20 Eylül 2024 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Abartma istersen, Kızılcık Şerbeti 2-3 haftaya ritmini bulur, sanki 4 reytinge düşmüş gibi konuşmak anlamsız...
------

2-3 haftaya senaristler rayına oturtur cmm biliyorsun
2-3 haftaya senaryo oturması lazım aksi takdirde @luisalonso haklı olabilir, yeni dizi gelmezse Yalı Çapkını yeniden yükselebilir yokluktan, zaten Yalı gelecek hafta düşmezse bu sezon devam eder full, kış aylarında yükselir 5-6 reytinge.

Bu sezon Kızılcık Şerbeti çok karanlık başladı, izleyici 2 bölümü de beğenmedi, geçen 2 sezona göre bir şeyler eksik yani çok belli. Yeni karakterler beğenilmedi.

Yalı Çapkını'nın ondan bir farkı yok hatta daha da eksisi var, çok kötü durumda ama Yalı'nın kitlesi geçen sezon Şerbet'e geçti ama bu gidiş devam ederse Şerbet'in kitlesi 'yeni dizi gelmezse' o tarafa da kayabilir.

Reactions: AhmetBayram
Potansiyeli yüksek bir dizi. Hikaye alanı geniş. Üzerindeki korkuyu atsa rahatlayacak ama reyting kaygısı olduğu için çok rahat hareket edemiyorlar.
Raci ile Bahadır dışında başka aksiyon dizisi sevemedim Gürkan Uygun'un Kaçak dizisi hariç. Ama kadrosu çok güzel Kötü Kan'ın gidişata göre şans verebilirim.

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nın düşüşe geçmesi kadın izleyiciye hitap eden, iddialı ve senaryosu güçlü bir işin bugünün reyting pastasından iyi bir pay alabileceğini gösteriyor. Kötü Kan'ın reytingleri iyice düşerse Gizli Bahçe bu açıdan fena bir alternatif olmayabilir ama o da iki grupta yükselerek en azından bu haftalığına kendini garanti altına almış (yine de bu reytingler kanala yetmez orası ayrı).

Şerbo'nun dünkü bölümü beğenilmemişti, ben de pek beğenemedim. Reytinglere de yeterince yansımış. Umarım senaristler bu dizinin Yasak Elma olmadığının farkına varıp fabrika ayarlarına döndürür yoksa gidişat pek parlak değil.

YÇ Ocak'ı zor görür.

Kötü Kan'ı internetten takip ediyorum. Konu biraz daha ilerlerse EDHO kumaşı var ama kanalın başka bir diziyle (Yabani?) günlerini değiştirmesi lazım. Yoksa 5. bölüm final olur.

Hem Kızılcık Şerbeti hem de Yalı Çapkını düşüşe geçmişken NOW olmayacak duaya amin demeyi bırakıp Gizli Bahçe'ye gün basmalı en acilinden. Günü boş geçiriyor resmen iki haftadır.

Arka Sokaklar Total'de 4+ bandında yaklaşmış. Giriş bölümler bitip hikayeye tam anlamıyla girildiğinde daha da artıracaktır oranlarını. Geçen sezona göre daha iyi gidiyor şu an.