20 Dakika'dan Heycan Dolu Yeni Bir Tanıtım Daha

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı sezonun merakla beklenen dizisi 20 Dakika'nın 5.tanıtımı yayınlandı.Yeni tanıtımda Fırat Çelik ve Metin Çekmez'de yer alıyor.İşde heycan dolu yeni tanıtım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhteşem olmuş kaç kez izledim bilemiyorum.Bir kez daha emin oldum ki bu dizi büyük ses getirecek günüde hiç farketmez hangi gün olursa olsun bu dizi TUTACAK

Bence bekleneni veremiycek.. Tutmaz demiyorum ama beklentileride karsilamiyacak bence..

Haha emre hiç gülesim yoktu
Metin Çekmez başarılı bir oyuncu ama çok yavaş konuşuyor ne yazık ki.Ama fragman gayet başarılı.Umarım hakettiği reytingi alır

Kötü adam rolüne Metin Çekmez çok iyi olmuş bence belliki Meleğin öldürdüğü adam Hapishane müdürü olan Metin Çekmez'in bir yakını

yaw yine büyük bir hata buldum
)))))))))))

bu büyük hata değil ama olsun hata hatadır. fragmanda 2 tane birtanesi büyük hatayamak yetenek ister vallahi
))))))

Fragmanın neresi heyecan dolu yahu bomboş, beğenmedim. Ay yapım geçen sene Atv'yi fazlaca kazıklamıştı bu sene de Star'ı kazıklayacak galiba.

intikamın fragmanlarından iyi olduğu kesin aga

İntikam dizisinin tanıtımlarını beğenen kişilerin bu tanıtımı beğenmemesi çok normal tabi

bazılarının acısı büyük her yerde belli ediyor kendilerini

nbeyse beyazsoy hata cezanın süresinde mi yoksa görünntüsel bişi mi?

Diziyi yayınlayacak gün bile bulamadılar daha.

İntikam'ın fragmanı daha heyecanlı ve güzel, bunda pek heyecan göremedim.

işleri çok zor film çok iyi olsa bile en fazla 120 dk dir
ama 90 dakikadan en az 40-50 bölüm yazacakalr umarım bir yerde bozulmaz ezel gibi

Dream geçen fragmanda hata istemişti benden bende kırmayayım dedim dream mi
)))))

Bence fragman çok basarili ve ilgi çekici olmus. Bana göre 20 Dakika dizisinin yayinlanan tanitimlarindan en basarilisi bu.