Beyazsoy'un hatası kelimeyi bulamamasıbu da hata değil ki hiç mi dizi izlemiyorsunuz öbgz< yi hatırlayın ali kaptan bağırınca küçük osman nasıl saklanıyordu korkudan burada da çock ablası sesini yükseltince korkmuş kendini korumatya almış
@beyazsoy intikam hata konusu açrsan bana ya da forumdash a danış önce
Beyazsoy'un hatası kelimeyi bulamamasıSenkronize olamamişlar..Cocuk önce alıyor yastiği yada abla geç atiyor yastiğiOnu dicekte diyememiş
Çocuklara laf yok o çocuğu bulsam zaten yanaklarını koparacam. Nasıl bir tatlılık abidesidir.
Bencede hata sayılmaz sonucta senaryoyu etkilemiyorbilemem ortada gen hata yok
- - - Ekleme - - -
dah önce söledim ya la yakacık balkanlar kolejinde okuyor gidin görün sıkın yanakalrını
Beyazsoy'un hatası kelimeyi bulamamasıSenkronize olamamişlar..Cocuk önce alıyor yastiği yada abla geç atiyor yastiğiOnu dicekte diyememiş
Ama hacı sende imajını sarsıyonbu normalde büyükler yapsa hata olur ama küçükler yapınca eğlenceli oluyor işte bunuda devlet meselesi yapanlar oluyor işte)))
Ablanin yastikla hemen kardesine vurmasi yanlis ama çocuk yastigi eline aldiginda abla da vuracak sandi
bekliyoruz hala)
Beyazsoy "Küçük bi hata buldum ama konu açsam millet çullanır" dediğin hata mı bu?
Beyazsoy "Küçük bi hata buldum ama konu açsam millet çullanır" dediğin hata mı bu?
Bunda hata yokki
çocuklar kavga ederken birbirlerine bağırıyorlar ve ufaklik erkenden siper alıyor))) sonra ablası kursunu atıyor))
belki çocuk atacağını biliyordur
zeki ve öngorusu yüksekmis ufaklıgın zaten tatlılıgından belli zeki olduğu))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?