20 Dakika Mı? İntikam Mı? Daha İyi Başlangıç Yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama Sonuçta Buırada KVP'den Konuşuyoruz Güçlü Bir Rakip Vede En Önemlisi 4 Yıldır Zirvedeydi Şimdide Zirvede Olması Hemde İlk Bölümle 😉

soyle bisiy var biraz ciddi olalım totalde kvp arasında ciddi bir rakam var

birde kvp özetli basladi öbgz özetsiz yeni bölüm yayınladi biü 20 dakika bittikten sonra yükseldi

kaldıkı bu hafta öbgz yayınlanmıcak sanırım 20 dakika ab 13 12 reyting bekliyorum totalde 8 9 reyting

uçtun iyice tüm öbgz izleyicisi 20 dakikaya mı kaçacak

vadi -intikam farkı önemli değil 9 reytingle başladı intikam sonuç bu hem ab ye de bak şimdiden 11

uçtun iyice tüm öbgz izleyicisi 20 dakikaya mı kaçacak

vadi -intikam farkı önemli değil 9 reytingle başladı intikam sonuç bu hem ab ye de bak şimdiden 11

Fragmanları izlemedin sanırım tamamen tuba üzerinden oynanıcak bir bölüm silahlar gözükmeye basladi

tns silahi çok seviyor ilker birine sıkıyor dizide
)

kaldıkı öbgz izleyicisi falan öbgz izleyicisiyle alakası yok

suan en iyi intikam basladi sonra 20 dakika karadayıdan çok iyi basladi

karadayı ikinci bölümde reytinglerini yükseltti 20 dakika ilk bölümde zirvede yer aldı ikinci bölümde yükselis yasicak öbgz yayınlansada yükselicek yayınlanmasada

İkisi de çok iyi başladı. İntikam daha iyi başladı tabii rakamsal olarak ama 20 Dakika'nın rakipleri daha güçlüydü...

totalde çolk da iyi başlamdı karadayıyla karşılaştırırsak
her silah işe yaramıyor emir iin yolundada patladı sdilahlar dizi düştü
huzur sokağında ana akrakter vuruldu etkisi olmadı fazl

- - - Ekleme - - -

İkisi de çok iyi başladı. İntikam daha iyi başladı tabii rakamsal olarak ama 20 Dakika'nın rakipleri daha güçlüydü...

rakamsal olarak ikissinin d erakibi eşitti ama 20 dakika 2 tane dkadınalra hitap eden dizinin ikarşısına geldi izleyici bulması daha zordu

tabikide açık ara intikam çok iyi hem reytinglerde hem bölümü de çok daha iyidi

20 dakika yükselecek sen istesende istemesende yükselicek bol keseden sallamıyoruz biz

Total
320 DAKIKASTAR TV01.01.201319:58:0621:51:545,3412,61

Ab
120 DAKIKASTAR TV01.01.201319:58:0621:51:548,0120,55

Karadayı Birinci Bölüm Reytingleri

total

4KARADAYIATV08.10.201219:59:5322:17:135,7714,77

ab

6KARADAYIATV08.10.201219:59:5322:17:134,9212,59

20 dakika iki katı reytingle basladi

Moderatörün son düzenlenenleri:

ab ye bakıyon hep olmuyor böyel
totalde karadayı dah iyi başlamış arka sokalar ve acua rağmen çok iyi gitti

sallamasyon yok koyduğun tablolar beni destekliyor sağol

Moderatörün son düzenlenenleri:
ab ye bakıyon hep olmuyor böyel
totalde karadayı dah iyi başlamış arka sokalar ve acua rağmen çok iyi gitti

sallamasyon yok koyduğun tablolar beni destekliyor sağol

rahat ol sen tubanın birinci bölümdeki basarısını hazmedememen normal karsısında direk yeni bölümü yayınlanan öbgz ve benim için üzülme vardi

ikisinide tokatlamis kenandan daha iyi tuba kenan 9 gördüyse tuba 10 u geçer açık ve net ayrica iki katı reytingle baslamıs ab de tuba totalde ayni provakasyon yapma

20 Dakika'yı izledim diğerine bakamadım ama 20 Dakika böyle gider ve bozmazsa güzel dizi.

tama görücez reyiz sendeki neşe gitmiş bir takaslık gelmiş sana

Valla Şimdi Her Konuda İntikam Dahada Önde Yani Dün Resmen Twitter Felan Salllandı Bnm İntikam Diye Sayfam Var Facede O Bile Dünden 109 Kişi Birden Gelmiş Yani Dahada Gelmeye Devam Ediyor ! Hem Ayrıca İntikam Rakamsal Olarakta Her İki Gruptda Daha Da Önde Lütfen Ciddi Olalalım Ve Doğruları Konuşlaım

20 dakika herkezin agzını tıkadı ilk bölümden ikinci bölümde kimse agzını açamıcak

şaşkına dönenler saldıracak yer arıyolar

rakamsal olarak da ezdi twitterdada tt oldu

ilker tuba 20 dakika hepsi tt oldu ikinci hafta iki gruptada 10 reytingi geçer

Yok be hacı sende Berencisin ama senin serde Star'cılık var

Sevdiğin diziler Atv'de diye Atvci damgası yediğinde nasıl sinir yapmıştın hatırladın mı?

Bak sen de benimle aynı kanıya vardın.
Beğendiğim programlar Star'da diye şimdi de senin tarafından Starcı damgası yedim.

Demek ki zamanında fazla atar yapmamak gerekiyormuş. Aynı hataya herkes düşebiliyormuş değil mi Forumdah?

Ayrıca 20 Dakika ve İntikam kıyaslamasına gelince en ufak bir taraf tutmadım. Göz var nizam var. İntikam kötü başladı. Herkes zombiye dönmüş.
Didem Uzel'i görünce gözlerime inanamadım kadın ne hale gelmiş. Zafer Algöz desen zira aynı şekilde. Beren desen izlerken hiç zevk almadım.

20 Dakikada da uyarlama olduğundan mıdır, görüntü yönetmeninden midir bilemiyorum bir soğukluk vardı. Sanki hiç bize uygun değilmiş gibi. Ama Allah'tan İlker Aksum vardı da onun sayesinde diziyi izledik. Ve müzikleri de es geçmemek lazım. Toygar müzikleri çok iyi hazırlamış. Müzikleri sayesinde de diziye bir nebze daha ısındım. İntikamda müzik de yoktu. Sanki 2 hafta önce bu projeye karar vermişler apar topar yayına sokmuşlar.

Doğruya doğru bu yazdıklarım...

bir kelimesine dahi katılmıyorum

diziyi izlemeden yorum yapmadan belli dizi ilk bölümde mütiş başladi fragmanlar dehşet ikinci bölümde şov yapacak

20 dakika en sıcak dizi zaten tokadı bastı ilk bölümden ikinci bölümde ezecek

İntikam

bu arada obgzk normal yayimla yukselir. O konusanlar kapatir bi tarafini..

Son düzenleme:
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum.20 Dakika çok daha zor bir günde başladı.Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Benim İçin Üzülme ve Sbt'de çok iyi giden Seksenler o yüzden bugünden çok yüksek oranlar beklemek hayalcilik olur.Salı reytingler bölünüyor 20 Dakika ilk bölümü ile iyi bir başlangıç yaptı ben Total gurubunda da bu hafta kıpırdanmaların yaşanabileceğini düşünüyorum.İntikam'ın yüksek oranlarla başlaması çok doğal basında dizi çok abartıldı konuşuldu başladığı saatte de vadi özetteydi.Zaten vadi yeni bölüme girince İntikam reytinglerinde azalma oldu.Bakalım haftayada bu kadar yüksek oranlar alacak mı İntikam