Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Medcezir iki grupta da süper gitmiş. Totalde zirveyi az farkla kaçırmış, süresi uzanırsa orada da alır zirveyi. Hele A/B`de müthiş gitmiş.Karagül totalde zirvede tebrikler. Ama ben demiştim A/B`yi alamaz diye isterseniz mesajları göstereyim. Karagül gibi konak, kuma, tokat, klişe diziler A/B`de sadece boşluktan ve sezon finaliyle yükselir. Zaman geçtikçe Karagül totalde 3`e düşer ama totali aynı kalır. Bu diziyi Mahsun yapmıyor şaşırdım. Kayıp iyice düşüş yaşadı. Artık bugüne Yalan Dünyanın geleceği kesinleşti diyebiliriz. İntikamın tekrarları çok iyi gidiyor ama yeni bölüm bir türlü toparlanamıyor.
Medcezir iki grupta da süper gitmiş. Totalde zirveyi az farkla kaçırmış, süresi uzanırsa orada da alır zirveyi. Hele A/B`de müthiş gitmiş.
Karagül totalde zirvede tebrikler. Ama ben demiştim A/B`yi alamaz diye isterseniz mesajları göstereyim. Karagül gibi konak, kuma, tokat, klişe diziler A/B`de sadece boşluktan ve sezon finaliyle yükselir. Zaman geçtikçe Karagül totalde 3`e düşer ama totali aynı kalır. Bu diziyi Mahsun yapmıyor şaşırdım.
Kayıp iyice düşüş yaşadı. Artık bugüne Yalan Dünyanın geleceği kesinleşti diyebiliriz.
İntikamın tekrarları çok iyi gidiyor ama yeni bölüm bir türlü toparlanamıyor.