20 Dakika Dizisine Bir İsim Daha Katılmak Üzere

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
burcin400_16082458854ff2a46a35d3a.jpg

Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi 20 Dakika'nın kadrosuna bir yeni isim daha katılmak üzere en son yine Ay Yapım'ın Ezel dizisinde yer alan Burçin Terzioğlu 20 Dakika dizisinin kadrosuna katılmak için Ay Yapımla prensipde anlaşdı

Kaynak: Tuba Büyüküstün Facebook Sayfası

tubacılar özelikle tuba murat hayranları fıttıracak :)))) bence kötü oyuncu burçin gereksizdi :))))

ezelde eyşanın kızkardeşi vardı keşke o girseydi diziyede bu girmeseydi o güzel kız bari izlerdik :))

buda azad karakterinde oynuyordu ama eyşanın kızkardeşinin tırnağı etmez:)

ezelde eyşanın kızkardeşi vardı keşke o girseydi diziyede bu girmeseydi o güzel kız bari izlerdik :))

buda azad karakterinde oynuyordu ama eyşanın kızkardeşinin tırnağı etmez:)
haklısın sedef avcının hazır dizisi bitmişken buraya transfer olabilirdi

Görsel hafızan iyi İsim hafızan 0 :X Aynı dert bende de var :X Yuzu gelsede aklıma ismi illa google görsellerde aratıcam :X:X

hafızadaki bağlantı ayarlarıyla ilgili sanırım :) yolda geçen bir vatandaş görüyorum başlıyoruz sohbete bir samimiyet bir samimiyet ama içimden hala ismini düşünüyorum diyom şimdi ben kimim diye sorsa malak gibi ortada kalacağım:)) Allahtan daha bu kadar konuşuyoruzda ben kimim diye soran çıkmadı :))

hafızadaki bağlantı ayarlarıyla ilgili sanırım :) yolda geçen bir vatandaş görüyorum başlıyoruz sohbete bir samimiyet bir samimiyet ama içimden hala ismini düşünüyorum diyom şimdi ben kimim diye sorsa malak gibi ortada kalacağım:)) Allahtan daha bu kadar konuşuyoruzda ben kimim diye soran çıkmadı :))
Belki onlarda öyledir:X Ama harbden çok zor bi durum oluyor insanda o an.Ben genllikle ismini hatırlamasamda ismi ile hitap etmem gerektiği anda "aaa-eee-ııı-ooo-(meee-mööö😛)" diye "es" veriyorum genelde çakan olmuyor :X

Başarılı bir oyuncu Burçin, umarım katılır diziye..

Suskunlar bitmis olsaydi Murat Yildirim'da olurdu dizide..

Bilemiyorum artik. Ama Suskunlar projesi hiç olmasaydi o zaman belki olabilirdi kanimca.. tabii düsük bir ihtimal yinede ama olabilirdi..

murat yıldırım tubanın yanına yakışacak kalitede değil aşk ve cezada nurgülü kuruttu buraya gelse tubayı bitirir :))