20 dakikada zirveyi aldı
Ama Sonuçta Buırada KVP'den Konuşuyoruz Güçlü Bir Rakip Vede En Önemlisi 4 Yıldır Zirvedeydi Şimdide Zirvede Olması Hemde İlk Bölümle 😉
20 dakikada zirveyi aldı
Ama Sonuçta Buırada KVP'den Konuşuyoruz Güçlü Bir Rakip Vede En Önemlisi 4 Yıldır Zirvedeydi Şimdide Zirvede Olması Hemde İlk Bölümle 😉
soyle bisiy var biraz ciddi olalım totalde kvp arasında ciddi bir rakam var
birde kvp özetli basladi öbgz özetsiz yeni bölüm yayınladi biü 20 dakika bittikten sonra yükseldi
kaldıkı bu hafta öbgz yayınlanmıcak sanırım 20 dakika ab 13 12 reyting bekliyorum totalde 8 9 reyting
uçtun iyice tüm öbgz izleyicisi 20 dakikaya mı kaçacak
vadi -intikam farkı önemli değil 9 reytingle başladı intikam sonuç bu hem ab ye de bak şimdiden 11
Fragmanları izlemedin sanırım tamamen tuba üzerinden oynanıcak bir bölüm silahlar gözükmeye basladi
tns silahi çok seviyor ilker birine sıkıyor dizide)
kaldıkı öbgz izleyicisi falan öbgz izleyicisiyle alakası yok
suan en iyi intikam basladi sonra 20 dakika karadayıdan çok iyi basladi
karadayı ikinci bölümde reytinglerini yükseltti 20 dakika ilk bölümde zirvede yer aldı ikinci bölümde yükselis yasicak öbgz yayınlansada yükselicek yayınlanmasada
İkisi de çok iyi başladı. İntikam daha iyi başladı tabii rakamsal olarak ama 20 Dakika'nın rakipleri daha güçlüydü...
totalde çolk da iyi başlamdı karadayıyla karşılaştırırsak
her silah işe yaramıyor emir iin yolundada patladı sdilahlar dizi düştü
huzur sokağında ana akrakter vuruldu etkisi olmadı fazl
- - - Ekleme - - -
rakamsal olarak ikissinin d erakibi eşitti ama 20 dakika 2 tane dkadınalra hitap eden dizinin ikarşısına geldi izleyici bulması daha zordu
3 | 20 DAKIKA | STAR TV | 01.01.2013 | 19:58:06 | 21:51:54 | 5,34 | 12,61 |
1 | 20 DAKIKA | STAR TV | 01.01.2013 | 19:58:06 | 21:51:54 | 8,01 | 20,55 |
4 | KARADAYI | ATV | 08.10.2012 | 19:59:53 | 22:17:13 | 5,77 | 14,77 |
6 | KARADAYI | ATV | 08.10.2012 | 19:59:53 | 22:17:13 | 4,92 | 12,59 |
20 dakika yükselecek sen istesende istemesende yükselicek bol keseden sallamıyoruz biz
Total
Ab
3 20 DAKIKA STAR TV 01.01.2013 19:58:06 21:51:54 5,34 12,61
Karadayı Birinci Bölüm Reytingleri
1 20 DAKIKA STAR TV 01.01.2013 19:58:06 21:51:54 8,01 20,55
total
4 KARADAYI ATV 08.10.2012 19:59:53 22:17:13 5,77 14,77
ab
6 KARADAYI ATV 08.10.2012 19:59:53 22:17:13 4,92 12,59
20 dakika iki katı reytingle basladi
ab ye bakıyon hep olmuyor böyeltotalde karadayı dah iyi başlamış arka sokalar ve acua rağmen çok iyi gitti
sallamasyon yok koyduğun tablolar beni destekliyor sağol
tama görücez reyiz sendeki neşe gitmiş bir takaslık gelmiş sanarahat ol sen tubanın birinci bölümdeki basarısını hazmedememen normal karsısında direk yeni bölümü yayınlanan öbgz ve benim için üzülme vardi
ikisinide tokatlamis kenandan daha iyi tuba kenan 9 gördüyse tuba 10 u geçer açık ve net ayrica iki katı reytingle baslamıs ab de tuba totalde ayni provakasyon yapma
20 Dakika'yı izledim diğerine bakamadım ama 20 Dakika böyle gider ve bozmazsa güzel dizi.
Fırsatım olursa pazar günü internetten izlemeyi düşünüyorum.
İntikamı izlemeni tavsiye ederim Tuğba
Yok be hacı sende Berencisin ama senin serde Star'cılık var
Sevdiğin diziler Atv'de diye Atvci damgası yediğinde nasıl sinir yapmıştın hatırladın mı?
Bak sen de benimle aynı kanıya vardın.Beğendiğim programlar Star'da diye şimdi de senin tarafından Starcı damgası yedim.
Demek ki zamanında fazla atar yapmamak gerekiyormuş. Aynı hataya herkes düşebiliyormuş değil mi Forumdah?
Ayrıca 20 Dakika ve İntikam kıyaslamasına gelince en ufak bir taraf tutmadım. Göz var nizam var. İntikam kötü başladı. Herkes zombiye dönmüş.Didem Uzel'i görünce gözlerime inanamadım kadın ne hale gelmiş. Zafer Algöz desen zira aynı şekilde. Beren desen izlerken hiç zevk almadım.
20 Dakikada da uyarlama olduğundan mıdır, görüntü yönetmeninden midir bilemiyorum bir soğukluk vardı. Sanki hiç bize uygun değilmiş gibi. Ama Allah'tan İlker Aksum vardı da onun sayesinde diziyi izledik. Ve müzikleri de es geçmemek lazım. Toygar müzikleri çok iyi hazırlamış. Müzikleri sayesinde de diziye bir nebze daha ısındım. İntikamda müzik de yoktu. Sanki 2 hafta önce bu projeye karar vermişler apar topar yayına sokmuşlar.
Doğruya doğru bu yazdıklarım...
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum.20 Dakika çok daha zor bir günde başladı.Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Benim İçin Üzülme ve Sbt'de çok iyi giden Seksenler o yüzden bugünden çok yüksek oranlar beklemek hayalcilik olur.Salı reytingler bölünüyor 20 Dakika ilk bölümü ile iyi bir başlangıç yaptı ben Total gurubunda da bu hafta kıpırdanmaların yaşanabileceğini düşünüyorum.İntikam'ın yüksek oranlarla başlaması çok doğal basında dizi çok abartıldı konuşuldu başladığı saatte de vadi özetteydi.Zaten vadi yeni bölüme girince İntikam reytinglerinde azalma oldu.Bakalım haftayada bu kadar yüksek oranlar alacak mı İntikamİkisi de çok iyi başladı. İntikam daha iyi başladı tabii rakamsal olarak ama 20 Dakika'nın rakipleri daha güçlüydü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?