20 Dakika'nın Gün Seçimi Çok Doğru!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerinde yer aldığı 20 Dakika dizisi 01 Ocak 2013 salı akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Dizinin yayın günü doğru seçilmiş , çünkü rakiplerinin reytinglerde aşırı bir üstünlüğü yok.Yani izleyici salı akşamları tek bir dizinin üstüne yoğunlaşmadı daha.

20 Dakika dizisi de gerek reklam stratejisiyle ve gerek tanıtımlarıyla oldukça iddialı gibi görünüyor.Son zamanlarda kan kaybeden Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile beklenilen patlamayı daha yapamayan Benim İçin Üzülme dizileri karşısında diğer günlere oranla tutma ihtimali daha fazla.

Aslında cuma günü olsaydı daha iyi olurdu ama kanal Dila Hanım dizisini tehlikeye atmak istememiş gibi görünüyor.

hayret bi şey ÖZEL

bence de şansı var ama lider olması zor

Salı'dan başka seçeneği yok zaten. Cuma olsa, Dila Hanım Salı günü ezilirdi.

Bencede çok doğru bir gün seçimi AB liderlik kesin gibi.

Benim İçin Üzülme bence beklenen patlamayı yaptı. Hatta daha fazlasını yaptı. 10 reyitng alacağını bekleyemezdik.

20 Dakika Salı akşam totalde 3. , A/B`de 2. olur bence

- - - Ekleme - - -

Benim İçin Üzülme bence beklenen patlamayı yaptı. Hatta daha fazlasını yaptı. 10 reyitng alacağını bekleyemezdik.

20 Dakika Salı akşam totalde 3. , A/B`de 2. olur bence

Bugüne kadar pek umutlu değildim ama son fragman çok iyi olmuş. Bence liderlik şansı var.

ilk iki bölüm merakten iyi i,zlenir ama sonrasında totalde 3. ab de 2. olur maçlar devam edince nolacak bakalım salı günü diziye ara verirse maçlar yüzünnden kötü etkilenir

sanki kaç tane maç olacak ayda yılda 1 maç oluyo

Ilk etapta zirvede olacagini sanmiyorum ama senaryo heyecanli ve güzel ilerlerse A/B grubunda bir sürpriz yapabilir.

eğer elenmezse gs 20 dakika 2 haftada bir yayınlanmak zorunda kalır bu da diziyi kötü etkiler seyircisini oturmadan ara verirse