20 Dakika'da Bi' Başka Hata Daha Mı?

Tüm siteler yanlış xemre doğru söylüyo bence

yanlış bilgiler olduğundan olmasın
mneyse sonuç belli bu konuda hatalrın çoğaldı son 2 haftada umarım daha dikkatli olursun
senin kadar hata yapmıyorum
))) sen bir kez uyarılmış bir kezde ceza almış birsin bana atıgın iftiralardan dolyayı
)))

senin kadar hata yapmıyorum
))) sen bir kez uyarılmış bir kezde ceza almış birsin bana atıgın iftiralardan dolyayı
)))

ifitara atmamışım ki iftira attığımı iddaa ettiğin konnu kapanmış ozanal tartışmamdan ceza aldım ben bal gibi biliyorsun
bnm hiçbir konu myanlış bilgi var diye kapanmadı çok şükür

- - - Ekleme - - -

Tüm siteler yanlış xemre doğru söylüyo bence

aynen aga

malesef hepsi twiter uydurması olduğundan konu reytinghaberlerinden kişisel görüş olan köşe yazılarına taşındı
o köşe yazsısıydı yüksel aytugun köşe yazsısydı ondan köşe yazsına alındı hatalı olsa kapatılırdı

bana iftirandan ceza aldın sonra foruma devam edip formun huzurunu kaçırınca cezayı yedin
)))

yok ben uyarınca taşıdı snn eklentin olan 6.madde olduğundan reytingte kalıyordu nerdeyse o yanlış konu
tamam canım biri uyardı senden başka şikayet eden yok ki
)))) . sonuçta köşe yazsı.. dediğim gibi hatalı olsa banlanırdı

tamam canım biri uyardı senden başka şikayet eden yok ki
)))) . sonuçta köşe yazsı.. dediğim gibi hatalı olsa banlanırdı

yüksel aytuğ malesef hala oterite kabul edildiğinden kaldı yoksa snn kaşına gözüne hayran açık btrıkamadılar

iftira atmadığım kaba kgibi ortada ahtalı konu dedim konu kilitlendi bu kadar basit
F
açıkça açtıgın konuda bana iftira attığını ispatlandı bak açıkça söylürorum yine yalan konuşuyorsun. benim cengiz semercin oglunun timsin fortoları yoladıgımı yazdıgını ama fotoların okur tarafında yolandıgı yazdın ve benim yalan yazdıgımı iddia ettin bende kaynagıyla dogru yazdıgım. asıl seninki hatalıydı ben gereksiz forum yönetimi meşgul etmek istemedim. alıntı yaptıgın yazının cengiz semerciogluna ait olduguna dair bir ibare yok

beyazsoy sen o arabaya binen tuba resmini niye koydun konuyla alakası varmı yoksa tuba güzel kadın diyemi koydun oraya
)

sağa sola gelince insanların önünün sağ tarafı sağdır sol tarafı soldur

saatt genelde pek kullanmadığın kola takılır ama diğerine takanada kimse kızmaz

hatalı konular konusunda beyazsoy forum birincisidir ama konu açmaya devam etsin renkli konuları var hatalı olsada

atvdeki diziyi eleştirdiğinde yüksel aytuğun eleştirisi değer kazanır diğer kanalları eleştirdiğinde boş konuşur aytuğ

başka kim ne demişti

takas intikam özetli veya özetsiz vadiyi ikiye katlar farketmez yani özetli olup olmaması
)

merak etme ozan ikisini de inceledi ben diyince bnm konum haklı bulundu

ifitarattığımdan değil hakaretten ceza yedim fark var

yüksel aytuğ malesef hala oterite kabul edildiğinden kaldı yoksa snn kaşına gözüne hayran açık btrıkamadılar
onların hepsi hata ( son benim eklediğim hata değil fazla tesadüf onuda tesadüf oldugunu yazdım zati ) sen ne kadar kurtarmaya çalışsanda olmaz öyle işler orjimalinde böyle de şöyle demekle olmaz 40 daki nejatı 25lik delikanlı yaparsanız hata bal gibi olur

- - - Ekleme - - -

merak etme ozan ikisini de inceledi ben diyince bnm konum haklı bulundu

ifitarattığımdan değil hakaretten ceza yedim fark var
ozana sordun aynı gün bana bilmiyorum dedim bende ugraşmadım ozanla tartışmak sıkıcı
))) kulandıgım resim alaycıydı komik bölümdeydi hbaer niteliği yoktu banlanması için çok neden var.

orjinal idemedim dikakt ettiysen polis üni.baştan yalan o yıllardan resmini koydum
aynı otele düşmesi planlı olay orjinalini değil initikamı atılmış ortaya
köpekler 29 yaşına akdar yaşıyr filmdeki 20 yaşında
7yaşındaki kızz okuma yazm ço krahat bilir

Destere bu hafta yediği fark gibi mi

destere bunaları sana anlatmak isterdim ama vallahi gecenin bi vakti. yine anlatayım. polis saatin sola takıldıgını yazdım forumdash belki saga takmıştır dedi. iyi ozaman dizide sag sol neresi bak dedim direksiyon soldadır. tubanın sagını solunu gör ona göre konu aç dedim

Son düzenleme:
7 demiyordu 4 diyordu

o yaşsta köpek yerinden kımıldayamaz hoplayamaz zıplayamaz . kulanılan köpek 5-10 yaşında. sen 96 daki armayı bulmuş tabi dogruysa ama 25 yıl öncesini bulacan orjinal diziye göre gitmişsin ama ne beren nede nejat senin dediğin yaşta . kızın okum yazması sorun değil kızın o yaşta süper düzgün yazı yazması problem ... sen ispat için hata olmayan yerleri almışın ispata kalkıyon tabi öyle hata olmaz