20 Dakika'da Bi' Başka Hata Daha Mı?

adam solundada olsa tüm vucudu çevirmeden sağ el cisme doğru uzanır refleks şeklinde bunu kendimden biliyorum bende solağım atılan cisimde önce sol elim cisme doğru gider çünkü sağa fazla güvenmem
Sen sert gelen cisim olarak düşünüp korunma iç güdüyle yapılan hareketi mi diyorsun? Orda hafif atıyor..Hem melek kaç kare o topaç bakıp duruyordu

Tamam tamam düzenledim...

ama bu seferde konunun özü kaçmış
)

kendisine atılan cismi melek sağ elle tutuyor komser bunun üzerine sen salaksın diyor.. bunu duyan melek komsere ne diyor diye konuyu derinleştirmen lazım
)

ama bu seferde konunun özü kaçmış
)

kendisine atılan cismi melek sağ elle tutuyor komser bunun üzerine sen salaksın diyor.. bunu duyan melek komsere ne diyor diye konuyu derinleştirmen lazım
)
Video ekledim...

Yazı köşede @emre anlasın diye az öyle kalsın düzenleyip yazarım sonra...Konu bi açıklağa kavıussun önce

Video ekledim...

Yazı köşede @emre anlasın diye az öyle kalsın düzenleyip yazarım sonra...Konu bi açıklağa kavıussun önce

dedem bir gözü kapalı bir gözü açık uyuklarken denedim çakmak attım burnuna çarptı ne sağı ne solu kullandı
))

bu denemeden sonra balkona çıkıyorum sigara içeyim bir süre
)

panpa seni ilk okula yolmak lazım sagını solunu ögren önce
))))) sonra konu açarsın dikkat et polisin saatine saat sola takılır

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy oldum 😱 bırakıyorum editörlüğü 😱
dikkat dikkat hiç bir yerde şubem yoktur çakma beyazsoylardan uzak durun
)))

panpa seni ilk okula yolmak lazım sagını solunu ögren önce
))))) sonra konu açarsın dikkat et polisin saatine saat sola takılır

dikkat dikkat hiç bir yerde şubem yoktur çakma beyazsoylardan uzak durun
)))

Sende meleğin oturdugu şekilde oturdugunu düşün..Herkes saati aynı kola takacak diye bişey mi
Sanki herkes sağ ile yazıyor..Adaamın koluna saati bakmak hangisine kolay gelmişse ona takmiştir..Senin şunu söylemen erkekler sacini hangi yöne tarar anketine giriyor

hacı polis solaksa saga takar salaksa sola takar. senin dediğinin dogru olması için ikininde solak olması lazım. zaten kendine göre düşünsen kim salak solak anlarsın hadi sana bir kanıtt sag ve sol taraf nersi bak
)))

şimdi sen bu çeimleri ingilterede yapmışlardır dersin
))))))

İntikam özetli mi

bunlarda sorun yok senin açtıkların komik aslında hata ile ilkgili okadar konu açtım tek bir konu sorun olda tam net olmadıgı için ilerki bölümde tekrar açılacak o konu

- - - Ekleme - - -

İntikam özetli mi
değildir muhtemel

Beyazsoyun açtığı hata konusu her yerde var ilk bölümden batırmışlar resmen

Merak ettim diğer konuya yazdım kimse bakmıyo

Neden değişen acılara maruz bırakılan resim koyuyorsun? Şöför koltugunun yanındaki koltukta oturursam solumda kalır melegin oldugu yerdeysem sağımda kalır...İngitereye gitmeye gerek yok montajda ayna efektiyle ben hallederim...

emre cengaver gibi hepsini çürüttü
))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

sana dünde deddim unuttun mu
) sordum ozana cevap yok bilinmiyor. eger sen şikayet etinse kimse şikayet ettin ona sor
)))

yanlış bilgiler olduğundan olmasın
mneyse sonuç belli bu konuda hatalrın çoğaldı son 2 haftada umarım daha dikkatli olursun

- - - Ekleme - - -

Beyazsoyun açtığı hata konusu her yerde var ilk bölümden batırmışlar resmen

malesef hepsi twiter uydurması olduğundan konu reytinghaberlerinden kişisel görüş olan köşe yazılarına taşındı