bu reytingler fenomen dizi için iyi sayılmaz elbette fakat şu an yayından kaldırılma gibi bir sıkıntısı olmadığını söyleyebiliriz.

Star'ın yeni dizisi olan aynı zamada Star'ın yeni patronları Doğuş grubunun ilk dizisi olan Tek Başımıza çok kötü bir başlangıç yaptı. Totalde 28. A/B'de 23.olan dizi hayal kırıklığı yarattı. Dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için yükselmesi şart.

Akasya Durağı'nın tekrarının çok izlenip ilk 10'a girmesi dikkat çekti. Dizinin yeni bölümü bu kadar izlenmemişti!

Yahşi Cazibe ve ÇGHB'nin gündüz yayınlanan tekrar bölümleri de çok iyi gitti...

Son düzenleme:
TEK BASIMIZA Kotu baslamıs Behsat Ç Oranlarını Artırmıs Pt1 Geçebilir Yakında O Ses Türkiye İyi Gitmis Umutsuz Ev Kadınlarıda Çok İyi Gitmis

behzat totalde 16. A/B de 8. olmuş star için iyi yinede

Son düzenleme:
RTÜK'ün geçen yıl verdiği cezadan dolayı PT2'de yayınlanıyor anladığım kadarıyla

Küfürü Azaltsa Pt1 Yayınlansa Starın Yeni Dizisi Pt2 Yayınlansa Günü Daha Karlı Kapatabilrlerdi fragmanlara bakarak iki yeni dizinin pazar günü olanin düsük gelecegine adım gibi emindim ama bugüngü biraz daha güzel yılların Sanatçıları Var Cennet Mahallesinin Beteri Bile Var Bu Dizi Tutma İhtimali Yüksek Öte yandan Pt1 Yayınlanmasi İyi Olurdu Bence Maçın Etkisi Olmus Bence Dizilerde Ben Maçı İzledim Sonra Behsat Ç İnterneten İzledim Çok Güzel Bir Bölümdü bence Arka Sokaklardan Daha Güzel Bir Dizi Ama Pt2 Harcaniyor bu Dizi Pt1 Daha Basarili Olur Evet Behsat Ç En Az Bi Sezon Var Bu Sezon Son Sezon Olabilir Olmayada Bilir Umarım Son Sezon Olmaz .

'TÜM GÜN AB' SIRALAMASI

KANAL D: 15,7
SHOW: 15,4
ATV: 7,1
STAR: 7
FOX: 5,3
STV: 2,6
KANAL 7: 2
TNT: 1,5
FLASH: 0,6

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

KANAL D: 12,2
SHOW: 11,6
ATV: 7,6
FOX: 7,1
STAR: 7,1
STV: 4,7
KANAL 7: 3,7
TNT: 2,1
FLASH: 1,5

'PRIME TIME AB' SIRALAMASI

SHOW: 25,5
KANAL D: 25,1
STAR: 7,2
ATV: 5,5
FOX: 2
KANAL 7: 1,8
STV: 1,2
TNT: 1,6
FLASH: 0,6

'PRIME TIME TOTAL' SIRALAMASI

SHOW: 20,2
KANAL D: 19,7
ATV: 6,2
STAR: 6,1
FOX: 5,4
STV: 4,5
KANAL 7: 4,1
FLASH: 1,5
TNT: 1,1

Son düzenleme:
admin haftalık dizi reytinglerini paylaşırmısın

Sonuclar bekledigim gibi geldi O Ses Türkiye her iki grubtada zirvede, Total de 9 ve AB de 11 reyting alarak gücünü göstermis.

Umutsuz Ev Kadinlari iki grubtada ikinci olsada zirveyi kil payi kacirarak bence cok iyi reyting almis. Bence Pazar Aksamlarinin birincisini bundan sonra Umutsuz Ev Kadinlarinin Bölümleri belirleyecek eger güzel bölümler olursa dizi zirvede olur ama dün aksamki gibi orta karar ve ya kötü bölümler olursa Acun zirvede olur.

Behzat C. dizisi neden medyada bu kadar sisirildi anlamiyorum dizi gecen sezonda asagi yukari bu reytingleri aliyordu. Bence AB de Star a yeterli ama Total de yükselmesi sart.

Arka Siradakiler umut 31. olmus bence bu dizi gecen sezon final yapmaliydi saten.

Kim Milyoner olmak ister biraz düsmüs olsada yinede iyi reytingler almis, Star Tv nin yeni dizisi Tek Basimiza iyi baslayamamis, Hayat Devam Ediyorun tekarida fena gitmemis.

RTÜK'ün geçen yıl verdiği cezadan dolayı PT2'de yayınlanıyor anladığım kadarıyla
Dizinin PT2'de yayınlanmasının sebebi dizinin 13 yaş üstü olması.Şuan tek 13 yaş sınırı olan dizi.başka hiçbir dizide 13 yaş sınırı yok. 13+ olan programı PT1'de yayınlayamayacağından mecburen PT2'de yayınlanıyor

ARKA SIRADAKİLER UMUT, ÇOK BERBAT GİTMİŞ VE FOX, BU DİZİYİ KESİNLİKLE BİTİRMELİ.
Pazar gününü Umutsuz ev kadınları hak ediyor.Şu ana kadar izlediğim en iyi dizilerden birisi..
UMUTSUZ EV KADINLARI bu hafta 2.olmuş ama haftaya kesinlikle yükselecektir!
O SES TURKIYE bu hafta müthiş bir performans göstererek 1.olmuş!
GULBIN TOSUN ILE FOX HAFTASONU ANA HABER çok iyi gitmiş ve sadece bu program FOX'u güldürmüş!
BKM MUTFAK ''C.G.H.B'' (OZEL) iyi gitmiş!
AKASYA DURAGI (TKR) güzel gitmiş ve Star adına iyi reytingler almış.
YAHSI CAZIBE (TKR), Atv için süper gitmiş.
KIM MILYONER OLMAK ISTER sanki yavaş yavaş düşüyor gibi. ama yine de iyi tabi ki de..

SUPER KULUP 23:39'da başlamasına rağmen FOX için çok iyi gitmiş..
BEHZAT C.''BIR ANKARA POLISIYESI'' 20:15'e alınmalı yoksa bu dizi harcanır ya da FOX'a geçsin pazar 20:00'ye..
FARKLI DESENLER, STV için güzel gitmiş..
Star'ın yeni dizisi olan aynı zamada Star'ın yeni patronları Doğuş grubunun ilk dizisi olan Tek Başımıza çok kötü bir başlangıç yaptı. Totalde 28. A/B'de 23.olan dizi hayal kırıklığı yarattı. Dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için yükselmesi şart. Ama ben bu dizi tutmaz demiştim ve asla tutmayacak gibi de %99.9

Tek Basimiza neden bu kadar kötü gitti hala anlamis degilim.

O Ses Türkiye iyi giderek her iki grupta da 1. olmayı başarmış.

Umutsuz Ev Kadınları iyi gitse de birinciliği kaybetmiş.

Kim Milyoner Olmak İster özellikle A/B'de iyi oranlar almayı başarmış.

Yeni Star'ın ilk dizisi olan Tek Başımıza çok kötü bir başlangıç yapmış. Star TV Ay Tutulması'nı bitirerek çok büyük bir hata yaptı.

Behzat Ç. biraz yükselmiş. Dizi ilerleyen haftalarda daha da yükselecektir.

STV'de ekranlara gelen Farklı Desenler dizisi ilk 20'ye girmeyi başarmış.

Arka Sıradakiler ' Umut ' Final bölümüyle kötü oranlar almış.

Akasya Durağı tekrar bölümüyle ilk 10'a girmeyi başarmış.

Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği BKM Mutfak özel bölümüyle iyi reytingler almayı başarmış.

Behzat Ç. geçen haftaya göre önemli bir değişiklik yaşamadı. Dizi A/B'de 8. totalde ise 16. oldu. Bu reytingler fenomen dizi için iyi sayılmaz elbette fakat şu an yayından kaldırılma gibi bir sıkıntısı olmadığını söyleyebiliriz.
yakında en iyi dizi olacak starın'ın yeni dizisine bakarsak