20 Dakika'da "Ufak" Bir Hata!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
çocuklar kavga ederler. ufak çocuga ablasının kendisine yastık atacagını onun için başka bir yastıkla kendine sper etmesi söylenmiştir muhtemelen. ama abla oyunculuga dalmış yastığı atmakta geç kalmıştır ve ufak oyuncu erkenden yastıgı sper almıştır . ufaklık sper aldıktan sonra abla yastığı alıp atar
))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne hata ama

ibretlik başlık ve konu dervişin zikri neyse fikri o mu oluyoırdu öle bişi

başlık hatalı olmuş
))) intikam değil 20 dakika olacak

bir de en kışkırtıcı mesaj yazmışın lafa bak ya

Bunda ne hata var anlamadım beyazsoy tahmin yürütmüş

Aslında cocuk koltuga tırmanırken totoşuna atabilirdi
Ama çocuk cook tatlı
Benim inatlaşasim geldi oğlanla

konu açıldığındaki komikliğin resmini aldım xemrexxx özel koleksiyonunda saklanacak

vatandaşın eli ayağı birbirine dolanıyor intikamı kötülemek için ondan başlığı 20 dakika yerine intikam diye açmış
)

reyting kısmına dedim açacagım ama başıma gelecekleri biliyorum yine burda ne hata var diyenler çıkacak bencede hata değil eglenceli bir durum keşke 20 dakikadaki hatalar bu kadar masum olsa

- - - Ekleme - - -

vatandaşın eli ayağı birbirine dolanıyor intikamı kötülemek için ondan başlığı 20 dakika yerine intikam diye açmış
)

ön görüm iyidir ondan oldu
)))))))))))) 2 gün öncede yapacakları aklımdan geçiyorum işte
)))))

Ablanin yastikla hemen kardesine vurmasi yanlis ama çocuk yastigi eline aldiginda abla da vuracak sandi

bu da hata değil ki hiç mi dizi izlemiyorsunuz öbgz< yi hatırlayın ali kaptan bağırınca küçük osman nasıl saklanıyordu korkudan burada da çock ablası sesini yükseltince korkmuş kendini korumatya almış

@beyazsoy intikam hata konusu açrsan bana ya da forumdash a danış önce

Ablanin yastikla hemen kardesine vurmasi yanlis ama çocuk yastigi eline aldiginda abla da vuracak sandi

bu bir ihtimaldi ama ilk alan yastıgı erkek çocuk ve atmayıp siper yapıyor önceden bir yastık aldıgında atılmak içindir. hiç atma eğilimi yok

- - - Ekleme - - -

diziyi izlemedne yorum yapmak marifet olmasa gerek. öbzg de osman masanın altına inince kimse ona yastık atmadı.
) çocuk kendine yastık atılacagını biliyordu. abla geç kaldı korunmak için yapsa abla yastıgı atmaz ve başına kapatır yastıgı duymak istemiyorum diye

beyazsoy diziyi izledik bni başkaları ile kmarıştırıyon hep
korkan çocuk kendini korumatya alır diyoru m kısacası mesajımı anla bir osman sajklanarak korum altına alıyordu bu da yastıkla siper alıyor
çocuk psikolojisi olay basit

beyazsoy takıp edıp sevdıgın dızıyse tebrikler.
yok takıp etmedgn bir dizi de bunlara kafa yoruyosa n degmez :=)

ya bu hatamı şmdi ! yapmayın lütfn

çocuk korkarda korkan çocuga yastık atılmaz daha da korksun diye .
)))) ondna sonraki gelen sahne açık abla yastık atıyor. çogun niye sper aldıgı anlaşıılıyor
))))

ben eglence olsun diye açtım komik geldi çocuklarda olur böyle şeyler olayı abartmayalım

- - - Ekleme - - -

ya bu hatamı şmdi ! yapmayın lütfn

bu forumda dizilerde asla hata olmaz biliyorum
)) bu hata değil bana görede ..eglencesine açtım çocuklar sırayı kaçırmılşlar eglenceli bir durum olmuş işte
)))

eğlence olsun diye reyting bölümüne konu açtın ilginç