20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi baktım ıhlamurlar altındanın hemen hemen birinciliği yok gibi bir kaç hafta birinci olmuş. asinin ilk sezonunda var tüm birincilikler. ıhlamurlar altında ikinci sezon ab de birinciliği alıyor sadece

Tabi oyle bi damgaki sorma gitsin

Ihlamurlar Altında PT2 dizisiydi yanluş hatırlamıyorsam

şimdi baktım ıhlamurlar altındanın hemen hemen birinciliği yok gibi bir kaç hafta birinci olmuş. asinin ilk sezonunda var tüm birincilikler. ıhlamurlar altında ikinci sezon ab de birinciliği alıyor sadece

Ihalmurlardada Tuba zaten sonradan başrole geçmedimi...o geçtikten sonra artı...

Yakup avuntuları bırak artık be

takas artık kvp'nin dışına çık,farklı diziler izle,dışarı çık hava al,gez toz
10 yıldır ayni dizi izlenir mi yaw 😉

Ihalmurlardada Tuba zaten sonradan başrole geçmedimi...o geçtikten sonra artı...

ama birinci yapamadı
))))))

- - - Ekleme - - -

kitlesi olmadıgını söylemiyoruz fazla bir kitlesi yok diyoruz
)))

kaliteli dizi oldugu icin izlenir hoca.. takas dila hanimida izliyor ayrica nerden bilion sadece kvpyi izledigini

Şimdi sana bir cevap verirdim ama terbiyem izin vermiyor..))...yarını bekle... ben listeyi gözüne sokacam....bir sürü birinciliği var..
)

birinci olmadı demedim ama öyle sürekli domine ettiği bir dizisi yok ara ara birinci olmuş
))))

Vhp sen ne diyon be vadinin tek sahnesi senin izlediğin o dandik diziler siler siler

Açık ara en çok izlenen dizi en kaliteli dizi rakibi yok

Açık ara en çok izlenen dizi en kaliteli dizi rakibi yok

en çok izlenen dizi olabilr ama en kaliteli dizi dğl !
Ses kalitesi kötü, silahlar gerçekçi dğl,çocuk oyuncğı gbi, göruntu kalitesi idare eder,

en kaliteli dizi AŞk-ı Memnu 😉

takas 10 yılda anca vadinin konusunu çözebildi şimdi aniden yeni diziye başlarsa bir on yıl daha geçmesi lazım anlaması için
)