20 Dakika Dizisinin Müzik Çalışmaları Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Ay Yapım'ın Star Tv için hazırladığı başrolünde Tuba Büyüküstün'ün olduğu 20 Dakika dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.Ay Yapım'ın büyük bir titizlikle hazırlandığı 20 Dakika dizisi için müzisyen Toygar Işıklı'da çalışmalarına hız verdi.Toygar Işıklı Twitter sayfasından yazdığı twitle çalışmalara başladığını duyurdu
<small class="time"> </small> Toygar Işıklı ‏<s>@</s>toygarisikli

Aldım bas gitarı elime "20 dakika " dizisi için debeleniyorum :)) 20 dk içinde bir tema yapmam lazım :) Haydi eyvallah

Toygar Işıklı ‏<s>@</s>toygarisikli "20 dakika " dizisi müzikleri çalışmalarım ufak ufak şekillenmeye başladı.bas gitarımla uzun zamandır bu kadar haşır neşir olmamıştım.

Son düzenleme:
Toygar Isikli üstlenecek dizinin müzikleri. O halde dizi simdiden 1-0 önde bence :)

Ay Yapım'ın tüm dizilerinin müziklerini Toygar Işıklı yapıyor zaten Toygar Işıklı'nın tarzını çok beğeniyorum bu dizidede çok güzel melodiler duyacağımıza eminim en çokda jenerik müziğini merak ediyorum.Ezel tarzı bir jenerik olabilir

son yaptıgı çogu iş başta kuzey güney ezel taklidi gibi duruyor umarım yine bir ezel tekrarıyla karşılaşmayız

eminim dizi müziği güzel olacaktır, diziyi merakla bekliyoruz..

HE HALUK ÇOK BEKLERSİN :d :d 10 reytingi geçiçek bu dizi
Bence emin konuşma. Babalar Ve Evlatlar dizisi ile ilgilide böyle büyük konuşuyordun fakat 3.bölümde kalktı. Ağır Roman dizisinde de 6-7 alacak diyordun 2 alıyor. Bu dizi en fazla 5 alacaktır tahminimce, hadi senin hatırın için de 6 olsun. :)