20 Dakika Dizisinin İlker Aksum'lu Tanıtımı Yayınlandı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
İlk 2 tanıtımı ile tıklanma rekoru kıran merakla beklenen Ay Yapım'ın yeni dizisi 20 Dakika'nın 3.tanıtımı yayınlandı.3 tanıtımda dizinin başrol oyuncusu İlker Aksum'un canlandırığı Ali karakterinin hayatından kesitler sunuluyor.20 Dakika Aralık ayında Star Tv'de başlıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok başarılı olmuş. Bu diziden çok umutluyum..

İlker Aksum'a soru işareti ile yaklaşıyordum ama bu tanıtımı izledikten sonra bu iş olmuş dedim
Çok güzel olmuş tanıtım :)

harika bi tanıtım süper bir dizi olacak süper ilker aksum çok yakısmıs türkiyenin en iyi erkek oyunculuıguna aday kesin

Fragman Süper Ay Yapım Farkı Hapisane'den Kaçış 20 Dakika Aklıma Prison Break Geldi Micheal abisini kaçırdıgı burdada kocası karısını kaçırıyor süper süper :)

Mükemmel bir tanıtım olmuş ve konuda mükemmel.Tuba zaten harika.İlker yakışmış diziye.
Bu dizi tutar aga :A

şuan evde değilim gideyim bulurum :)) tvden izlemeden hata bulamıyorum :))))) hata olmasada yine bişey yakaladım eve gidince kontrol edeyim haber yaparım :))))

fragman mükemmel .! baştan kabullenmen lazım .! Ay yapım en iyi dizi projesi .! karadayı ya fark atar .! o derece süper senaryo .!

Yeni Afiş

378845_439454502781553_1705511258_n.jpg

- - - Ekleme - - -

İlker Aksum tarz yapmış. :D