20 Dakika Hayranlarının Favori İkilisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
6337ghu78.jpg

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı 20 Dakika dizisinin fanları başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'u yakıştıramadıklarını dile getirerek dizide Ozan komser karakterini canlandıran Fırat Çelik ve Tuba Büyüküstün ikilisini destekleyerek dizide Melek&Ozan aşkının işlenmesini isteklerini dile getirdiler.Ve bu çift için bir çok çalışma ve video hazırladılar.

Çok saçma olur böyle bir şey, dizinin eksenini tamamen kaydırır. Ben şahsen diziyi izlemeye devam etsem ve böyle bir durum olsa sinirlenip bırakırdım diziyi herhalde. :):)

aşkı memnuya laf çakan tuba hayranları bu yasak aşkı nasıl destekliyor anlamkta zorlanıyorum dizide illa aşk olması gerekmiyor ama ozan komiser bu işin üzerine niye gidiyor pek anlaşılmıyor mecbur senaristler acile ozana aşk sahneleri yazmalılar bu şekilde mantık hatası oluşuyor

Milletin işi gücü gerçekten yok. Evli kadın kocasını aldatsın diyorlar zorla.

Kocası dışarıda onun için neler yapıyor, ama karısı içeride aşk mı yaşasın? Hey Allahım.

Çok saçma olur böyle bir şey, dizinin eksenini tamamen kaydırır. Ben şahsen diziyi izlemeye devam etsem ve böyle bir durum olsa sinirlenip bırakırdım diziyi herhalde. :):)

Bence güzel olur çünkü Ali ve Meleğin aşkı hiç inandırıcı değil uyum elektirik 0 ve insanlar izledikleri dizilerde güzel kız yakışıklı adam görmek istiyor onların aşkına inanıyor

Ben şayet diziyi İlker Aksum'un oyunculuğu için izliyorum.Eğer böyle bir şey olursa diziyi bir daha izlemem.

Evet Ozana & Melek aşkını bende destekliyorum:X

Bu kadın kocasına "beni görmeye gelme" dedi..Eeee bu kadının cinselliği nolcak? Koğuşunda yatan kadınla yapıcak değil ya bizim ekranlar buna hazır değil daha.Bari böyle kocasını aldatan kadın muamelesiyle cinsel öğeler barindan sahneler eklenmeli.Kedinin kızıyla İlker yapar muhakkak:X Motoooor(action manasında)

Ben böyle birşeyin olmasını pek istemem. Ali ve Melek iyidir iyi, diğer türlü olursa pek hoş olmaz. :)

Melek Ali`yi aldatırsa, artık Melek dizide iyi değil kötü rol oluyor, tıpki Bihter gibi. Ama bu dizi bunun üzerine kurulu değil ki.

Evet Ozana & Melek aşkını bende destekliyorum:X

Bu kadın kocasına "beni görmeye gelme" dedi..Eeee bu kadının cinselliği nolcak? Koğuşunda yatan kadınla yapıcak değil ya bizim ekranlar buna hazır değil daha.Bari böyle kocasını aldatan kadın muamelesiyle cinsel öğeler barindan sahneler eklenmeli.Kedinin kızıyla İlker yapar muhakkak:X Motoooor(action manasında)[/QUOT :utan2:

Ne aşkı abi ergen misiniz ya. Aşk maşk istemiyorum ben, dizi böyle iyi. :D Aşk isteyen domestik dizileri izlesin, her yerde vıcık vıcık aşk var zaten bolca. :D 😛 Zaten Ali'nin aşkı yeter. :F

Ben diziyi daha çok İlker Aksum'un canlandırdığı karakterin bana yakın gelmesi ve o karakteri bana inandırmasından dolayı izliyorum. Diğer türlü Tuba Büyüküstün'ün aşırı şekilde bir etkisi yok. Ayrıca İlker Aksum ile Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Ali ile Melek karakterinin Üniversite sahneleri çok iyi geliyor bana. :)

Bence güzel olur çünkü Ali ve Meleğin aşkı hiç inandırıcı değil uyum elektirik 0 ve insanlar izledikleri dizilerde güzel kız yakışıklı adam görmek istiyor onların aşkına inanıyor
Bu dizi aşk dizisi değil. Aksiyon ve hareketli bir dizi. Eğer seyirci dizideki aşkı daha ön planda görmek istiyorsa o bu dizi için geçerli olmaz. Mert Fırat ve Nejat İşler'de Beren Saat'le hiç uymuyor ama dizinin dalı aksiyon olduğu için uyumsuzluğu arka plana atıyor. :)

Uyum, uyum diyor herkes ama sorun uyumda değil senaryoda, sahnelerin uzun olmasında...

Bu dizi aşk dizisi değil. Aksiyon ve hareketli bir dizi. Eğer seyirci dizideki aşkı daha ön planda görmek istiyorsa o bu dizi için geçerli olmaz. Mert Fırat ve Nejat İşler'de Beren Saat'le hiç uymuyor ama dizinin dalı aksiyon olduğu için uyumsuzluğu arka plana atıyor. :)

Uyum, uyum diyor herkes ama sorun uyumda değil senaryoda, sahnelerin uzun olmasında...
Yorum dediğin böyle olur Esraaamm :utan2:

Show batınca ölümüne Show fanlığında bir azalma olmuş bir uysallık gelmiş üzerine. :)))))

Dizinin görüntüsü gerçekten karanlik. Tamam dizinin görüntü yönetmeninin uygun görüsü ama olmuyor maalesef..

Show batınca ölümüne Show fanlığında bir azalma olmuş bir uysallık gelmiş üzerine. :)))))
Show'un batmasıyla ilgili değil... Olgunlaştık artık, büyüdük yani. :D

Show TV hala benim için ayrı bir yerde. Çünkü geriye dönüp baktığımda beni güldüren tek şey bu. O tartışmalara baktıkça hala sesli gülüyorum. Ne için tartışıyoruz biz? :F

Dizinin görüntüsü gerçekten karanlik. Tamam dizinin görüntü yönetmeninin uygun görüsü ama olmuyor maalesef..
Bence dizinin görüntüsü baya bir kaliteli. Sorun senaryo ve sahnelerin uzunluğunda... Adamların konuşması bile ağır çekimle çekilmiş gibi. :F