20 Dakika Dizisine Sürpriz Transfer!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Salı akşamları Star Tv'de ekrana gelen ve başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un paylaştığı "20 Dakika" dizisinin oyuncu kadrosuna Esra Akkaya dahil oldu.

Akkaya dizide hapishane doktoru Mirel karakterine hayat verecek. Mirel karakterin dizide bol ve acımasız sürprizleri olacak.

fpkcPHlBZrtGIlo19hF1V9tN.jpg

Şaka mı yapıyorsun? Diziyi izlemiyorsun heralde. Bu doktor dizide en baştan beri vardı. :)

Yanlış hatırlıyorda olabilirim tabi, ama bu bölüm transfer olmadı. :)

Ben de bir haber buldum, karakterle ilgili ipuçları var..
Ucankus.Com kaynağı..

Hapishane Doktoru Mirel karakteriyle diziye dahil olan Akkaya, kendi yaşadığı zorluklardan dolayı Melek'le (Tuba Büyüküstün) empati kuran bir kadını oynuyor. . Mirel, hayattan beklentilerini en aza düşürmüş aynı zamanda da içkiye zaafı olan biri. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan bölümlerde henüz gri gördüğümüz bu karakterin, çok sürprizleri olacak...

Ben de bir haber buldum, karakterle ilgili ipuçları var..
Ucankus.Com kaynağı..

Hapishane Doktoru Mirel karakteriyle diziye dahil olan Akkaya, kendi yaşadığı zorluklardan dolayı Melek'le (Tuba Büyüküstün) empati kuran bir kadını oynuyor. . Mirel, hayattan beklentilerini en aza düşürmüş aynı zamanda da içkiye zaafı olan biri. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak olan bölümlerde henüz gri gördüğümüz bu karakterin, çok sürprizleri olacak...

Okuyamıyorum, biraz daha büyük yazsaydın. :D