Haftalar sonra tekrar 4.5 reytinge çıkmış bu mu sürünme?Hekimoglu yine surunuyo bitmesi icin neyi bekliolar?
Haftalar sonra tekrar 4.5 reytinge çıkmış bu mu sürünme?Hekimoglu yine surunuyo bitmesi icin neyi bekliolar?
Ağızı olan konuşuyor işte bırakHaftalar sonra tekrar 4.5 reytinge çıkmış bu mu sürünme?
EDHO AB'de neden bu kadar çöktü o zaman?Havalar soğudu, reytinglere etki etmeye başladı. Bu hafta oranlar arttı iki gündür, diğer günlere dikkat edelim ona göre.
Dizi her hafta düşüyor Sadakatsizim düşürüyor onu canım dizimBaraj'ım çok güzel arttı, işte budur!
SIRA BUGÜN SEN ÇAL KAPIMI ADLI DİZİMİZDE.
Bir sahte kadını daha sildik, sıra Ebru Özkan'da.
Ebru Özkan'a laf atamazsın!!!Bir sahte kadını daha sildik, sıra Ebru Özkan'da.
Ezgi Mola kalsın, seviyorum onu.
Bir sahte kadını daha sildik, sıra Ebru Özkan'da.
Ezgi Mola kalsın, seviyorum onu.
Ebru'yu bırak sahte kadın diye Canan Ergüder'e bile laf atmış ban vakti geldi bunun. 😱Ebru Özkan'a laf atamazsın!!!
Sahte kadın görmek istiyorsa Özge'ye baksın.Ebru'yu bırak sahte kadın diye Canan Ergüder'e bile laf atmış ban vakti geldi bunun. 😱
Sahte kadın nasıl oluyormuş anlamadımEbru'yu bırak sahte kadın diye Canan Ergüder'e bile laf atmış ban vakti geldi bunun. 😱
Demek ki 3 sezon boyunca zırlayıp bağıran çağıran kadın olması lazım gerçeklik için.Sahte kadın nasıl oluyormuş anlamadım
Daha yeni mi. 😱
Sahte kadın görmek istiyorsa Özge'ye baksın.
Ne diyorsunuz siz ya. Özge'ye laf atmak kimin haddine.Ebru'yu bırak sahte kadın diye Canan Ergüder'e bile laf atmış ban vakti geldi bunun. 😱
Hekimoğlu gün zor olduğu için şu anlık bu oranlara kanala yeter. Yeni Hayat geçerse geçer cumartesiHekimoğlu cumartesine geçse yükselicek işte inşallah cumartesi gününe geçer harcanmasın bu diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?