20 Dakika Tekrarı Bugun Star'Tv De

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
20-dakika-dizisponsorlari.com_2.jpg

20 Dakika Tekrar Bölümü Bugun Muhteşem Yüzyıl Dizisinin Arkasından Yayınlanıcaktır

FavoriForumum.Net Özel Haber

Muhteşem Yüzyıl'ın arkasından iyi gidecektir ama total dizisi değil bence bu dizi ab de iyi gidebilir.

Ilk sahnelerini kaçirmistim.. Tekrardan izlerim :)

Süper olmuş doyamamıştım bugünde izlerim cumada izlerim cumartesi pazarda izlerim :D

Reyting konusuna yazdığım yorumu buraya da yazayım. :D Belki diziye şans verecekler olur. :D

"Olumsuz" olarak dizide fazlaca soğukluk var. İnsanı pek içine alamıyor. Ama bunda ilk bölüm olmasının da payı var. Zaten olaylar bölümün sonunda başladı. Ali, Kedi'yi buldu ve macera başlayacak. Umarım ileriki bölümlerde insanları bağlar kendine.

"Olumlu" olarak; dizinin deneyimli bir ekipten çıktığı hemen belli oluyor. Senaristler hikayeyi çok iyi işlemiş. Fakat yine ilk bölüm olmasından dolayı fazlaca İlker Aksum'u izledik. Yeni karakterler geldikçe denge kurulacaktır senaryoda.

Müzikler çok çok iyi. Toygar yine başarmış işi. Jeneriği de çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Oyunculuklar da insanı tatmin ediyor. Tuba sahnelerin altından kalkmış bence. İlker Aksum zaten döktürdü.

Sonuç olarak dizinin tek eksi yanı bitmek bilmeyen soğukluğu... Film gibi sanki. Film gibi olması kaliteli bir hava katsa da devamlılık getirmiyor diziye ne yazık ki. Hikaye ilerledikçe ve yeni karakterler geldikçe bu sorun da ortadan kalkarsa 20 Dakika tadından yenmez. :) Kalite kokuyor bence. :)

Dizi Çok Sıcak Çekemiyorsan İzleme Lodly :)

zaten reytinglerden belli ab 8 le basladi ve ezdi totalde 5 le baslayarak mükemmel basladi

iyi giderde bir diziyi devamlı tekrarını verirsen iyi olmaz

izledimde bana cok.soguk geldi bide.goruntusu suskunlar gibiydi goruntu yonetmenini deismeliler