sende inanıyon he
Ödül Almasaydi inanmazdım, Taa nerelere gttilerde Ödül Aldılar
sende inanıyon he
Bırakın Tuba'nın eski dizilerinin kaç reyting aldığını kaç kez birinci olduğunu bazı arkadaşlar her ne kadar görmek istemesede Tuba Büyüküstün'ün belli kitlesi var.Bugüne kadar mütevazı Asis Yapım dizileri ile başarılar elde etmiş bir çok ödül kazanmış bir oyuncu şimdi Ay Yapımla iddalı bir dizide 2 iyi senaristle çalışacak.Öbgzk benimde ilk sezonundan beri izlediğim bir diziydi.ama eski tadı yok artık dizinin Biü'de çok ağır bir dizi Mahsun Kırmızıgül adı için dizi hızlı giriş yaptı ama Hayat Devam Ediyor nasıl düşüş yaşadıysa bu dizide hızlı düşüş yaşayacaktır.Yani 20 Dakika'nın ciddi bir rakibi olmayacak.20 Dakika salı akşamlarına damgasını vuracaktır
Yakup öbgzk ezilcek
şimdi baktım ıhlamurlar altındanın hemen hemen birinciliği yok gibi bir kaç hafta birinci olmuş. asinin ilk sezonunda var tüm birincilikler. ıhlamurlar altında ikinci sezon ab de birinciliği alıyor sadece
Yakup avuntuları bırak artık be
Ihalmurlardada Tuba zaten sonradan başrole geçmedimi...o geçtikten sonra artı...
Bırakın Tuba'nın eski dizilerinin kaç reyting aldığını kaç kez birinci olduğunu bazı arkadaşlar her ne kadar görmek istemesede Tuba Büyüküstün'ün belli kitlesi var.Bugüne kadar mütevazı Asis Yapım dizileri ile başarılar elde etmiş bir çok ödül kazanmış bir oyuncu şimdi Ay Yapımla iddalı bir dizide 2 iyi senaristle çalışacak.Öbgzk benimde ilk sezonundan beri izlediğim bir diziydi.ama eski tadı yok artık dizinin Biü'de çok ağır bir dizi Mahsun Kırmızıgül adı için dizi hızlı giriş yaptı ama Hayat Devam Ediyor nasıl düşüş yaşadıysa bu dizide hızlı düşüş yaşayacaktır.Yani 20 Dakika'nın ciddi bir rakibi olmayacak.20 Dakika salı akşamlarına damgasını vuracaktır
takas artık kvp'nin dışına çık,farklı diziler izle,dışarı çık hava al,gez toz10 yıldır ayni dizi izlenir mi yaw 😉
ama birinci yapamadı))))))
kaliteli dizi oldugu icin izlenir hoca.. takas dila hanimida izliyor ayrica nerden bilion sadece kvpyi izledigini
Şimdi sana bir cevap verirdim ama terbiyem izin vermiyor..))...yarını bekle... ben listeyi gözüne sokacam....bir sürü birinciliği var..)
Vhp sen ne diyon be vadinin tek sahnesi senin izlediğin o dandik diziler siler siler
Açık ara en çok izlenen dizi en kaliteli dizi rakibi yok
takas artık kvp'nin dışına çık,farklı diziler izle,dışarı çık hava al,gez toz10 yıldır ayni dizi izlenir mi yaw 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?