Dün yine güzeldiTeşkilat. ⭐⭐⭐⭐⭐
Dün yine güzeldiTeşkilat. ⭐⭐⭐⭐⭐
Final kararı almış Kirli SepetiTeşkilat çok iyi gidiyor.
Deha son haftalardaki düşüşe dur demeyi başarmış ve yükselmiş. Ama bölümler yetersiz.
Kirli Sepeti TOTAL'de bu oranı koruduğu sürece sorun yaşamaz.
Evet öyle olmuşFinal kararı almış Kirli Sepeti
Forumdaki bazı üyeler diziyi övüp başımıza çıkardılar. Ders olsun o üyelereEvet öyle olmuşFox'a bu oranın yetmeyeceğini tahmin etmeliydim
Madem bitirecektiniz niye yeni sezon onayı verdiniz. Oranı da gayet yeterli bence.
Madem bitirecektiniz Yusuf Çim'i niye kadroya aldınız.Madem bitirecektiniz niye yeni sezon onayı verdiniz. Oranı da gayet yeterli bence.
Dimi işte saçma sapan bir durum ve planlama. Aldatmak dizisiyle yükselişe geçmişken adamı düşürdünüz yeniden.Madem bitirecektiniz Yusuf Çim'i niye kadroya aldınız.
Daha detaylı bir analiz yapmanı daha çok seviyorum.Teşkilat çok iyi gidiyor.
Deha son haftalardaki düşüşe dur demeyi başarmış ve yükselmiş. Ama bölümler yetersiz.
Kötü Kan öncesi Yabani ve Kirli Sepeti bitmeliydi. Hatta daha da ileri gideyim. Yabani geçen sezon sonu final yapmalıydı.Final kararı almış Kirli SepetiBu Kırli'yi övünenlere Ders olsun.
Kirli Sepet bitiyor bu hafta finalTeşkilat çok iyi gidiyor.
Yorumumu beğendin mi yoksa daha mı uzun yorumlamalıyım?Daha detaylı bir analiz yapmanı daha çok seviyorum.
@Aserat 'da aynı şekilde.
Yer yer beğenmediğim düşünceler olsada normal karşılıyorum.
------
Kötü Kan öncesi Yabani ve Kirli Sepeti bitmeliydi. Hatta daha da ileri gideyim. Yabani geçen sezon sonu final yapmalıydı.
Son zamanlarda kısa yazıyorsun. Uzun yazmana alıştım. Yapma bir daha. 😁Yorumumu beğendin mi yoksa daha mı uzun yorumlamalıyım?
Hiç yazmamaktan iyidirSon zamanlarda kısa yazıyorsun. Uzun yazmana alıştım. Yapma bir daha. 😁
Rakamlara takılmamak lazım..Masterchef 4. Sırada yer almış. Tamam program kalabalik ve kaliteli ama pazar günü eleme gecesi. Beklediğimden az alıyor bu aralar. Düşüş söz konusu gibi :/
@Royal Highness @The_Erinch @Zeyno
Ya takılmamak lazım da yinede eleme gecesinin zirve olmasa bile zorlaması gerekir diye düşünüyorum. Az daha atraksiyon lazım. Onur Beyza murat üçlüsünden iyi ekmek yedilerRakamlara takılmamak lazım..
Başında, ortasında, sonunda.. Herşeyinde reklam basıyor yarışma..
Bu kadar firma reklam basıyorsa demek izleniyor.
Rakamlara çok takılmamak lazım
Bu akşam ıslak hamburger 🤤🤤🤤
Final kararı almış Kirli SepetiBu Kırli'yi övünenlere Ders olsun.
Ay pardon da kime ders olacakmış niye kendi kendine kudurdun.Forumdaki bazı üyeler diziyi övüp başımıza çıkardılar. Ders olsun o üyelere
Ay pardon da kime ders olacakmış niye kendi kendine kudurdun.Keşke isim vererek laf soksaydın ama ben yine de cevabımı vereyim, reytinge göre dizi övmüyorum içeriğe bakıyorum ve Kirli Sepeti de onca leşliğin arasında pırıl pırıl parlıyordu yani 0 alsa bile göklere çıkarırdım ve final kararı verildi diye bu durum değişecek değil. Senin gibi TRT'nin vergi yiyici propaganda dizisini göklere çıkarmaktan çok daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?