20 Dakika Dizisinin Müzikleri Çalıntı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey Güney'in müziği için de aynı şeyler çıkmıştı ve şimdi 20 Dakika'nın müziği için de aynı şeyler çıkıyor. Evet, benzerlikler var. Birebir aynı olmadığı da bir gerçek.

sonuçta her iki dizininde müziklerini toygar ışıklı yapıyor .

2.20 saniyeden sonra cok benziyor

toygar daha giüzel yapmış

Ay yapımın çoğu dizisinde çalıntı haberleri var ilginç

muhtemelen bu müzikler ananonimdir kurtlar vadisinde de aynı durum olmuştu sanatçı bu anonim müizkleri alıp kendine göre yorumluyor ama 28 later daha iyi bence daha çok korkutuyor kurtlar vadisinin cenderresinede benziyor 28 later

Az at uşağim az at

28 w.l 2007 yapımıymış
Onlar KVP'den çalmişlardir kesin
Alemsin yaa bi baksaydın 28 w.l ne zaman cekilmiş diye

28 Weeks Later (2007) - IMDb

Az at uşağim az at

28 w.l 2007 yapımıymış
Onlar KVP'den çalmişlardir kesin
Alemsin yaa bi baksaydın 28 w.l ne zaman cekilmiş diye

28 Weeks Later (2007) - IMDb

dediğimi anlamadın bu açıklamayı gökhan kırdar yapmıştı. sony müziğin bir müzik bankası var orda müzik temaları var ordaki temaları müzisyenler alıp aranje ediyorlar büyük ihtimal burda da aynı olmuştur bu müziğin aslı sony müziktededir düzenlemelr farklı olmuş sadece . yoksa 28 later çok bilinen bir filim göz göre göre çalacak hali yok . ensturamantel müziklerde çok olur bu durum
bak şu müziğe 2004 de yapılmış kurtlardan önce de bu müzik kulanlmıştı

http://www.youtube.com/watch?v=Zn_OLkcpaaY

Evet bir müzik konusuna el atılmamışdı ona al atılmış ben hiçbir benzerlik duymadım
Ayrıca daha öncede bir çok dizi jeneriği için bu haberler çıkmıştı biz türk milleti olarak iyi olan bir şeylerde kusur aramayı çalıntı damgasını vurmayı çok seviyoruz nedense

beyazsoy aga o müziği dinledim ama vadinin herhangi bi müziğiyle uzaktan yakından alakası yok
cendereye benzemiyo benzese bile cendere 2003 te çıktı vadiden çalmışlar
ama alakası yok

beyazsoy aga o müziği dinledim ama vadinin herhangi bi müziğiyle uzaktan yakından alakası yok
cendereye benzemiyo benzese bile cendere 2003 te çıktı vadiden çalmışlar
ama alakası yok

bende onu diyorum burda kimse kimsede alma değil müzik havuzundan ana temayı alıp müzisyenler kendileri düzenliyor.. yani ortada çalıntı müzik yok

bende onu diyorum burda kimse kimsede alma değil müzik havuzundan ana temayı alıp müzisyenler kendileri düzenliyor.. yani ortada çalıntı müzik yok

uykum geldi.

forumdas nerdesin ilk geceden dmiştim çalıntı diye
tutturma oranım yüzde yüz oldu

benzerlik dsek daha mantıklı olur..