20 Dakika Yeni Tanıtımı İle Dikkatleri Üzerine Çekmeye Devam Ediyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Star Tv'de Aralık ayında başlayacak olan başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı 20 Dakika tanıtımları ile ilgi çekmeye devam ediyor ilk tanıtımı ile tıklanma rekoru kıran dizinin dördüncü tanıtımıda kısa sürede büyük ilgi gördü.Dizide cinayet suçlaması ile hayatları altüst olan Melek ve Ali'nin heycan dolu macerası anlatılacak

hangi gün yayınlanıyormuş bu dizi....star hangi güne koyacak bellimi...ilker aksum biraz tuhaf kaçıyor...

hangi gün yayınlanıyormuş bu dizi....star hangi güne koyacak bellimi...ilker aksum biraz tuhaf kaçıyor...

21 Aralık cuma deniyor bakalım önümüzdeki hafta kesinleşir
İlker Aksum başda banada tuhaf gelmişdi ama dördüncü tanıtımla ortaya çıktı ki bu rol için çok yakışıklı biri gitmezmiş.Çünkü İlker Aksum'un canlandırdığı Ali karakteri hiç ulaşamayacağınız birine aşık olursanız onun için ne kadar ileri gidebilirsiniz demiş.Yani İlker doğru adam

mayalar dizinin ilk gösterime gelecekmiş
)))))

ben 2. Hatayı buldum arkadaşlar.. haberi açtım ama hala yayınlanmadı.

Beyazsoy dizinin dördüncü tanıtımında bir hata bulamadın mı?

ali kazagını ters giymiş. ayrıca tubayla aynı anda nasıl üniversitede çözemedim asnırım ali afla gelmiş okula
)))))

- - - Ekleme - - -

kazagını bile düzgün giyemeyen adam karısını okadar plan yapıp hapisten kaçıracak gelde gülme. gerçi dizi daha başlamadı belkim dizi komedidir bilemeyiz
)))))

hangi gün oynatçaklar ki aga

Salı oynatsınlar, ÖBGZ zaten sıktı, BİÜ zaten 7 falan alıyor,bence salı gayet uygun ,

bu dizi ve intikam cuma oynayacak perşembeye ve salıya kimse risk almaz

öyleyse daha 20 gün var dizinin başlamasına ....bizde sandıkki 2-3 güne kadar başlar....ayrıca komedi oyuncusundan başrol. soru işareti...bakacağız göreceğiz....

Merakla bekliyoruz diziyi.. Artık son günler

cuma bir ton dizi var diğer günler ne güne duruyor ? intikam kesin perşembe 20 dakika cuma olcanı sanmam salı koyarlar kanald ile yarısır